DEGIRO

Onze beoordeling over DEGIRO: 7.50 10
Bekijk deze broker
Bekijk deze broker
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Onze beoordeling over DEGIRO Eindoordeel: 7.50 Platform & Tools 8 Commissies en kosten 9 Beleggingsmogelijkheden 9 Klantenservice 8 Gebruiksgemak 7 Storten & uitbetaling 6 Educatie 6 Mobiel beleggen 7
Voordelen
Platform is relatief gemakkelijk in gebruik U kunt razendsnel een rekening openen bij deze broker Toegang tot veel internationale markten, wereldwijd
Nadelen
Bij de reguliere accounts kunnen uw effecten door DEGIRO worden uitgeleend aan derden, wat extra risico met zich meebrengt

DEGIRO beoordeling / review

DEGIRO starte zijn activiteiten als online broker in Nederland in 2013. Het bedrijf is sindsdien gegroeid als kool. Voorheen startte het bedrijf als beleggingsplatform voor professionele beleggers, de overstap naar de particulieren markt werd echter snel gemaakt. DEGIRO is inmiddels in meerdere Europese landen actief. Door financiële kennis te combineren met de nieuwe technologieën, kan het doel om hoogwaardige dienstverlening te leveren gewaarborgd blijven. DEGIRO slaagt hier goed in, met de concurrerende prijzen is het beslist een beleggingsplatform voor elk type belegger. Daarbij heeft u toegang tot vrijwel alle grote financiële markten wereldwijd. Het productaanbod is zeer interessant: van aandelen tot de meer geavanceerde beleggingsproducten zoals opties en CFD's. In deze review zullen wij DEGIRO nader voor u toelichten.

Software

DEGIRO maakt gebruik van het Webtrader platform. Dit is een online platform waar u altijd toeging heeft tot uw portefeuille en waar u kunt beleggen. Via het Webtrader platform kunt u, met de zoekfunctie, gemakkelijk de juiste fondsen, aandelen en andere financiële instrumenten vinden. De zoekfunctie kan ook gebruikt worden met een ISIN-code. Elk financieel instrument is verstrekt met een unieke code welke gebruikt kan worden om te voorkomen dat u het foute beleggingsproduct koopt.

De software die het trader platform gebruikt is doorgaans erg gebruiksvriendelijk. Andere brokers en trader platforms gebruiken vaak onoverzichtelijke systemen, DEGIRO houdt het echter overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dit kan gerealiseerd worden omdat DEGIRO de software zelf beheert, hierdoor kunnen er constant verbeteringen doorgevoerd worden.

Het trader platform van DEGIRO is ook in een applicatie uitgebracht. Op zowel IOS als Android kan er eenvoudig, via telefoon of tablet, gehandeld worden.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Amstelplein 1, 1096 HA Amsterdam
Telefoon: 020 535 3496
Bestaat sinds: 2008
Regulatie: AFM en DNB
Gratis uitproberen: Nee
Minimum storting: -

Handelsproducten

U heeft bij DEGIRO toegang tot ruim 60 verschillende beurzen wereldwijd die garant staan voor ruim 2 miljoen producten. Bij DEGIRO kunt u zowel handelen in aandelen, opties, obligaties, futures en CFD's. Daarnaast biedt DEGIRO maar liefst 6000 ETF's aan. Wellicht is DEGIRO één van de meest voordelige brokers in omloop. Natuurlijk vereist het beginnen in beleggen enige kennis, maar het krijgen van die kennis willen wij u bij Strategisch-Beleggen graag mee helpen. Wij hebben een onafhankelijk adviesplan opgesteld die er voor zorgt dat u, als particulieren beginners-belegger, over de juiste kennis beschikt en dat u samen met ons en DEGIRO de eerste stappen naar financieel succes kan zetten.

DEGIRO betrouwbaarheid en veiligheid

Om complete veiligheid en betrouwbaarheid te kunnen garanderen, wordt het geld ondergebracht in een aparte BV. Op die manier loopt uw geld geen gevaar, zelfs niet als er onverhoopt iets met het bedrijf gebeurt. De aparte firma doet niets anders dan het geld van de beleggers 'bewaren'. Schuldeisers kunnen bij een BV. geen schuld eisen. Dit zorgt dat uw geld compleet veilig is bij DEGIRO.

Bij DEGIRO kan er gerekend worden op complete zekerheid van het garantiestelsel voor beleggingsondernemingen met een maximum van €20.000,-. Daarnaast staat DEGIRO onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markt (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Mede hierdoor kan aangetoond worden dat DEGIRO betrouwbaar en veilig is.

Geld opnemen & storten

Het storten van geld op een DEGIRO rekening kan op twee verschillende manieren plaatsvinden. Zo kunt u via iDeal gemakkelijk, via de webtrade, geld overmaken naar de rekening. Het geld staat dan binnen 30 minuten op uw account – u kunt er dan tevens meteen mee gaan handelen. Het is echter ook mogelijk om handmatig via een bankoverschrijving geld over te maken naar uw rekening. Dit duurt overigens iets langer, u zult dan na één werkdag het geld op DEGIRO rekening mogen ontvangen.

DEGIRO maakt gebruik van één vaste tegenrekening. Het is dus alleen mogelijk om vanuit deze rekening een storting te maken. Dit geldt overigens ook voor opnames, alle geld stortingen en opnames kunnen alleen vanuit deze rekening uitgevoerd worden. Deze vaste tegenrekening dient overigens op uw eigen naam te staan om de kans op fraude te verkleinen.

Klantenservice van DEGIRO

De klantenservice van DEGIRO is via diverse kanalen bereikbaar. Zo kunt u tijdens werkdagen van 08:00u tot 22:00u telefonisch contact opnemen. Naast telefoon kunt u ook per mail of social media contact opnemen met DEGIRO. Het hoofdkantoor van DEGIRO is gelegen in Amsterdam, DEGIRO heeft echter ook kantoren in Sofia, Hong Kong en Bulgarije.

Is DEGIRO iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van DEGIRO
Specificaties
BelegTurbo'sSprintersCFD'sAandelenBeleggingsfondsenETF'sObligaties
Cost_categoryStaffelkorting op transactiekostenBrokerkosten voor buitenlandse transactiesAbonnement
HandelHedgingStop lossesLimit ordersTrailing stops
LanguageNederlandsEngels
Other_optionsBetaalrekening verplichtMeer dan 50 fondsen in het assortimentAangesloten bij KIFID
RegulationAFM (Nederland)
Security2-staps verificatie
StortingiDEALBankoverschrijving
SupportTelefoonEmailSocial Media
ToolsTechnische analyseOptiewijzer
TypeFondsbeleggen (v/a €10)Zelf beleggen (v/a €10)PensioenbeleggenIndividueel vermogensbeheer (v/a €100.000)
UitbetalingBankoverschrijvingCredit CardiDEAL
VerificationRijbewijsIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over DEGIRO

DEGIRO wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind jij van DEGIRO?

Welke beoordeling zou jij DEGIRO geven?
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.