Social trading met Etoro

DEGIRO

Onze beoordeling over DEGIRO:

DEGIRO is een toonaangevende online broker in Nederland, die particuliere beleggers een breed scala aan beleggingsproducten en diensten aanbiedt tegen concurrerende tarieven. Sinds de oprichting in 2013 heeft DEGIRO een sterke positie verworven in de Nederlandse markt en is het nu een van de populairste keuzes voor zowel beginnende als ervaren beleggers. In deze review bespreken we alle ins en outs van DEGIRO, zodat u een goede inschatting kunt van de mogelijkheden die deze broker biedt.

Bekijk deze broker Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Let op: screenshot alleen ter illustratie
Inhoud Voor- en nadelen Onze beoordeling Veel gestelde vragen Specificaties Gebruikerservaringen
Bekijk deze broker Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Beleggen in aandelen via Etoro
Onze beoordeling over DEGIRO
Eindoordeel 8.00
⭐ DEGIRO Bekijk deze broker
Platform & Tools 8
Commissies en kosten 8
Beleggingsmogelijkheden 9
Klantenservice 8
Gebruiksgemak 8
Storten & uitbetaling 8
Educatie 7
Mobiel beleggen 8
Voordelen
Lage kosten en commissies Gebruiksvriendelijk platform Internationale markttoegang Uitgebreide educatieve bronnen
Nadelen
Geen 24/7 klantenservice Beperkte handelsinstrumenten Geen social trading functie Geen MetaTrader-platform

Over DEGIRO

DEGIRO werd opgericht in 2013 met als doel het aanbieden van een toegankelijk, betaalbaar en betrouwbaar beleggingsplatform voor particuliere beleggers. Sindsdien heeft het bedrijf een indrukwekkende groei doorgemaakt en is het uitgebreid naar 18 Europese landen. Dankzij de lage kosten, het brede scala aan beleggingsproducten en de gebruiksvriendelijke interface is DEGIRO een van de snelstgroeiende online brokers in Europa geworden!

Positie in de Nederlandse markt

Met meer dan 400.000 Nederlandse klanten heeft het bedrijf een aanzienlijk marktaandeel verworven. DEGIRO onderscheidt zich van de concurrentie door zijn lage tarieven, waardoor particuliere beleggers kunnen profiteren van kostenefficiënte handelsmogelijkheden.

De sterke positie van DEGIRO in de Nederlandse markt is mede te danken aan de focus op transparantie en klantenservice. Het bedrijf biedt uitgebreide educatieve bronnen en ondersteuning om beleggers te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen. Bovendien is DEGIRO voortdurend bezig met het verbeteren en uitbreiden van hun platform om te voldoen aan de veranderende behoeften van Nederlandse beleggers.

Platformfuncties en Gebruikerservaring

DEGIRO biedt zowel een web-based platform als een mobiele applicatie, waardoor beleggers gemakkelijk toegang hebben tot hun portefeuille en de markt, ongeacht waar ze zich bevinden. De web-applicatie is eenvoudig te navigeren en biedt een intuïtieve lay-out, terwijl de mobiele app beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-gebruikers en dezelfde functionaliteit biedt als het webplatform.

Unieke kenmerken en tools

DEGIRO onderscheidt zich door een reeks unieke kenmerken en tools die beleggers helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Enkele van deze kenmerken zijn:

 • Real-time koersen: Beleggers hebben toegang tot real-time koersinformatie, zodat ze op de hoogte blijven van marktontwikkelingen.

 • Geavanceerde grafieken: Analyseer prijsbewegingen met behulp van interactieve grafieken en technische indicatoren.

 • Nieuws en analyses: Blijf op de hoogte van de laatste marktnieuwtjes en analyses van experts.

 • Order types: DEGIRO biedt een breed scala aan order types, waaronder limiet-, stop- en trailing stop orders, om beleggers meer controle te geven over hun transacties.

Gebruiksvriendelijkheid en navigatie

Het DEGIRO-platform is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige navigatie in gedachten. Het platform is overzichtelijk en intuïtief, waardoor zelfs beginnende beleggers snel vertrouwd raken met de beschikbare functies en tools. Bovendien biedt DEGIRO een uitgebreide helpsectie met antwoorden op veelgestelde vragen en een zoekfunctie om snel informatie te vinden.

Accounttypes

DEGIRO biedt verschillende accounttypes om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van beleggers, waaronder:

 • Basisaccount: Geschikt voor beginnende beleggers, met toegang tot de belangrijkste beleggingsproducten en diensten.

 • Custody account: Biedt extra bescherming voor beleggers die hun effecten gescheiden willen houden van de activa van DEGIRO.

 • Active en Trader accounts: Gericht op ervaren beleggers die op zoek zijn naar geavanceerdere handelsmogelijkheden en tools.

Registratie- en verificatieproces

Het openen van een account bij DEGIRO is eenvoudig en snel. Het registratieproces bestaat uit het invullen van een online formulier met persoonlijke gegevens, het kiezen van een accounttype en het accepteren van de algemene voorwaarden. Vervolgens moeten beleggers hun identiteit verifiëren door een kopie van hun identiteitsbewijs te uploaden en hun bankrekening te koppelen. Zodra het verificatieproces is voltooid, kunnen beleggers beginnen met het storten van geld en het uitvoeren van transacties op het platform.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Amstelplein 1, 1096 HA Amsterdam
Telefoon: 020 535 3496
Bestaat sinds: 2008
Regulatie: AFM en DNB
Gratis demo: Nee
Minimum storting: €1

Beleggingsproducten en Diensten

DEGIRO biedt een breed scala aan beleggingsinstrumenten, zodat Nederlandse beleggers kunnen kiezen uit diverse mogelijkheden om hun portefeuille te diversifiëren en hun beleggingsstrategieën te optimaliseren. Enkele van de meest populaire beleggingsproducten die DEGIRO aanbiedt, zijn:

 • Aandelen: Handel in aandelen van bedrijven uit meer dan 50 landen, waaronder Nederlandse, Europese en internationale markten.

 • ETF's: Kies uit meer dan 5.000 ETF's (Exchange Traded Funds) om te profiteren van gediversifieerde beleggingsmogelijkheden en kostenefficiënte strategieën.

 • Opties: Handel in opties op aandelen, indices, valuta's en andere beleggingsproducten om uw risico's te beheren en uw winstpotentieel te vergroten.

 • Obligaties: Beleg in zowel bedrijfs- als overheidsobligaties uit verschillende landen en sectoren om uw portefeuille verder te diversifiëren en inkomsten te genereren.

 • Beleggingsfondsen: Kies uit een selectie van beleggingsfondsen om te profiteren van professioneel beheerde portefeuilles en toegang tot diverse marktsectoren.

 • Futures: Voor ervaren beleggers biedt DEGIRO ook de mogelijkheid om te handelen in futures om te speculeren op prijsbewegingen en te profiteren van hefboomwerking.

Handelsmogelijkheden en order types

DEGIRO streeft ernaar om beleggers flexibiliteit en controle te bieden bij het uitvoeren van hun transacties. Het platform biedt verschillende handelsmogelijkheden en order types, waaronder:

 • Marktorders: Koop of verkoop beleggingsproducten tegen de huidige marktprijs. Marktorders worden meestal snel uitgevoerd, maar de uiteindelijke uitvoeringsprijs kan variëren.

 • Limietorders: Geef een specifieke prijs op waartegen u bereid bent om een beleggingsproduct te kopen of verkopen. Limietorders bieden meer controle over de uitvoeringsprijs, maar kunnen langer duren om uit te voeren.

 • Stoporders: Stel een prijs in waarbij een marktorder wordt geactiveerd om verliezen te beperken of winsten veilig te stellen. Stoporders kunnen helpen om uw risico's te beheren, maar garanderen geen specifieke uitvoeringsprijs.

 • Trailing stop orders: Pas uw stoporder aan op basis van prijsbewegingen, zodat u kunt profiteren van stijgende markten en tegelijkertijd uw risico's kunt beperken bij dalende markten.

Door deze handelsmogelijkheden en order types te combineren, kunnen beleggers bij DEGIRO hun beleggingsstrategieën verfijnen en hun portefeuilleprestaties optimaliseren.

Kosten en Tarieven

DEGIRO staat bekend om zijn concurrerende en transparante kostenstructuur, waardoor beleggers hun rendement kunnen maximaliseren en onnodige kosten kunnen vermijden. De belangrijkste kosten waarmee beleggers rekening moeten houden, zijn:

 • Transactiekosten: DEGIRO rekent kosten voor het uitvoeren van transacties, zoals het kopen en verkopen van aandelen, ETF's, opties en andere beleggingsproducten. Deze kosten variëren afhankelijk van het type beleggingsproduct en de markt waarop het wordt verhandeld. Bijvoorbeeld, voor Nederlandse aandelen bedragen de transactiekosten €2 + 0,03% per transactie.

 • Valutaconversiekosten: Wanneer u belegt in internationale markten, kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor het omzetten van uw basisvaluta (bijvoorbeeld euro's) naar de valuta van de betreffende markt. DEGIRO hanteert een valutaconversietarief van 0,1% op de wisselkoers.

 • Beheerkosten: Voor sommige beleggingsproducten, zoals beleggingsfondsen, kunnen beheerkosten in rekening worden gebracht. Deze kosten worden meestal verrekend in de koers van het beleggingsproduct en zijn bedoeld om de kosten van het beheren en onderhouden van het fonds te dekken.

Het is belangrijk op te merken dat DEGIRO geen kosten in rekening brengt voor het openen of onderhouden van een account, noch voor het storten of opnemen van geld.

Vergelijking met concurrerende platforms

In vergelijking met andere online brokers in Nederland, biedt DEGIRO doorgaans lagere kosten en tarieven, wat het platform aantrekkelijk maakt voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Enkele belangrijke voordelen van DEGIRO in vergelijking met concurrenten zijn:

 • Lagere transactiekosten: DEGIRO's transactiekosten behoren tot de laagste in de markt, waardoor beleggers meer van hun rendement kunnen behouden. Bijvoorbeeld, de kosten voor het handelen in Nederlandse aandelen zijn over het algemeen lager dan bij andere populaire Nederlandse brokers.

 • Gratis ETF-handel: DEGIRO biedt een selectie van meer dan 200 ETF's waarin beleggers gratis kunnen handelen (één keer per maand, per ETF), waardoor ze kostenefficiënt kunnen beleggen in gediversifieerde portefeuilles.

 • Geen verborgen kosten: DEGIRO's transparante kostenstructuur betekent dat beleggers niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Dit is in lijn met de toegankelijke en ondersteunende waarden van #Strategisch-Beleggen.

Al met al biedt DEGIRO concurrerende kosten en tarieven die passen bij de behoeften van Nederlandse beleggers die op zoek zijn naar een kostenefficiënte manier om hun beleggingsstrategieën uit te voeren en hun vermogen te laten groeien.

Educatieve Bronnen en Ondersteuning

DEGIRO begrijpt het belang van educatie en ondersteuning voor beleggers, vooral voor beginners die net beginnen met het navigeren door de complexe wereld van beleggen. Daarom biedt DEGIRO diverse educatieve bronnen om beleggers te helpen hun kennis en vaardigheden te verbeteren. Enkele van de educatieve materialen die DEGIRO aanbiedt, zijn:

 • Webinars: DEGIRO organiseert regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals beleggingsstrategieën, risicobeheer, technische analyse en markttrends. Deze interactieve sessies worden geleid door experts en geven beleggers de kans om vragen te stellen en inzichten te krijgen.

 • Tutorials: DEGIRO biedt video-tutorials en handleidingen om beleggers te helpen het handelsplatform en de verschillende beleggingsproducten te begrijpen. Deze tutorials zijn nuttig voor zowel beginnende als ervaren beleggers die hun kennis willen uitbreiden en het maximale uit het DEGIRO-platform willen halen.

 • Kenniscentrum: Bezoekers van DEGIRO's website kunnen toegang krijgen tot een uitgebreid kenniscentrum met artikelen en gidsen over diverse beleggingsonderwerpen, zoals het kiezen van de juiste beleggingsstrategie, het begrijpen van risico's en het diversifiëren van een portefeuille.

Artikelen en marktanalyses

Naast educatieve bronnen biedt DEGIRO ook waardevolle inzichten en marktanalyses om beleggers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Zo kunnen beleggers profiteren van:

 • Marktupdates: DEGIRO publiceert regelmatig marktupdates en nieuwsartikelen om beleggers op de hoogte te houden van belangrijke gebeurtenissen en trends die van invloed kunnen zijn op hun beleggingsbeslissingen.

 • Analistenrapporten: DEGIRO biedt toegang tot analistenrapporten van gerenommeerde financiële instellingen, waardoor beleggers diepgaande analyses en aanbevelingen kunnen krijgen over specifieke aandelen en sectoren.

Vergelijking met educatieve bronnen van andere brokers

In vergelijking met andere online brokers in Nederland biedt DEGIRO een solide aanbod van educatieve bronnen en ondersteuning voor beleggers. Hoewel sommige concurrenten misschien een uitgebreider aanbod van educatieve materialen hebben, biedt DEGIRO nog steeds waardevolle inzichten en tools om beleggers te helpen hun kennis en vaardigheden te verbeteren.

Klantenservice

Bij DEGIRO staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, en daarom biedt het bedrijf verschillende communicatiekanalen om beleggers te helpen met vragen en problemen. In lijn met de toegankelijke en ondersteunende waarden van #Strategisch-Beleggen, kunnen Nederlandse beleggers contact opnemen met DEGIRO's klantenservice via de volgende kanalen:

 • Telefoon: DEGIRO biedt telefonische ondersteuning voor beleggers die direct met een medewerker willen spreken. Nederlandse beleggers kunnen bellen naar het lokale telefoonnummer dat op de website staat vermeld.

 • E-mail: Beleggers kunnen ook via e-mail contact opnemen met DEGIRO's klantenservice. Dit is een handige optie voor vragen die geen onmiddellijke aandacht vereisen of voor het verstrekken van documentatie en aanvullende informatie.

 • Live chat: DEGIRO biedt live chat-ondersteuning op hun website, waardoor beleggers snel en gemakkelijk vragen kunnen stellen en realtime hulp kunnen krijgen.

Responsiviteit en kwaliteit van ondersteuning

DEGIRO streeft ernaar om beleggers tijdige en hoogwaardige ondersteuning te bieden. De klantenservice is doorgaans responsief en deskundig, en kan beleggers helpen met uiteenlopende vragen, variërend van technische problemen met het handelsplatform tot vragen over beleggingsproducten en strategieën.

Hoewel de wachttijden tijdens piekuren soms langer kunnen zijn, zet DEGIRO zich in om alle vragen zo snel en efficiënt mogelijk af te handelen, zodat beleggers zich kunnen concentreren op het optimaliseren van hun beleggingsstrategieën en het laten groeien van hun vermogen.

In vergelijking met andere online brokers in Nederland, biedt DEGIRO een goede klantenservice die past bij de behoeften van beleggers die op zoek zijn naar toegankelijke en ondersteunende hulp bij het navigeren door de complexe wereld van beleggen.

Betrouwbaarheid en veiligheid

DEGIRO is een gereguleerde en gelicenseerde online broker, wat betekent dat het bedrijf moet voldoen aan strikte regelgeving en toezicht om de veiligheid en betrouwbaarheid van zijn diensten te waarborgen. In Nederland staat DEGIRO onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Deze regelgevende instanties zorgen ervoor dat DEGIRO voldoet aan alle wettelijke vereisten en een veilige en betrouwbare omgeving biedt voor beleggers.

Beveiligingsmaatregelen en klantenbescherming

DEGIRO neemt de veiligheid van zijn klanten serieus en implementeert verschillende beveiligingsmaatregelen om de bescherming van klantgegevens en -middelen te garanderen. Enkele van de beveiligingsmaatregelen die DEGIRO hanteert, zijn:

 • Versleuteling: DEGIRO maakt gebruik van geavanceerde versleutelingstechnologieën om de communicatie tussen klanten en het handelsplatform te beveiligen, waardoor gevoelige informatie wordt beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.

 • Tweefactorauthenticatie (2FA): DEGIRO biedt tweefactorauthenticatie aan voor extra beveiliging bij het inloggen op het handelsplatform. Dit vereist dat klanten naast hun wachtwoord ook een unieke code invoeren die wordt gegenereerd door een authenticator-app op hun smartphone.

 • Scheiding van klantgelden: DEGIRO houdt klantgelden gescheiden van het eigen vermogen van het bedrijf. Dit betekent dat in het onwaarschijnlijke geval dat DEGIRO in financiële problemen zou komen, klantgelden beschermd zijn en niet kunnen worden gebruikt om de schulden van het bedrijf af te lossen.

DEGIRO versus andere brokers

Bij het kiezen van een online broker is het belangrijk om de unieke pluspunten en minpunten van elke aanbieder te overwegen. We hebben DEGIRO vergelijken met enkele andere populaire brokers, zoals eToro, Saxo Bank, Scalable Capital en Easybroker, op het gebied van kosten, commissies, gebruiksgemak en het aanbod van beleggingsproducten. Zo kunnen beleggers een weloverwogen keuze maken.

Kosten en commissies

 • DEGIRO: DEGIRO staat bekend om zijn lage kosten en commissies, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor kostenbewuste beleggers.

 • eToro: eToro biedt commissievrije handel in aandelen en ETF's, maar rekent kosten voor andere producten, zoals futures.

 • Saxo Bank: Saxo Bank heeft over het algemeen hogere kosten en commissies dan DEGIRO, vooral voor kleinere beleggers, maar biedt concurrerende tarieven voor grotere handelsvolumes.

 • Scalable Capital: Scalable Capital rekent een vast percentage beheerkosten, wat gunstig kan zijn voor beleggers met een groot vermogen.

 • Easybroker: Easybroker hanteert concurrerende tarieven voor aandelentransacties, maar kan hogere kosten hebben voor andere beleggingsproducten.

Gebruiksgemak

 • DEGIRO: DEGIRO biedt een gebruiksvriendelijk handelsplatform dat zowel geschikt is voor beginnende als ervaren beleggers.

 • eToro: eToro staat bekend om zijn sociale handelsfuncties en intuïtieve platform, maar kan overweldigend zijn voor sommige beginnende beleggers.

 • Saxo Bank: Saxo Bank biedt geavanceerde handelsfuncties en grafieken, wat aantrekkelijk kan zijn voor ervaren beleggers, maar minder toegankelijk voor beginners.

 • Scalable Capital: Scalable Capital richt zich voornamelijk op vermogensbeheer en robo-advies, waardoor het platform minder geschikt is voor actieve handel.

 • Easybroker: Easybroker heeft een eenvoudig en overzichtelijk platform, maar biedt minder geavanceerde handelsfuncties dan sommige concurrenten.

Aanbod van beleggingsproducten

 • DEGIRO: DEGIRO biedt een breed scala aan beleggingsproducten, waaronder aandelen, ETF's, opties, obligaties en derivaten.

 • eToro: eToro biedt een vergelijkbaar productaanbod als DEGIRO, maar biedt daarnaast ook CFD's en sociale handel.

 • Saxo Bank: Saxo Bank biedt een uitgebreid aanbod van beleggingsproducten, waaronder futures en forex, die niet beschikbaar zijn bij DEGIRO.

 • Scalable Capital: Scalable Capital richt zich voornamelijk op ETF-portefeuilles, waardoor het aanbod beperkter is dan bij DEGIRO.

 • Easybroker: Easybroker biedt een beperkter aanbod van beleggingsproducten, met de nadruk op aandelen en opties.

DEGIRO onderscheidt zich van andere brokers door zijn lage kosten, gebruiksvriendelijk platform en uitgebreide aanbod van beleggingsproducten. Hoewel er enkele minpunten zijn, zoals het ontbreken van geavanceerde handelsfuncties, is DEGIRO een uitstekende keuze voor Nederlandse beleggers die op zoek zijn naar een betrouwbare en toegankelijke online broker.

Geschiktheid voor verschillende soorten beleggers

In deze paragraaf bespreken we de geschiktheid van de online broker DEGIRO voor verschillende soorten beleggers, rekening houdend met de unieke behoeften en voorkeuren van elk type belegger. We richten ons op de volgende categorieën: individuele beginnende beleggers, individuele ervaren beleggers, actieve beleggers, passieve beleggers, groeibeleggers en waardebeleggers.

Individuele beginnende beleggers

DEGIRO is een uitstekende keuze voor beginnende beleggers, dankzij het gebruiksvriendelijke en intuïtieve handelsplatform. Bovendien biedt DEGIRO lage kosten en een breed scala aan beleggingsproducten, waardoor beginners gemakkelijk kunnen starten met beleggen zonder hoge kosten. Het bedrijf biedt ook educatieve bronnen om beginnende beleggers te helpen bij het navigeren door de wereld van beleggen.

Individuele ervaren beleggers

Voor ervaren beleggers biedt DEGIRO geavanceerde handelstools en een breed scala aan beleggingsproducten, waaronder aandelen, ETF's, obligaties, opties, futures en beleggingsfondsen. Dit maakt DEGIRO geschikt voor ervaren beleggers die op zoek zijn naar diversificatie en geavanceerde handelsmogelijkheden.

Actieve beleggers

Actieve beleggers kunnen profiteren van de lage transactiekosten en snelle orderuitvoering die DEGIRO biedt. Het platform is geschikt voor actieve handelaren die op zoek zijn naar een breed scala aan beleggingsproducten en efficiënte handelsmogelijkheden. Echter, DEGIRO biedt geen geavanceerde handelsplatforms zoals MetaTrader, wat sommige actieve beleggers als een nadeel kunnen beschouwen.

Passieve beleggers

DEGIRO is ook geschikt voor passieve beleggers die geïnteresseerd zijn in het beleggen in ETF's, aandelen of beleggingsfondsen. Het platform biedt toegang tot een groot aantal indexfondsen en ETF's, waardoor passieve beleggers eenvoudig een gediversifieerde portefeuille kunnen opbouwen. Bovendien zijn de kosten voor het kopen en verkopen van ETF's en beleggingsfondsen bij DEGIRO relatief laag, wat bijdraagt aan een hoger rendement op de lange termijn.

Groeibeleggers

Groeibeleggers die op zoek zijn naar bedrijven met een hoog groeipotentieel kunnen profiteren van het brede scala aan aandelen en ETF's dat DEGIRO aanbiedt. Het platform biedt toegang tot aandelen van verschillende sectoren en landen, waardoor groeibeleggers specifieke groeisectoren of -bedrijven kunnen targeten.

Waardebeleggers

Waardebeleggers die op zoek zijn naar ondergewaardeerde bedrijven met sterke fundamenten kunnen toegang krijgen tot een breed scala aan aandelen via DEGIRO. Het platform biedt toegang tot aandelen van bedrijven uit verschillende sectoren en landen, waardoor waardebeleggers kansen kunnen identificeren en profiteren van ondergewaardeerde aandelen.

Conclusie en Aanbevelingen

Na het uitgebreid bespreken van de geschiktheid van DEGIRO voor verschillende soorten beleggers en het vergelijken met alternatieven zoals eToro, kunnen we concluderen dat DEGIRO een uitstekende keuze is voor Nederlandse beleggers. Met zijn gebruiksvriendelijke platform, uitgebreide educatieve hulpmiddelen, lage kosten en toegang tot internationale markten, biedt DEGIRO een betrouwbare en toegankelijke online broker voor zowel beginners als ervaren beleggers en actieve handelaren.

Veel gestelde vragen

☝ Wat zijn de voordelen van beleggen met DEGIRO?

De voordelen van beleggen met DEGIRO zijn onder andere lage kosten, een gebruiksvriendelijk platform, toegang tot internationale markten, een breed scala aan beleggingsproducten en educatieve bronnen.

🎯 Hoe gebruiksvriendelijk is het DEGIRO-platform?

Het DEGIRO-platform is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten en is geschikt voor zowel beginners als ervaren beleggers. Het platform biedt geavanceerde grafieken en technische analysehulpmiddelen, evenals een intuïtieve interface.

⏱ Hoe kan ik een account openen bij DEGIRO?

Om een account te openen bij DEGIRO, volg je de stappen op hun website. Je wordt gevraagd om persoonlijke gegevens, identificatiedocumenten en financiële informatie te verstrekken. Na verificatie van je gegevens, wordt je account geactiveerd.

🔒 Hoe veilig en betrouwbaar is DEGIRO?

DEGIRO is een gereguleerde broker en staat onder toezicht van verschillende financiële toezichthouders, waaronder de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Bovendien worden klantgelden gescheiden gehouden van het eigen vermogen van het bedrijf, wat extra veiligheid biedt.

In 2020 heeft DEGIRO een boete moeten betalen van 300.000 euro, omdat de belangen van klanten in het verleden onvoldoende zijn geborgd door het bedrijf. DEGIRO werd door de AFM onder meer verweten in de periode 2015-2016 aan klanten onjuiste informatie te verstrekken over cashgeld dat ze bij DEGIRO aanhouden. Dit probleem is destijds door DEGIRO zelf aangedragen en direct opgelost. Daarnaast is DEGIRO eind 2019 overgenomen door de Duitse broker Flatex. Cashgeld zal in de toekomst op een bankrekening worden gestald welke onder het depositogarantiestelsel valt.

💰 Wat zijn de kosten en tarieven bij DEGIRO?

DEGIRO staat bekend om zijn lage kosten en commissies voor beleggers. De exacte tarieven variëren afhankelijk van het type beleggingsproduct en de markt waarop je handelt. Je kunt de tarieven bekijken op hun tarievenpagina.

👛 Welke beleggingsproducten biedt DEGIRO aan?

DEGIRO biedt een breed scala aan beleggingsproducten, waaronder aandelen, ETF's, opties en obligaties.

Is DEGIRO iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van DEGIRO Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Specificaties
BelegTurbo'sSprintersOptiesSpeedersAandelenBeleggingsfondsenETF'sObligaties
Cost categoryStaffelkorting op transactiekostenBrokerkosten voor buitenlandse transactiesAbonnement
HandelHedgingStop lossesLimit ordersTrailing stops
LanguageNederlandsEngels
Other optionsBetaalrekening verplichtMeer dan 50 fondsen in het assortimentAangesloten bij KIFID
RegulationAFM (Nederland)
Security2-staps verificatie
StortingiDEALBankoverschrijving
SupportTelefoonEmailSocial Media
ToolsOnline opleidingenTechnische analyseOptiewijzer
TransactionLaag
TypeFondsbeleggenZelf beleggenPensioenbeleggenIndividueel vermogensbeheer (v/a €100.000)
UitbetalingBankoverschrijvingCredit CardiDEAL
VerificationRijbewijsIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over DEGIRO

DEGIRO wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind u van DEGIRO?

Welke beoordeling zou u DEGIRO geven?
Bekijk deze broker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?