Social trading met Etoro

Beleggingsstrategie tips

Hopelijk bent u inmiddels al aan de slag gegaan met beleggen. Is dat niet het geval dan is dat uiteraard ook geen probleem, lees in dat geval ons stappenplan beleggen eens door. Dit maakt u wegwijs in de wereld van beleggen en helpt u bij het maken van een plan van aanpak. Het laat u in ieder geval begrijpen hoe de beleggingswereld in elkaar steekt. Daar wordt u altijd wijzer van. Naast het stappenplan hebben we hier nog enkele tips voor u verzameld.

Beleggen met Degiro

Cursus leren beleggen

Heeft u de smaak te pakken en wilt u meer weten over beleggen? Zou u echt de diepte in willen duiken en alles leren over beleggen? Wellicht is het volgen van een cursus beleggen dan iets voor u. Bekijk hier enkele aanbieders van een cursus beleggen.

Aandelen advies en tips

Hoe gaat u om met adviezen en tips van anderen? Vaart u zelf uw eigen koers als het aankomt op beleggen? Strategisch beleggen geeft u nog een aantal suggesties met het oog op beleggen in aandelen.

Beleggen voor beginners

Speciaal voor de beginnende belegger hebben we nog een senkele belangrijke tips opgesomd.
Deze vindt u terug op de pagina Beleggen voor beginners.

Technische analyse

Bij het bepalen van uw te ondernemen acties tijdens het beleggen, kan het verstandig zijn om gebruik te gaan maken van een technische analyse. Wat dat exact is, een technische analyse, en hoe dat precies in zijn werk gaat, leggen we graag uit op de volgende pagina. Ga hier naar informatie over een technische analyse

Fundamentele analyse

Naast het doen van een technische analyse door de meer ervaren belegger of fondsbeheerder kun tu er ook voor kiezen om niet alleen een technische analyse te doen, maar ook een fundamentele analyse. In tegenstelling tot een technische analyse draait het bij een fundamentele analyse om onderzoek naar een specifieke onderneming waarin u wilt gaan beleggen. Hoe dat exact in zijn werk gaat, leest u op deze pagina over een fundamentele analyse tijdens het beleggen.

Social trading

Social trading is weer een ander begrip waar u als belegger profijt van zou kunnen hebben. Social trading draait om het rangschikken van de beleggers zelf. Dit kan op zeer veel verschillende manieren, of in ieder geval aan de hand van zeer diverse criteria. Aan de hand van deze criteria onstaat een lijstje van beleggers. Het is dan natuurlijk interessant om juist die beleggers te volgen die bovenaan deze lijstjes staan. Blijkbaar doen zij dingen op de juiste manier aanpakken en kunt u daar mogelijk iets van leren. Lees meer over social trading op deze pagina.

Eco beleggen

Een ander beleggingsaspect wat u kunt meenemen in uw overwegingen als (beginnend) belegger is het aspect van eco beleggen. Zoals de naam al doet vermoeden draait het er bij eco beleggen om dat u tijdens het beleggen niet enkel en alleen oog heeft voor uw persoonlijke beleggingsdoelen, maar dat u bij het maken van uw afwegingen en keuzes over waarin te beleggen ook rekening houdt met de impact op milieu en duurzaamheid. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina over eco beleggen.

Beursexperts

Als u niet in het wilde weg wilt gaan beleggen, maar zich liever vasthoudt aan wat ervaren beleggers zeggen en doen dan kunt u overwergen om gebruik te maken van een of meerdere beursexperts. Wat dfe meerwaarde van een beursexpert is en waarom u ervoor kunt kiezen om gebruik te maken van een dergelijk persoon leest u allemaal op deze pagina over beursexperts.

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?