Social trading met Etoro

Vermogensbeheerders

Vandaag de dag is het aanbod om te beleggen in beleggingsfondsen en ETF's enorm groot. Dit komt onder andere door de grote hoeveelheid markten die u met beleggingsfondsen en ETF's kunt betreden en de tal van aanbieders die per product beschikbaar zijn. Zodoende is er geen sprake van slechts één AEX ETF of beleggingsfonds die de AEX bewegingen volgt, maar velen. Ondanks dat het beleggen betrekking heeft op hetzelfde product weet iedere aanbieder zich vaak toch te onderscheiden. In dit artikel zoomen we in op de aanbieders van ETF's en beleggingsfondsen.

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Lage kosten en commissies Gebruiksvriendelijk platform Internationale markttoegang Uitgebreide educatieve bronnen
Onze score
Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Bekroonde klantenservice Diverse geavanceerde handelsplatformen & Uitgebreide investeringsmogelijkheden Trainingsmogelijkheden zodat u snel kunt leren hoe u de handelsdiensten van FXFlat optimaal gebruikt U kunt al vanaf 200 euro een account openen
Onze score
Gebruiksvriendelijk platform Unieke sociale handelsfuncties Breed scala beleggingsproducten Actieve gebruikersgemeenschap
Onze score
76% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico voor verlies van uw geld kunt veroorloven.
Lage kosten Veel rapportagemogelijkheden Online begeleiding voor (grote) traders
Onze score
Geavanceerde handelsplatformen Uitgebreide beleggingsproducten Educatieve bronnen Uitstekende klantenservice
Onze score

Opties met ETF aanbieders

Aanbieders van ETF's en beleggingsfondsen kunnen zelf bepalen op welke beurs ze een notering willen. Wanneer u wilt gaan beleggen met een ETF is het dus noodzaak om vooraf te kiezen voor de onderliggende waarde die u gaat volgen. Zodra u dit duidelijk heeft is het van belang om op zoek te gaan naar de meest geschikte ETF aanbieder. Het is hierbij van belang dat u kiest voor een aanbieder die beschikt over een geschikte ETF notering met een bruikbare, bijbehorende, valuta. Het is raadzaam om de tijd te nemen voor dit algehele proces en zodoende geen overhaaste beslissingen te maken. U kunt eenvoudig ons aanbod aanbieders raadplegen om zodoende zeker te zijn van een geschikte aanbieder van ETF's.

Kies een beleggingsfonds op basis van rendement!

Het bovenstaande klinkt in principe vrij logisch. Echter is het lang niet altijd vanzelfsprekend dat u terecht komt bij een beleggingsfonds met een rendabel rendement. Het is bij de keuze van belang om rekening te houden met onder andere bijkomende kosten, het management en met name het historische en actuele rendement. Het klinkt nu wellicht iets wat ingewikkeld maar dit hoeft het helemaal niet te zijn. Er zijn tal van ervaringsdeskundigen die dit voor u kunnen doen. Met ruim 10.000 verschillende beleggingsfondsen bent u zodoende verzekert van een goede keuze op het gebied van een beleggingsfonds. Het vergelijken kan hierin gezien worden als eerste stap in de richting van het echte werk. Om tot slot nog even terug te komen op het rendement. Onthoudt wel dat een hoger rendement doorgaans ook meer risico met zich meebrengen. Hierbij zijn resultaten uit het verleden alles behalve een garantie voor de toekomst. Zo dient bij het vergelijkingsproces nadrukkelijk rekening te worden gehouden met schommelingen die zich voordoen op de beurs. Op deze wijze kunnen positieve en negatieve gebeurtenissen worden geanalyseerd om vervolgens uitspraken te kunnen doen over de handelswijze van het betreffende beleggingsfonds.

Beleggen met Degiro
Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Onze top brokers
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?