Binck fundcoach

Amundi

Amundi beschikt in meer dan 30 verschillende landen over een sterke positie op het gebied van relevante beleggingscentra. Amundi voorziet in een volledige reeks producten die alle relevante beleggingscategorieën en belangrijke valuta's afdekt. Dit vind plaats door middel van onder andere actief en passief fondsbeheer, ETF producten, pensioenfondsen en ook vermogensbeheer. Zodoende ontwikkelt Amundi zich tot een van de meest imposante bedrijven ter wereld op het gebied van beleggingen binnen zowel Europese als mondiale markten.

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Top beleggingsplatform Stabiele bank met goede klantenservice gebruiksgemak en de toegankelijkheid
Onze score
Platform is relatief gemakkelijk in gebruik U kunt razendsnel een rekening openen bij deze broker Toegang tot veel internationale markten, wereldwijd
Onze score
Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Lage kosten Veel rapportagemogelijkheden Online begeleiding voor beginners
Onze score
Geavanceerd handelsplatform Meer dan 100 beurzen wereldwijd
Onze score
Beleggen in liefst 24 landen wereldwijd Lage transactiekosten
Onze score

De producten van Amundi

Momenteel kan Amundi gezien worden als de Europese leider op het gebied van vermogensbeheer. Echter zijn er nog tal van andere producten waarin u via Amundi kunt beleggen. De website biedt inzicht in de diverse beleggingscategorieën die er zoal zijn. Naast fondsbeheer, ETF's, pensioenfondsen en vermogensbeheer kunt u ook beleggen in bijvoorbeeld obligaties en aandelen. Binnen de ETF markt onderscheidt Amundi zich middels het gebruik van onder andere concurrerende prijzen, innovaties en de kwaliteit van de fondsen die aangeboden worden.

Meer over Amundi

Amundi is momenteel de grootste vermogensbeheerder binnen de Europese Unie. De beheerder is begin 2010 ontstaan middels een fusie van de vermogensbeheerders Crédit Agricole en Société Générale. Laatstgenoemde beheert tevens het Lyxor Asset Management. Amundi beschikt vandaag de dag over een compleet aanbod bruikbare beleggingsstrategieën. Ook is Amundi inmiddels nadrukkelijk aanwezig en bouwt het gemotiveerd verder aan relaties met haar klanten op zowel korte als lange termijn. Zodoende wordt er gewerkt vanuit een servicemodel waarbij de klant het absolute middelpunt is. Verder wordt het beleggingsbeleid gekenmerkt door het actieve beheer van tal van expertises. Bovendien beschikt Amundi over een sterke positie door middel van het continue uit- en doorvoeren van innovaties.

Wat moet u weten over Amundi?

Hieronder volgen enkele relevante zaken omtrent Amundi

  • Amundi is de nummer 1 omtrent vermogensbeheer in Europa en staat in de top 10 vermogensbeheerders wereldwijd.
  • Amundi beschikt momenteel over een vermogen onder beheer van €1,475 biljoen. Dit vermogen is ondergebracht in hubs verspreidt in Boston, Londen, Dublin, Parijs, Milaan en Tokio.
  • Amundi staat ingeschreven bij de meest relevante Europese aandelenmarkten als Euronext Paris, Borsa Italiana en Deutsche Börse.
Beleggen met Degiro
Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Onze top brokers
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke aanbieding - Profiteer nu van deze DeGiro Actie!
Zelf beleggen bij DeGiro - ook voor uw pensioen een goede keuze!
Toch nu direct starten met beleggen bij DEGIRO?