Social trading met Etoro

Meesman review

Onze beoordeling over Meesman:

Meesman is een Nederlandse online broker die zich richt op het aanbieden van eenvoudige en transparante indexbeleggingsoplossingen voor particuliere beleggers. Het platform onderscheidt zich door zijn focus op passief beleggen, lage kosten en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor zowel beginnende als ervaren beleggers in Nederland. In deze gedetailleerde beoordeling verkennen we de verschillende aspecten van Meesman als online broker, van het aanbod van beleggingsproducten tot de kostenstructuur en klantenservice.

Bekijk deze broker
Let op: screenshot alleen ter illustratie
Inhoud Voor- en nadelen Onze beoordeling Veel gestelde vragen Specificaties Gebruikerservaringen
Onze beoordeling over Meesman
Eindoordeel 7.13
⭐ Meesman Bekijk deze broker
Platform & Tools 7
Commissies en kosten 7
Beleggingsmogelijkheden 6
Klantenservice 8
Gebruiksgemak 8
Storten & uitbetaling 8
Educatie 6
Mobiel beleggen 7
Voordelen
Gebruiksvriendelijk platform. Focus op indexbeleggen. Duurzaam beleggen. Goede klantenservice.
Nadelen
Beperkt productaanbod. Hogere kosten voor sommigen. Geen geavanceerde handelshulpmiddelen. Niet geschikt voor actieve handelaren.

Over Meesman

Meesman, opgericht in 2005 door Hendrik Meesman en Jacques Wintermans, heeft zich sindsdien gevestigd als een betrouwbare en toegankelijke online broker in Nederland, gericht op het aanbieden van eenvoudige en transparante indexbeleggingsoplossingen. Met een gebruiksvriendelijk platform, lage kostenstructuur en focus op duurzaam beleggen, onderscheidt Meesman zich in de markt. Daarnaast biedt het uitgebreide educatieve bronnen om beleggers te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen. Zowel beginnende als ervaren beleggers die geïnteresseerd zijn in langetermijnbeleggingen en het opbouwen van een gediversifieerde portefeuille, vinden in Meesman een betrouwbare en klantgerichte speler die zich inzet om beleggen eenvoudiger en toegankelijker te maken voor iedereen.

Platform en gebruiksgemak

Meesman biedt een uitstekend beleggingsplatform voor zowel web- als mobiele gebruikers, waardoor beleggers altijd en overal toegang hebben tot hun portefeuille en investeringen. In deze paragraaf gaan we dieper in op de aspecten die bijdragen aan de gebruiksvriendelijkheid en het gemak van het Meesman-platform.

Beleggingsplatform (web & mobiel)

Meesman's webplatform is intuïtief en eenvoudig te navigeren, met een overzichtelijke lay-out en duidelijke menu's die beleggers helpen om snel en efficiënt hun weg te vinden. Het platform biedt toegang tot essentiële informatie zoals accountgegevens, transactiegeschiedenis en prestaties van beleggingen. Het mobiele platform is eveneens gebruiksvriendelijk en biedt alle essentiële functies die beleggers nodig hebben om hun portefeuille te beheren, waar ze ook zijn. De mobiele app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-gebruikers en biedt een naadloze ervaring voor het beheren van beleggingen onderweg.

Specifieke kenmerken die Meesman onderscheiden

Meesman onderscheidt zich van concurrenten door zich te concentreren op passief beleggen via indexfondsen, waardoor beleggers toegang krijgen tot een breed scala aan markten en sectoren zonder de noodzaak om individuele aandelen te selecteren. Dit betekent dat beleggers kunnen profiteren van marktrendementen zonder actief te hoeven handelen, wat tijd en moeite bespaart. Bovendien heeft Meesman een sterke focus op duurzaam beleggen, wat bijdraagt aan een verantwoorde en toekomstgerichte beleggingsstrategie. Meesman selecteert fondsen op basis van strenge ESG-criteria (Environmental, Social, and Governance), zodat beleggers er zeker van kunnen zijn dat hun investeringen een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu.

Gebruiksvriendelijkheid en navigatie

Zowel het web- als het mobiele platform van Meesman zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige navigatie in gedachten. Beleggers kunnen gemakkelijk hun portefeuille bekijken, transacties uitvoeren en toegang krijgen tot educatieve bronnen zonder enige verwarring of complexiteit. De platforms zijn responsief en snel, waardoor beleggers een soepele en prettige ervaring hebben tijdens het gebruik.

Accounttypen

Meesman biedt verschillende accounttypen aan, waaronder individuele beleggingsrekeningen, gezamenlijke rekeningen en pensioenrekeningen. Dit zorgt ervoor dat beleggers het accounttype kunnen kiezen dat het beste bij hun financiële doelen en situatie past. Bovendien biedt Meesman de mogelijkheid om periodiek te beleggen, waardoor beleggers automatisch kunnen investeren in hun gekozen fondsen op een regelmatige basis, wat helpt bij het opbouwen van een gedisciplineerde beleggingsstrategie.

Registratie- en verificatieproces

Het registratie- en verificatieproces bij Meesman is eenvoudig en efficiënt. Nieuwe beleggers kunnen zich binnen enkele minuten aanmelden door hun persoonlijke gegevens in te voeren, zoals naam, adres, geboortedatum en burgerservicenummer. Vervolgens moeten de vereiste identiteitsdocumenten worden geupload, zoals een paspoort of identiteitskaart, om de identiteit te verifiëren. Meesman maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnieken om de privacy en veiligheid van gebruikersgegevens te waarborgen. Na goedkeuring kunnen beleggers direct beginnen met het opbouwen van de portefeuille en profiteren van de voordelen van passief beleggen via Meesman's gebruiksvriendelijke platform.

Vestigingsland: Nederland
Adres: -
Telefoon: -
Bestaat sinds: 2005
Regulatie: -
Gratis demo: Nee
Minimum storting:

Beleggingsproducten en strategieën bij Meesman

Meesman biedt een selectie van beleggingsfondsen die zich richten op verschillende markten en sectoren. Deze fondsen zijn zorgvuldig gekozen op basis van hun prestaties, kosten en duurzaamheid. Enkele voorbeelden van beschikbare fondsen zijn:

 • Meesman Indexfonds Aandelen Wereldwijd

 • Meesman Indexfonds Aandelen Europa

 • Meesman Indexfonds Obligaties Wereldwijd

Deze fondsen stellen beleggers in staat om te profiteren van wereldwijde en regionale groei, terwijl ze tegelijkertijd hun portefeuille diversifiëren.

Indexbeleggen en duurzaam beleggen

Meesman richt zich op indexbeleggen, wat betekent dat hun beleggingsfondsen de prestaties van een bepaalde marktindex volgen. Dit stelt beleggers in staat om te profiteren van marktrendementen zonder actief te hoeven handelen. Bovendien heeft Meesman een sterke focus op duurzaam beleggen. Ze selecteren fondsen op basis van strenge ESG-criteria (Environmental, Social, and Governance), zodat beleggers er zeker van kunnen zijn dat hun investeringen een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu.

Risicoprofielen en diversificatie

Bij het beleggen in fondsen via Meesman kunnen beleggers hun risicoprofiel en diversificatie optimaliseren. Door te investeren in verschillende fondsen die zich richten op verschillende markten en sectoren, kunnen beleggers hun risico spreiden en hun portefeuille beter beschermen tegen marktschommelingen. Meesman helpt beleggers bij het bepalen van hun risicoprofiel en het kiezen van de juiste fondsen om een evenwichtige en gediversifieerde portefeuille op te bouwen.

Vergelijking met producten & handelsopties van andere online brokers

In vergelijking met andere online brokers biedt Meesman een eenvoudiger en meer gerichte benadering van beleggen. Terwijl sommige brokers een breed scala aan producten en handelsopties aanbieden, zoals aandelen, opties, futures en CFD's, concentreert Meesman zich uitsluitend op indexfondsen. Dit maakt het platform ideaal voor beleggers die op zoek zijn naar een passieve en duurzame beleggingsstrategie.

Hoewel Meesman mogelijk minder producten en handelsopties biedt dan sommige andere online brokers, is hun focus op indexbeleggen en duurzaamheid een aantrekkelijke optie voor beleggers die een eenvoudige en verantwoorde beleggingsstrategie willen volgen. Bovendien zijn de kosten bij Meesman over het algemeen lager dan bij veel andere brokers, wat bijdraagt aan een beter rendement op lange termijn.

Kortom, Meesman is een uitstekende keuze voor Nederlandse beleggers die op zoek zijn naar een eenvoudige, duurzame en kostenefficiënte manier om te beleggen in indexfondsen. Met hun gebruiksvriendelijke platform, sterke focus op duurzaamheid en aantrekkelijke kostenstructuur, biedt Meesman een waardevolle oplossing voor zowel beginnende als ervaren beleggers.

Kosten en tarieven

In deze paragraaf bespreken we de kosten en tarieven die beleggers kunnen verwachten bij het gebruik van Meesman als hun online broker.

Beheerkosten

Meesman rekent beheerkosten aan voor het beheren van de beleggingsfondsen in uw portefeuille. Deze kosten worden uitgedrukt als een percentage van het belegde vermogen en variëren afhankelijk van het gekozen fonds. Over het algemeen liggen de beheerkosten bij Meesman tussen 0,25% en 0,50% per jaar. Dit is inclusief zowel de kosten van Meesman zelf als de kosten van de onderliggende indexfondsen.

De beheerkosten bij Meesman zijn concurrerend in vergelijking met andere online brokers, en zijn vaak lager dan de kosten van actief beheerde beleggingsfondsen. Dit draagt bij aan een beter rendement op lange termijn voor beleggers die kiezen voor indexbeleggen via Meesman.

Transactiekosten

Bij Meesman zijn er geen transactiekosten voor het kopen of verkopen van beleggingsfondsen. Dit betekent dat beleggers geen extra kosten hoeven te betalen voor het uitvoeren van transacties, wat bijdraagt aan het kostenefficiënte karakter van Meesman's beleggingsplatform. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van veel andere online brokers, die vaak wel transactiekosten in rekening brengen.

Vergelijking met andere brokers

In vergelijking met andere online brokers zijn de kosten en tarieven van Meesman concurrerend en aantrekkelijk voor beleggers. De beheerkosten zijn over het algemeen lager dan die van actief beheerde fondsen, en het ontbreken van transactiekosten maakt Meesman een kostenefficiënte optie voor beleggers die zich willen richten op indexbeleggen.

Sommige andere brokers bieden lagere beheerkosten aan voor bepaalde indexfondsen, maar het is belangrijk om rekening te houden met eventuele transactiekosten en andere verborgen kosten die het totale kostenplaatje kunnen beïnvloeden. Meesman's eenvoudige en transparante kostenstructuur maakt het gemakkelijk voor beleggers om te begrijpen wat ze betalen en hoe dit hun rendement op lange termijn beïnvloedt.

Klantenservice en ondersteuning

Meesman streeft ernaar om gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk te zijn voor haar klanten. Ze bieden verschillende communicatiekanalen om contact op te nemen met hun klantenservice, waaronder:

 • Telefoon: Klanten kunnen telefonisch contact opnemen met Meesman tijdens kantooruren voor directe ondersteuning.

 • E-mail: Voor vragen of problemen die niet direct opgelost hoeven te worden, kunnen klanten een e-mail sturen naar de klantenservice van Meesman.

 • Online chat: Meesman biedt ook een online chatfunctie op hun website, waarmee klanten snel en eenvoudig contact kunnen opnemen met een medewerker voor hulp.

Deze communicatiekanalen zorgen ervoor dat klanten van Meesman altijd de ondersteuning kunnen krijgen die ze nodig hebben op een manier die het beste bij hun situatie past.

Responsiviteit en kwaliteit van ondersteuning

Meesman hecht veel waarde aan het bieden van snelle en hoogwaardige ondersteuning aan haar klanten. Ze streven ernaar om vragen en problemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat klanten zich kunnen concentreren op het beheren van hun beleggingen.

De klantenservice van Meesman staat bekend om hun responsiviteit en deskundigheid. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze tijdig en goed geïnformeerde antwoorden krijgen op hun vragen, en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Bovendien is de klantenservice van Meesman vriendelijk en behulpzaam, wat bijdraagt aan een positieve ervaring voor hun klanten.

Educatieve bronnen

Meesman biedt een uitgebreide bibliotheek van educatieve artikelen en video's op hun website. Deze bronnen zijn ontworpen om beleggers te helpen bij het opbouwen van hun kennis over indexbeleggen, beleggingsstrategieën en risicobeheer. De artikelen en video's zijn geschreven en geproduceerd door experts in de beleggingswereld en zijn toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren beleggers.

De educatieve content van Meesman behandelt een breed scala aan onderwerpen, zoals:

 • De basisprincipes van indexbeleggen

 • Het belang van diversificatie

 • Het beheersen van risico's en emoties bij beleggen

 • Het kiezen van de juiste beleggingsstrategie

 • En nog veel meer!

Webinars en workshops

Naast artikelen en video's biedt Meesman ook regelmatig webinars en workshops aan voor haar klanten en geïnteresseerde beleggers. Deze educatieve evenementen zijn bedoeld om deelnemers te voorzien van diepgaande kennis en praktische tips over verschillende aspecten van beleggen.

De webinars en workshops worden geleid door experts in de beleggingswereld en bieden deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen en inzichten te krijgen die specifiek zijn voor hun situatie.

Veiligheid en regulering bij Meesman

Meesman is een gereguleerde en gelicentieerde online broker in Nederland. Ze vallen onder het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB), de belangrijkste financiële toezichthouders in Nederland. Dit betekent dat Meesman moet voldoen aan strenge regelgeving en hoge standaarden op het gebied van financiële dienstverlening en klantbescherming.

De licenties en registraties van Meesman garanderen dat ze opereren volgens de geldende wet- en regelgeving, waardoor beleggers erop kunnen vertrouwen dat hun geld en beleggingen in veilige handen zijn.

Beveiligingsmaatregelen en klantenbescherming

Meesman neemt de veiligheid van haar klanten zeer serieus en heeft verschillende beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om de bescherming van klantgegevens en -middelen te waarborgen. Enkele van deze maatregelen zijn:

 • Geavanceerde encryptie: Meesman maakt gebruik van geavanceerde encryptietechnologie om ervoor te zorgen dat alle online transacties en communicatie tussen klanten en de broker veilig en beschermd zijn.

 • Tweefactorauthenticatie (2FA): Meesman biedt tweefactorauthenticatie aan om de toegang tot klantaccounts te beveiligen. Dit betekent dat klanten naast hun wachtwoord ook een unieke code moeten invoeren die ze via een ander apparaat ontvangen, waardoor ongeautoriseerde toegang tot hun account wordt voorkomen.

 • Scheiding van klant- en bedrijfsmiddelen: Meesman houdt klantgelden gescheiden van hun eigen bedrijfsmiddelen. Dit betekent dat in het onwaarschijnlijke geval dat Meesman in financiële problemen zou komen, de gelden van klanten beschermd zijn en niet kunnen worden gebruikt om bedrijfsschulden af te lossen.

Daarnaast zijn de beleggingen van klanten bij Meesman beschermd door het beleggerscompensatiestelsel. Dit stelsel garandeert dat klanten, in het geval van een faillissement van de broker, tot een bepaald bedrag worden gecompenseerd voor hun beleggingen.

Meesman versus andere brokers

In deze paragraaf vergelijken we Meesman met enkele andere populaire brokers.

Kosten en commissies

Meesman hanteert een relatief eenvoudige kostenstructuur met een vaste beheervergoeding en een transactievergoeding. In vergelijking met andere brokers zijn de kosten van Meesman doorgaans hoger, maar het bedrijf richt zich op langetermijnbeleggers en indexbeleggen, wat kan resulteren in lagere totale kosten op de lange termijn.

Fitvermogen en Brand New Day bieden vergelijkbare kostenstructuren als Meesman, met lage kosten voor indexbeleggen en langetermijnbeleggers. Saxo Bank, DEGIRO, ABN Amro, Rabobank en Bux hanteren doorgaans lagere kosten voor actieve handelaren, maar kunnen hogere kosten in rekening brengen voor bepaalde diensten en beleggingsproducten. Scaleble.Capital en Etoro bieden unieke kostenstructuren, zoals een percentage van de beheerde activa of een vast bedrag per maand, wat aantrekkelijk kan zijn voor sommige beleggers.

Aanbod van beleggingsproducten

Meesman richt zich voornamelijk op indexbeleggen en biedt een beperkt aantal beleggingsfondsen en ETF's. Fitvermogen en Brand New Day hebben een vergelijkbaar aanbod, gericht op langetermijnbeleggers die geïnteresseerd zijn in indexbeleggen.

Saxo Bank, DEGIRO, ABN Amro, Rabobank, Scaleble.Capital, Etoro en Bux bieden een breder scala aan beleggingsproducten, waaronder aandelen, obligaties, opties, futures, forex en CFD's. Dit maakt deze brokers aantrekkelijker voor beleggers die geïnteresseerd zijn in een grotere diversiteit aan beleggingsmogelijkheden en actief handelen.

Gebruiksgemak

Meesman, Fitvermogen en Brand New Day zijn over het algemeen eenvoudig te gebruiken en richten zich op het bieden van een gebruiksvriendelijke ervaring voor langetermijnbeleggers. Hun platforms zijn intuïtief en gemakkelijk te navigeren, met duidelijke informatie over beleggingsproducten en kosten.

Saxo Bank, DEGIRO, ABN Amro, Rabobank, Scaleble.Capital, Etoro en Bux bieden meer geavanceerde handelsplatforms met uitgebreide tools en functies voor actieve handelaren. Hoewel deze platforms krachtiger zijn, kunnen ze ook complexer zijn en meer tijd kosten om te leren en te beheersen.

In conclusie, bij het kiezen van een broker is het belangrijk om rekening te houden met kosten en commissies, het aanbod van beleggingsproducten en gebruiksgemak. Meesman, Fitvermogen en Brand New Day zijn geschikter voor langetermijnbeleggers die geïnteresseerd zijn in indexbeleggen, terwijl Saxo Bank, DEGIRO, ABN Amro, Rabobank, Scaleble.Capital, Etoro en Bux een breder scala aan beleggingsmogelijkheden en geavanceerde handelsplatforms bieden voor actieve handelaren.

Geschiktheid voor verschillende soorten beleggers

In deze paragraaf bespreken we de geschiktheid van de online broker Meesman voor verschillende soorten beleggers, met inachtneming van de unieke behoeften en voorkeuren van elk type belegger. We richten ons op de volgende categorieën: individuele beginnende beleggers, individuele ervaren beleggers, actieve beleggers, passieve beleggers, groeibeleggers en waardebeleggers. Hierdoor is het gemakkelijker om te bepalen of Meesman voor u een geschikte broker is.

Individuele beginnende beleggers

Meesman is een uitstekende keuze voor beginnende beleggers, dankzij het eenvoudige en gebruiksvriendelijke platform. Het bedrijf biedt een beperkt aantal indexfondsen, wat het keuzeproces vereenvoudigt en overweldiging voorkomt. Bovendien ligt de focus op passief beleggen, wat een goede strategie is voor beginners die op zoek zijn naar een langetermijnbenadering met minder risico.

Individuele ervaren beleggers

Voor ervaren beleggers die een langetermijnstrategie volgen en geloven in de voordelen van passief beleggen, kan Meesman nog steeds een geschikte keuze zijn. Echter, beleggers die op zoek zijn naar meer geavanceerde handelsinstrumenten, een breder scala aan beleggingsproducten of actief beheerde fondsen, zullen wellicht andere brokers overwegen die beter aansluiten bij hun behoeften.

Actieve beleggers

Meesman richt zich op passief beleggen en is daardoor minder geschikt voor actieve beleggers die frequent handelen en op zoek zijn naar korte termijn winsten. Actieve beleggers hebben meestal behoefte aan geavanceerde handelstools, real-time marktgegevens en een breder scala aan beleggingsproducten, wat Meesman niet biedt.

Passieve beleggers

Meesman is ideaal voor passieve beleggers die een buy-and-hold-strategie volgen en geloven in de voordelen van indexbeleggen. Het bedrijf biedt een selectie van indexfondsen die wereldwijde diversificatie mogelijk maken en lage kosten in rekening brengen, wat bijdraagt aan een hoger rendement op de lange termijn.

Groeibeleggers

Groeibeleggers, die zich richten op bedrijven met een hoog groeipotentieel, kunnen baat hebben bij de wereldwijde aandelenindexfondsen die Meesman aanbiedt. Deze fondsen zijn echter passief beheerd en volgen de markt, waardoor het voor groeibeleggers moeilijker kan zijn om specifieke groeisectoren of -bedrijven te targeten. In dit geval zouden groeibeleggers kunnen overwegen om aanvullende beleggingen te doen via andere brokers die meer gespecialiseerde fondsen of individuele aandelen aanbieden.

Waardebeleggers

Waardebeleggers zoeken naar ondergewaardeerde bedrijven met sterke fundamenten. Hoewel de indexfondsen van Meesman enige blootstelling aan waarde-aandelen kunnen bieden, is het platform wellicht niet de beste keuze voor beleggers die zich specifiek op waardebeleggen willen richten. In dit geval zouden waardebeleggers kunnen overwegen om aanvullende beleggingen te doen via andere brokers die meer gespecialiseerde waardefondsen of individuele aandelen aanbieden.

Advies voor potentiële beleggers

Meesman kan een goede keuze zijn voor beginnende en langetermijnbeleggers die zich willen richten op indexbeleggen. Het platform is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. Houd echter rekening met de kostenstructuur en het beperkte aanbod van beleggingsproducten bij het maken van uw keuze.

Voor actieve handelaren en ervaren beleggers die een breder scala aan beleggingsmogelijkheden zoeken, kan een andere broker, zoals DEGIRO, Saxo Bank of Etoro, beter geschikt zijn. Vergelijk de kosten, het aanbod van beleggingsproducten en het gebruiksgemak van verschillende brokers om de beste keuze te maken voor uw beleggingsbehoeften en -strategieën.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van beleggen bij Meesman?

Meesman biedt eenvoud en gebruiksvriendelijkheid, wat vooral handig is voor beginnende beleggers. Het platform richt zich op indexbeleggen, wat kan leiden tot lagere kosten op de lange termijn en een focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Hoe kan ik een rekening openen bij Meesman?

Om een rekening te openen bij Meesman, moet u hun website bezoeken en het online aanmeldingsproces doorlopen. Dit omvat het invullen van uw persoonlijke gegevens, het kiezen van de gewenste beleggingsfondsen en het overmaken van geld naar uw nieuwe beleggingsrekening.

Welke beleggingsfondsen biedt Meesman aan?

Meesman biedt een beperkt aantal beleggingsfondsen en ETF's, gericht op indexbeleggen. Dit omvat fondsen die de wereldwijde aandelenmarkt, de Europese aandelenmarkt en de obligatiemarkt volgen.

Wat zijn de kosten en tarieven bij Meesman?

De kosten en tarieven bij Meesman kunnen variëren afhankelijk van het gekozen beleggingsfonds. Over het algemeen zijn de kosten concurrerend voor langetermijnbeleggers die zich richten op indexbeleggen.

Hoe veilig is beleggen bij Meesman?

Beleggen bij Meesman wordt als veilig beschouwd. Het platform is gereguleerd en voldoet aan de wettelijke vereisten voor financiële dienstverleners in Nederland.

Welke educatieve bronnen biedt Meesman aan?

Meesman biedt educatieve bronnen op hun website, zoals artikelen en blogposts over beleggen, indexbeleggen en duurzaam beleggen.

Hoe is de klantenservice en ondersteuning bij Meesman?

Meesman staat bekend om hun goede klantenservice en ondersteuning. Ze zijn bereikbaar via telefoon en e-mail voor vragen en hulp bij het beleggingsproces.

Wat zijn de duurzaamheidsaspecten van Meesman's beleggingsfondsen?

Meesman richt zich op duurzaam beleggen en biedt fondsen aan die rekening houden met milieu-, sociale en governancefactoren (ESG). Dit betekent dat ze beleggen in bedrijven die verantwoordelijk en duurzaam handelen.

Hoe vergelijkt Meesman zich met andere online brokers in Nederland?

Meesman is vooral geschikt voor beginnende en langetermijnbeleggers die zich willen richten op indexbeleggen. In vergelijking met andere online brokers in Nederland, zoals DEGIRO, Saxo Bank of Etoro, biedt Meesman een eenvoudiger en gebruiksvriendelijker platform, maar met een beperkter aanbod van beleggingsproducten.

Is Meesman iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van Meesman
Specificaties
BelegBeleggingsfondsen
Cost categoryBewaarloon
LanguageNederlands
Other optionsBankvergunning NL
RegulationAFM (Nederland)
Security2-staps verificatieData encryptie
StortingBankoverschrijving
SupportTelefoonEmailLive chat
TransactionGeen
TypeFondsbeleggenPensioenbeleggen
UitbetalingBankoverschrijving
VerificationIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over Meesman

Meesman wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind u van Meesman?

Welke beoordeling zou u Meesman geven?
Bekijk deze broker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?