Social trading met Etoro

ABN AMRO beleggen review

Onze beoordeling over ABN AMRO:

De ABN AMRO Group N.V. is een beursgenoteerd onderdeel van de gelijknamige bankgroep uit Nederland. De bank is gedurende de kredietcrisis opgericht aan de hand van samenvoegingen van Fortis en ABN AMRO holding.

Bekijk deze broker
Let op: screenshot alleen ter illustratie
Inhoud Voor- en nadelen Onze beoordeling Veel gestelde vragen Specificaties Gebruikerservaringen
Onze beoordeling over ABN AMRO
Eindoordeel 6.75
⭐ ABN AMRO Bekijk deze broker
Platform & Tools 7
Commissies en kosten 6
Beleggingsmogelijkheden 7
Klantenservice 7
Gebruiksgemak 8
Storten & uitbetaling 6
Educatie 6
Mobiel beleggen 7
Voordelen
Geen transactiekosten bij beleggingsfondsen Gratis realtime koersinformatie Geregistreerd bij het KIFID
Nadelen
Handel in opties is niet mogelijk Hoge kosten

Het ABN AMRO beleggingsfonds

Door middel van het beleggen in een fonds staat u sterker. Uw geld wordt namelijk, samen met dat van anderen, belegd in één fonds of product. Vormen van zulke producten zijn: aandelen, onroerend goed of obligaties. Het voordeel aan beleggingsfondsen is dat er gecombineerd kan worden met producten waarin belegd wordt. Op deze manier kunnen risico's eenvoudig verspreidt worden en zodoende dus ook verkleind. Door te beleggen in beleggingsfondsen kunt u zelfs bij mindere prestaties van een bepaald product nog altijd een mooi rendement behalen. Hoe meer u bereidt bent om uw beleggingen te verspreiden over verschillende producten in verschillende fondsen, hoe meer u het risico dat u loopt kunt spreiden. Wanneer u direct kiest voor een van de zogeheten 'Mix-Fondsen' van AEGON worden er automatisch meerdere beleggingsvormen met elkaar gecombineerd.

De beleggingsfondsen van ABN AMRO

ABN AMRO beschikt over 7 verschillende beleggingsfondsen waarin u kunt beleggen. Naast fondsen in aandelen, obligaties en liquiditeit kunt u ook nog beleggen in onroerend goed fondsen. Verder zijn er ook nog bepaalde mixfondsen die het mogelijk maken om in meerdere vermogenscategorieën tegelijk te beleggen. Liever beleggen in een bepaald thema? Ga dan voor de themafondsen. Die beleggen bijvoorbeeld uitsluitend in het thema duurzaamheid wanneer u dat wenst. Tot slot zijn er ook nog de zogeheten Hedgefondsen. Deze fondsen worden gekenmerkt door hun speciale beleggingsstrategie.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam
Telefoon: 0900 0024
Bestaat sinds: 1720
Regulatie: AFM en DNB
Gratis demo: Nee
Minimum storting: �50

Hoe gaat het beleggen in zijn werk?

U kunt op verschillende manieren beleggen bij ABN-Amro. Wanneer u besluit te gaan beleggen heeft u namelijk de keuze uit twee verschillende beleggingsvormen, namelijk:

  • Begeleid beleggen
    Hierbij kunt u eenvoudig beleggen met een vorm van begeleiding die het beste bij uwsituatie past.
  • Zelf beleggen
    U koopt zelf uw aandelen, obligaties et cetera. U kunt hierbij kiezen uit een groot aanbod aan fondsen in zowel binnen- als buitenland.

De kosten?

Het deelnemen aan beleggingsfondsen brengt logischerwijs ook de nodige kosten met zich mee. Deze aanvullende kosten komen voort uit het zoeken naar tal van verschillende geschikte fondsen door de fondsbeheerder. Dit resulteert in een nét wat lager netto rendement. Echter heeft u desondanks wel de optie om te profiteren van de inzichten van een fondsbeheerder. Door een sterk en goed fonds te kiezen dat door een fondsbeheerder wordt aangedragen is er een grotere kans op een mooi rendement met uw beleggingen. Profiteer zodoende van de professionele kennis die zoal wordt aangeboden op het gebied van beleggingsfondsen. Hiervoor brengt ABN AMRO jaarlijks vaste kosten in rekening in de vorm van onder andere service- en advieskosten. Deze kosten zijn deels variabel.

Veel gestelde vragen

✔️ Waar belegt ABN-Amro in?

ABN-Amro belegt in totaal in zeven verschillende vormen van beleggingsfondsen. Door gebruik te maken van beleggingsfondsen kun je jouw risico geheel eenvoudig spreiden.

Wie is ABN-Amro?

ABN-Amro is ontstaan als Nederlandse handelsmaatschappij en na diverse fusies, overnames en samenwerkingen uiteindelijk vormgegeven als ABN-Amro Group.

Hoe kun je beleggen in fondsen?

Het beleggen in fondsen gaat bij ABN-Amro erg eenvoudig. Je koopt een deel van het betreffende beleggingsfonds in. Dit wordt ook wel een participatie genoemd. Deze participatie kun je vervolgens weer verkopen wanneer die bijvoorbeeld in waarde gestegen is. ABN-Amro biedt twee verschillende vormen van beleggen aan: begeleid beleggen en zelf beleggen

Waarom ABN-Amro?

ABN-Amro beschikt over ruim 200 jaar aan ervaring. Zodoende wacht er een deskundig team om je verder te kunnen helpen. Daarnaast heeft ABN-Amro in het verleden al meerdere prijzen ontvangen voor het prijs winnend beleggen.

Is ABN AMRO iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van ABN AMRO
Specificaties
BelegAandelenBeleggingsfondsenObligaties
Cost categoryStaffelkorting op transactiekostenAbonnement
HandelLimit ordersPeriodiek beleggen
LanguageNederlandsEngels
Other optionsBetaalrekening verplichtMeer dan 50 fondsen in het assortimentBankvergunning NLAangesloten bij KIFID
RegulationAFM (Nederland)
Security2-staps verificatie
StortingBankoverschrijving
SupportTelefoonLive chatSocial Media
ToolsAnalistenrapportenTechnische analyseFondsen keuzetool
TypeZelf beleggen
UitbetalingBankoverschrijving
VerificationIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over ABN AMRO

ABN AMRO wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind u van ABN AMRO?

Welke beoordeling zou u ABN AMRO geven?
Bekijk deze broker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?