Social trading met Etoro

Plus500 review

Onze beoordeling over Plus500:

Plus500 is een cfd service die zich richt op het aanbieden van een breed scala aan beleggingsproducten voor beleggers in Nederland en wereldwijd. Met een gebruiksvriendelijk en intuïtief platform, concurrerende tarieven en een uitgebreid aanbod van handelsinstrumenten, zoals CFD's op aandelen, ETF's, opties, en cryptovaluta, biedt Plus500 een aantrekkelijke optie voor Nederlandse beleggers die op zoek zijn naar een betrouwbare en toegankelijke manier om hun beleggingsstrategieën te diversifiëren en optimaliseren.In dit artikel analyseren we Plus500 in detail, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over de geschiktheid van deze broker voor uw beleggingsbehoeften.

Bekijk deze broker 82% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Let op: screenshot alleen ter illustratie
Inhoud Voor- en nadelen Onze beoordeling Veel gestelde vragen Specificaties Gebruikerservaringen
Bekijk deze broker 82% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Beleggen in aandelen via Etoro
Onze beoordeling over Plus500
Eindoordeel 7.00
⭐ Plus500 Bekijk deze broker
Platform & Tools 7
Commissies en kosten 7
Beleggingsmogelijkheden 7
Klantenservice 7
Gebruiksgemak 7
Storten & uitbetaling 8
Educatie 6
Mobiel beleggen 7
Voordelen
Gebruiksvriendelijk platform Concurrerende spreads Lage kosten Breed productaanbod
Nadelen
Enkel handelen in CFD's Geen telefonische ondersteuning Geen sociale handelsfuncties Beperkte educatieve bronnen

Over Plus500

Plus500 is opgericht in 2008 door zes technologie- en financiële professionals met als doel het creëren van een intuïtief platform voor online handel in financiële instrumenten. Het bedrijf, gevestigd in Israël, heeft zich sindsdien snel ontwikkeld en is nu een toonaangevende speler in de wereldwijde online handelsindustrie. Plus500 heeft een sterke focus op innovatie en technologie, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van hun gebruiksvriendelijke handelsplatform en de uitbreiding van hun productaanbod. Het bedrijf is beursgenoteerd aan de London Stock Exchange en wordt gereguleerd door verschillende financiële toezichthouders, waaronder de Financial Conduct Authority (FCA) in het Verenigd Koninkrijk, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid van het platform voor beleggers.

Platformfunctionaliteit en gebruikerservaring

Het web-based handelsplatform van Plus500 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en toegankelijkheid. De interface is overzichtelijk en gestroomlijnd, waardoor beleggers snel en efficiënt toegang hebben tot de benodigde handelsinstrumenten en informatie. Bovendien is het platform beschikbaar in meerdere talen, waaronder Nederlands, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak voor Nederlandse beleggers.

De navigatie is intuïtief, met een duidelijke en eenvoudige structuur. Aan de linkerkant van het scherm vindt u het hoofdmenu, waar u toegang heeft tot de verschillende handelsinstrumenten, uw portefeuille, openstaande orders, en accountinformatie. Aan de rechterkant van het scherm bevindt zich het handelspaneel, waar u eenvoudig posities kunt openen, sluiten en beheren.

Mobiele app

De Plus500 mobiele app, beschikbaar voor zowel iOS als Android, biedt een naadloze handelservaring voor beleggers die onderweg willen handelen. De app bevat alle essentiële functies van het webplatform, waaronder real-time koersen, grafieken en handelsinstrumenten, zodat u altijd en overal op de hoogte kunt blijven van uw beleggingen. Bovendien is de mobiele app geoptimaliseerd voor touchscreens, wat zorgt voor een soepele en responsieve gebruikerservaring.

Handelsinstrumenten en grafieken

Plus500 biedt een uitgebreide reeks handelsinstrumenten en geavanceerde grafieken om beleggers te helpen bij het analyseren van markttrends en het nemen van weloverwogen beslissingen. Het platform bevat meerdere grafiektypen, zoals lijn-, staaf-, en kandelaargrafieken, evenals een breed scala aan technische indicatoren, zoals voortschrijdende gemiddelden, RSI, en MACD. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende tijdframes, variërend van 1 minuut tot 1 week, om de grafieken aan uw handelsstijl en strategie aan te passen.

Social trading en andere unieke functies

Hoewel Plus500 geen social trading-functie biedt zoals sommige andere brokers, compenseert het dit met andere unieke functies die waarde toevoegen voor beleggers. Een van deze functies is het aanbieden van gratis prijsalarmen, waarmee u automatisch op de hoogte wordt gesteld van belangrijke marktbewegingen en handelskansen. Daarnaast biedt Plus500 gegarandeerde stop-loss orders, waarmee u uw maximale verlies per positie kunt beperken, ongeacht eventuele marktvolatiliteit.

Accounttypes

Plus500 biedt één standaard handelsaccount voor alle gebruikers, met toegang tot alle handelsinstrumenten en functies op het platform. Dit betekent dat beleggers kunnen profiteren van hetzelfde uitgebreide aanbod aan handelsmogelijkheden. Daarnaast is er een gratis demo-account beschikbaar, waarmee beleggers het platform kunnen uitproberen en hun handelsvaardigheden kunnen verbeteren zonder echt geld te riskeren. Het demo-account wordt geleverd met een virtueel saldo van €40.000 en biedt toegang tot alle functies en instrumenten van het live platform.

Registratie- en verificatieproces

Het registratie- en verificatieproces bij Plus500 is voor iedereen te begrijpen. Gebruikers kunnen zich aanmelden met hun e-mailadres of via een sociaal netwerkaccount, zoals Facebook of Google. Na de registratie moeten gebruikers hun identiteit en woonadres verifiëren door het uploaden van relevante documenten, zoals een identiteitsbewijs en een recente energierekening. Dit proces is in overeenstemming met de KYC- en AML-voorschriften en helpt Plus500 een betrouwbare handelsomgeving te bieden. Over het algemeen duurt het verificatieproces slechts enkele uren, waarna u direct kunt beginnen met handelen.

Vestigingsland: Israel
Adres: Menachem Begin 125 Tel Aviv, Israel
Telefoon: -
Bestaat sinds: 2008
Regulatie: CySEC (#250/14), FCA (#509909)
Gratis demo: Ja
Minimum storting: €100

Aanbod en beleggingsproducten

CFD's op aandelen, ETF's, opties en cryptovaluta

Plus500 biedt een breed scala aan beleggingsproducten die aansluiten bij de behoeften en interesses van Nederlandse beleggers. Zo kunt u via cfd's handelen in:

 • Aandelen: Toegang tot aandelen van toonaangevende Nederlandse en internationale bedrijven, zoals Shell, Unilever, Apple en Tesla.

 • ETF's: Diversifieer uw portefeuille met Exchange Traded Funds (ETF's) die verschillende marktsectoren en -indices volgen, zoals de AEX, Euro Stoxx 50 en S&P 500.

 • CFD's: Handel in Contracten voor Verschil (CFD's) op aandelen, indices, grondstoffen en valutaparen. Let op! Dit zijn beleggingsinstrumenten met een zeer groot risico.

 • Opties: Speculeer op de toekomstige prijsbewegingen van aandelen, indices en ETF's met opties, een afgeleid financieel instrument dat u het recht geeft om een onderliggende waarde te kopen of verkopen tegen een vooraf bepaalde prijs en datum.

 • Cryptovaluta: Handel in populaire digitale valuta's zoals Bitcoin en Ethereum via CFD's, zonder de noodzaak om de fysieke valuta te bezitten of op te slaan. Let op! Niet alle financiële instrumenten zijn mogelijk beschikbaar voor handel op het Plus500-platform. Raadpleeg altijd het overzicht van financiele instrumenten op de plus500 website en het platform voor actuele informatie.

Handelsvoorwaarden en hefboomwerking

Plus500 biedt concurrerende handelsvoorwaarden en hefboomwerking om beleggers te helpen hun handelsstrategieën te optimaliseren. De hefboomwerking varieert afhankelijk van het beleggingsproduct en de individuele risicobereidheid van de belegger, met maximale hefboomniveaus van 1:30 voor particuliere beleggers en tot 1:300 voor professionele beleggers. Houd er rekening mee dat handelen met hefboomwerking het potentieel verlies en winst kan vergroten, dus zorg ervoor dat u de risico's begrijpt voordat u begint met hefboomhandel.

Beschikbaarheid van Nederlandse en internationale markten

Plus500 biedt toegang tot zowel Nederlandse als internationale markten, waardoor beleggers hun portefeuille kunnen diversifiëren en hun exposure aan verschillende economieën en sectoren kunnen spreiden. Nederlandse beleggers kunnen handelen in lokale aandelen en indices, zoals de AEX en AMX, evenals internationale markten zoals de Amerikaanse, Europese en Aziatische aandelenmarkten. Dit stelt beleggers in staat om te profiteren van wereldwijde handelskansen en hun risico's beter te beheren.

Kosten en vergoedingen

Bij het kiezen van een online broker is het belangrijk om de kosten en vergoedingen in overweging te nemen. We bespreken hier de kostenstructuur van Plus500 en vergelijken we deze met andere populaire brokers voor Nederlandse beleggers.

Handelskosten en spreads

Plus500 hanteert een kostenstructuur die voornamelijk gebaseerd is op spreads, wat betekent dat er geen commissies worden berekend op de transacties. De spread is het verschil tussen de bied- en laatprijs van een financieel instrument. Deze kosten zijn al verwerkt in de prijzen die u ziet op het handelsplatform.

De spreads bij Plus500 variëren afhankelijk van het beleggingsproduct en de marktvolatiliteit. Over het algemeen zijn de spreads concurrerend in vergelijking met andere brokers. Bijvoorbeeld, de spread op de AEX-index CFD is meestal rond de 1 punt, terwijl de spread op EUR/USD valutapaar CFD rond de 0,6 pips ligt.

Financieringskosten en overige kosten

Naast de handelskosten zijn er enkele andere kosten om rekening mee te houden bij Plus500:

 • Financieringskosten: Wanneer u posities met hefboomwerking opent, moet u mogelijk financieringskosten betalen. Deze kosten worden dagelijks berekend en zijn afhankelijk van het onderliggende rentetarief en de grootte van uw positie. Financieringskosten worden toegepast op overnight posities, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het plannen van uw handelsstrategie.

 • Inactiviteitskosten: Plus500 rekent een inactiviteitsvergoeding van €10 per maand als u gedurende drie opeenvolgende maanden geen handelsactiviteiten onderneemt. Deze kosten kunnen eenvoudig worden vermeden door regelmatig te handelen of in te loggen op uw account.

Meer informatie over overige kosten is te vinden via het kosten overzicht op de website van Plus500.

Vergelijking met andere populaire brokers

Bij het vergelijken van Plus500 met andere populaire brokers, zoals eToro en DEGIRO, zijn er enkele verschillen in kostenstructuren. eToro hanteert bijvoorbeeld een combinatie van spreads en conversiekosten voor valutaparen, terwijl DEGIRO lage commissies en transactiekosten in rekening brengt voor aandelen en ETF's.

Over het algemeen biedt Plus500 concurrerende spreads en kosten in vergelijking met andere brokers. Het is echter belangrijk om uw specifieke handelsbehoeften en -strategieën te overwegen bij het kiezen van een broker, aangezien de kostenstructuur van invloed kan zijn op uw algehele rendement.

Educatieve bronnen

Een belangrijk aspect bij het kiezen van een online broker is de beschikbaarheid van educatieve bronnen om uw kennis en vaardigheden op het gebied van beleggen te verbeteren. We nemen de educatieve bronnen door die Plus500 biedt en vergelijken we deze met andere populaire brokers voor Nederlandse beleggers.

Webinars, tutorials

Plus500 biedt een reeks educatieve bronnen, waaronder webinars en video-tutorials, die speciaal zijn ontworpen om beleggers te helpen hun handelsvaardigheden te verbeteren. Deze webinars behandelen diverse onderwerpen, zoals technische analyse, risicobeheer en handelsstrategieën. De video-tutorials zijn gericht op het gebruik van het handelsplatform en de beschikbare hulpmiddelen, zoals grafieken en indicatoren.

Artikelen en marktanalyses

Naast webinars en tutorials biedt Plus500 ook artikelen en marktanalyses om beleggers op de hoogte te houden van de laatste markttrends en economische gebeurtenissen. Deze bronnen kunnen u helpen om weloverwogen beslissingen te nemen en uw beleggingsstrategieën af te stemmen op de huidige marktomstandigheden.

Vergelijking met educatieve bronnen van andere brokers

In vergelijking met andere populaire brokers, zoals eToro en DEGIRO, biedt Plus500 een solide basis van educatieve bronnen. eToro, bijvoorbeeld, biedt een uitgebreide educatieve sectie met webinars, video's, artikelen en een sociaal handelsplatform waar beleggers van elkaar kunnen leren. DEGIRO, aan de andere kant, biedt een kenniscentrum met artikelen en handleidingen, maar heeft geen webinars of video-tutorials.

Hoewel Plus500 waardevolle educatieve bronnen biedt, kan het aanbod beperkter zijn in vergelijking met sommige andere brokers. Het is daarom belangrijk om uw individuele leerbehoeften in overweging te nemen bij het kiezen van een broker en te profiteren van de beschikbare bronnen op websites zoals #Strategisch-Beleggen om uw kennis verder uit te breiden.

Klantenservice

Een goede klantenservice is essentieel voor beleggers die hulp en ondersteuning nodig hebben bij het navigeren door de complexe wereld van beleggen. We bespreken de klantenservice van Plus500 en evalueren we de communicatiekanalen, responsiviteit en kwaliteit van de ondersteuning die ze bieden aan Nederlandse beleggers.

Communicatiekanalen

Plus500 biedt verschillende communicatiekanalen om in contact te komen met hun klantenservice:

 • Live chat: De live chat-functie is 24/7 beschikbaar en biedt snelle en directe ondersteuning voor al uw vragen en problemen.

 • E-mail: U kunt contact opnemen met de klantenservice via e-mail voor minder dringende vragen of als u gedetailleerde informatie nodig heeft.

 • WhatsApp: Plus500 biedt ook ondersteuning via WhatsApp, wat een handige optie kan zijn voor beleggers die liever via mobiele apparaten communiceren.

Het is belangrijk op te merken dat Plus500 momenteel geen telefonische ondersteuning biedt, wat voor sommige beleggers een nadeel kan zijn.

Responsiviteit en kwaliteit van ondersteuning

De klantenservice van Plus500 staat bekend om zijn responsiviteit en kwaliteit van ondersteuning. De live chat en WhatsApp-opties zorgen voor snelle antwoorden op dringende vragen, terwijl e-mailondersteuning meestal binnen 24 uur een gedetailleerd antwoord biedt.

Bovendien is de klantenservice van Plus500 beschikbaar in meerdere talen, waaronder Nederlands, wat een groot voordeel is voor Nederlandse beleggers. De klantenservicemedewerkers zijn over het algemeen deskundig en behulpzaam, en kunnen u helpen met vragen over het handelsplatform, accountbeheer en beleggingsproducten.

Betrouwbaarheid

Bij het kiezen van een online broker is het van cruciaal belang om de betrouwbaarheid van het platform te evalueren. In deze paragraaf bespreken we de regelgeving, licenties en beveiligingsmaatregelen die Plus500 heeft geïmplementeerd om de betrouwbaarheid voor de Nederlandse beleggers te waarborgen.

Regelgeving en licenties

Plus500 is een gereguleerde broker en houdt zich aan strikte regelgeving om de belangen van beleggers te beschermen. Plus500UK Ltd, het moederbedrijf van Plus500, is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA) in het Verenigd Koninkrijk. Bovendien is Plus500CY Ltd, een dochteronderneming van Plus500, gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC).

Voor Nederlandse beleggers is het belangrijk om te weten dat Plus500 ook geregistreerd staat bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en onderworpen is aan de regelgeving van de Europese Unie, zoals de Markets in Financial Instruments Directive (MiFID) II, die extra bescherming en transparantie biedt aan beleggers.

Beveiligingsmaatregelen en klantenbescherming

Plus500 neemt de veiligheid van zijn klanten serieus en heeft verschillende beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om de gegevens en fondsen van beleggers te beschermen:

 • SSL-codering: Plus500 maakt gebruik van Secure Socket Layer (SSL)-codering om de gegevens van beleggers te beschermen tijdens het online communiceren met het platform.

 • Tweefactorauthenticatie (2FA): Plus500 biedt tweefactorauthenticatie als een extra beveiligingslaag bij het inloggen op uw account, waardoor ongeautoriseerde toegang wordt voorkomen.

 • Fondsenscheiding: Plus500 houdt de fondsen van klanten gescheiden van de bedrijfsmiddelen, wat betekent dat uw geld veilig is, zelfs in het onwaarschijnlijke geval van financiële problemen bij de broker.

Daarnaast biedt Plus500 bescherming tegen negatief saldo, wat betekent dat u nooit meer geld kunt verliezen dan het bedrag dat u op uw handelsaccount heeft staan. Dit is een belangrijke bescherming voor beleggers, vooral bij het handelen in hefboomproducten zoals CFD's.

Plus500 versus andere brokers

We vergelijken Plus500 met enkele andere bekende brokers in Nederland, waaronder DEGIRO, eToro en Trade Republic. We zullen de unieke pluspunten en minpunten van Plus500 ten opzichte van deze concurrenten bespreken op het gebied van kosten, commissies, gebruiksgemak en het aanbod van beleggingsproducten om u te helpen een weloverwogen keuze te maken voor uw beleggingsbehoeften.

Plus500 vs DEGIRO

Kosten en commissies: Plus500 biedt concurrerende spreads en geen commissies voor CFD-handel, terwijl DEGIRO bekend staat om zijn lage kosten en commissies voor aandelen, ETF's en andere beleggingsproducten.

Gebruiksgemak: Plus500 heeft een intuïtief en gebruiksvriendelijk platform. DEGIRO biedt ook een gebruiksvriendelijk platform, maar met een grotere focus op traditionele beleggingsproducten.

Aanbod van beleggingsproducten: Plus500 richt zich voornamelijk op CFD-handel, terwijl DEGIRO een breder scala aan beleggingsproducten biedt, zoals aandelen, ETF's, obligaties en beleggingsfondsen.

Plus500 vs eToro

Kosten en commissies: Plus500 en eToro bieden beide concurrerende spreads en geen commissies voor CFD-handel, maar eToro rekent hogere kosten voor het opnemen van geld en sommige andere diensten.

Gebruiksgemak: Beide platforms zijn gebruiksvriendelijk en intuïtief, met eToro dat zich onderscheidt door zijn social trading en copy trading functies, waardoor beleggers de strategieën van anderen kunnen volgen en kopiëren.

Aanbod van beleggingsproducten: Beide brokers hebben een breed scala aan beleggingsproducten, maar eToro onderscheidt zich met zijn social trading en copy trading functies, terwijl Plus500 zich meer richt op CFD-handel.

Plus500 vs Trade Republic

Kosten en commissies: Plus500 biedt concurrerende spreads en geen commissies voor CFD-handel, terwijl Trade Republic lage kosten en commissies biedt voor aandelen- en ETF-transacties.

Gebruiksgemak: Plus500 en Trade Republic bieden beide gebruiksvriendelijke en intuïtieve platforms, maar met verschillende focusgebieden - Plus500 op CFD-handel en Trade Republic op aandelen, ETF's en derivaten.

Aanbod van beleggingsproducten: Plus500 heeft een breed scala aan beleggingsproducten, voornamelijk gericht op CFD's, terwijl Trade Republic directe aandelen, ETF's en derivaten aanbiedt.

Geschiktheid voor verschillende soorten beleggers

In deze paragraaf bespreken we de geschiktheid van de online broker Plus500 voor verschillende soorten beleggers, rekening houdend met de unieke behoeften en voorkeuren van elk type belegger. We richten ons op de volgende categorieën: individuele beginnende beleggers, individuele ervaren beleggers, actieve beleggers, passieve beleggers, groeibeleggers en waardebeleggers.

Individuele beginnende beleggers

Het platform richt zich op CFD-handel, wat complex en risicovol kan zijn voor beginners. Daarom raden wij Plus500 af voor beginnende beleggers.

Individuele ervaren beleggers

Voor ervaren beleggers biedt Plus500 geavanceerde handelstools en een breed scala aan beleggingsproducten in de vorm van CFD's, waaronder aandelen, indices, grondstoffen, forex en cryptocurrencies. Dit maakt Plus500 geschikt voor ervaren beleggers die op zoek zijn naar diversificatie en geavanceerde handelsmogelijkheden. Echter, het ontbreken van traditionele beleggingsproducten zoals obligaties en beleggingsfondsen kan sommige ervaren beleggers afschrikken.

Actieve beleggers

Plus500 is een uitstekende keuze voor actieve beleggers die op zoek zijn naar snelle en efficiënte handelsmogelijkheden. Het bedrijf biedt concurrerende spreads, snelle orderuitvoering en geavanceerde handelsplatforms die geschikt zijn voor actieve handelaren. Bovendien biedt Plus500 toegang tot een breed scala aan financiële instrumenten via CFD's, waardoor actieve beleggers kunnen profiteren van verschillende marktomstandigheden.

Passieve beleggers

Plus500 is voornamelijk gericht op actieve handel en CFD-handel, wat het niet geschikt maakt voor passieve beleggers die geïnteresseerd zijn in traditionele beleggingsproducten zoals indexfondsen of obligaties. Passieve beleggers die op zoek zijn naar een meer conventionele benadering van beleggen, kunnen beter andere brokers overwegen die beter aansluiten bij hun behoeften.

Groeibeleggers

Groeibeleggers die op zoek zijn naar bedrijven met een hoog groeipotentieel kunnen toegang krijgen tot aandelen- en index-CFD's via Plus500. Het platform biedt toegang tot een breed scala aan aandelen en indices, waardoor groeibeleggers specifieke groeisectoren of -bedrijven kunnen targeten. Echter, het handelen in CFD's brengt een hoger risico met zich mee en is mogelijk niet geschikt voor alle groeibeleggers.

Waardebeleggers

Waardebeleggers die op zoek zijn naar ondergewaardeerde bedrijven met sterke fundamenten kunnen toegang krijgen tot aandelen-CFD's via Plus500. Echter, het handelen in CFD's brengt een hoger risico met zich mee en kan complexer zijn dan het direct kopen van aandelen. Waardebeleggers die op zoek zijn naar een meer traditionele benadering van beleggen, kunnen overwegen om aanvullende beleggingen te doen via andere brokers die gespecialiseerd zijn in waardebeleggen.

Conclusie

Na een uitgebreide analyse van Plus500 voor Nederlandse beleggers, kunnen we concluderen dat deze online broker een betrouwbare en gebruiksvriendelijke optie is, met een breed scala aan beleggingsproducten en solide beveiligingsmaatregelen. Plus500 is vooral geschikt voor ervaren beleggers die zich willen richten op CFD-handel en diversificatie. Echter, het platform is mogelijk minder geschikt voor lange termijn beleggers en degenen die geavanceerde handelsfuncties zoeken. We raden potentiële gebruikers aan om de voordelen en nadelen van Plus500 zorgvuldig af te wegen en te vergelijken met andere populaire brokers in Nederland om de beste keuze te maken voor hun beleggingsbehoeften en strategieën.

Veel gestelde vragen

✔️ Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Plus500 voor Nederlandse beleggers?

Plus500 biedt een gebruiksvriendelijk platform, concurrerende spreads, lage kosten en een breed productaanbod voor Nederlandse beleggers.

✔️ Hoe betrouwbaar en veilig is Plus500 voor Nederlandse gebruikers?

Plus500CY Ltd dient zich te houden aan de wet- en regelgeving van Cyprus, en is geautoriseerd en wordt gereguleerd door CySEC (#250/14). Plus500UK Ltd is gereguleerd en geautoriseerd in het VK, onder autoriteit van de Financial Conduct Authority (FRN 509909). De broker is dus zeker te vertrouwen en u kunt met een gerust hart een rekening openen en beginnen met beleggen bij Plus500.

✔️ Hoe werkt aanmelden bij Plus500

Bij Plus500 kunt u zich aanmelden via de website. U kunt kiezen tussen een demo account of een betaald account. Door middel van het invullen van uw e-mail en een wachtwoord wordt uw account aangemaakt. Voor een betaald account zijn een aantal verdere stappen vereist voor verificatie van uw gegevens en een vragenlijst voor het vaststellen van uw beleggingskennis.

✔️ Hoe verhoudt Plus500 zich qua kosten en vergoedingen tot andere brokers in Nederland?

Plus500 heeft over het algemeen lage handelskosten en gemiddelde niet-handelskosten, waardoor ze concurrerend zijn in vergelijking met andere brokers in Nederland.

✔️ Welke beleggingsproducten biedt Plus500 aan?

Plus500 biedt CFD-handel op meer dan 2.000 financiële instrumenten, zoals aandelen, indices, forex, grondstoffen, ETF's, opties en cryptocurrencies.

✔️ Hoe handeld Plus500 met opnames?

Plus500 betaald uit via bankoverschrijving, Paypal, Skrill en creditcard.

✔️ Wat voor educatieve bronnen en klantondersteuning biedt Plus500 aan?

Plus500 biedt beperkte educatieve bronnen en klantondersteuning is beschikbaar via e-mail en live chat, maar er is geen telefonische ondersteuning.

Is Plus500 iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van Plus500 82% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Specificaties
BelegCFD'sForexCryptomunten
Cost categoryMarge Interest (alleen CFD/Forex brokers)Inactivy FeeOvernight premieValutawisselkostenGuaranteed Stop Order
HandelGratis Demo AccountStop lossesLimit ordersPrijs alertsStop OrderTrailing Stop OrderOrderlimiet
LanguageNederlandsEngels
Other optionsBetaalrekening verplicht
RegulationFCA (Verenigd Koninkrijk)CySEC (Cyprus)
Security1-staps verificatie2-staps verificatieData encryptie
StortingMasterCardVisaSkrillBankoverschrijvingPaypal
SupportEmailLive chat
ToolsTechnische analyseVoorbeeld portefeuille
TransactionGeen
TypeZelf beleggen
UitbetalingVisaSkrillBankoverschrijvingPaypal
VerificationIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over Plus500

Plus500 wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind u van Plus500?

Welke beoordeling zou u Plus500 geven?
Bekijk deze broker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?