Binck fundcoach

Brand New Day review

Onze beoordeling over Brand New Day:

Het in 2010 opgerichte Brand New Day voorziet naast verzekeringen ook in pensioenoplossingen en beleggingsdiensten. Door middel van de online beleggingsrekening van Brand New Day kun je geheel zelf beleggen. Dit is mogelijk middels een selectie te maken binnen de zeven indexfondsen van Brand New Day. Brand New Day hanteert 'eigen' fondsen die op onderliggende wijze beleggen in de indextrackers van Vanguard. Om enige vorm van ondersteuning te kunnen bieden bij de te nemen beleggingsbeslissingen kan er middels een online rekening gebruik worden gemaakt van voorbeeldprofielen. Deze profielen beschikken over een combinatie van de eigen indexfondsen. Binnen deze profielen valt vervolgens onderscheid te maken tussen defensief en zeer offensief. Bovendien maakt Brand New Day het mogelijk om naast het opbouwen van een pensioen ook te beleggen in een lifecycle. Hiermee kun je het beleggingsrisico als het ware laten afnemen naarmate je dichterbij de pensioenleeftijd komt. Brand New Day brengt geen extra kosten in rekening voor deze service.

Bekijk deze broker
Let op: screenshot alleen ter illustratie
Inhoud Voor- en nadelen Onze beoordeling Veel gestelde vragen Specificaties Gebruikerservaringen
Onze beoordeling over Brand New Day Eindoordeel: Platform & Tools Commissies en kosten Beleggingsmogelijkheden Klantenservice Gebruiksgemak Storten & uitbetaling Educatie Mobiel beleggen
Voordelen
Overzichtelijk dashboard Uitstekende klantenservice
Nadelen
Geen demo account

Het platform

Middels het handelsplatform van Brand New Day kan geheel eenvoudig belegd worden in de indexfondsen van Brand New Day. Hierbij heb je de keuze uit ongeveer 10 verschillende indexfondsen waarin je kunt beleggen. Het handelsplatform is met name geschikt voor het type belegger dat niet actief bezig wilt zijn met zijn geld. Ook wel bekend als de passieve belegger. De kosten die gemaakt worden gedurende het beleggen zijn geheel afhankelijk van het handelsgedrag waarin producten gekozen worden.

Slim beleggen dankzij Brand New Day

Ook wanneer je niet beschikt over ervaring op het gebied van beleggen in aandelen et cetera kun je slim beleggen. Brand New Day belegd jouw geld nauwkeurig middels een wetenschappelijke manier. Dit houdt in tegen zeer lage kosten en met tal van verschillende aandelen en obligaties wereldwijd. Zodra je een rekening opent kun je beginnen met beleggen in de zogeheten 'standaardfondsen'. Jouw investering komt vervolgens terecht in de 2100 grootste beursgenoteerde aandelen en in 1700 verschillende obligaties wereldwijd. Je kunt geheel naar eigen wens kiezen in welke aandelen of obligaties je wenst te beleggen. Ook bij het beleggen in aandelen of obligaties kun je te werk gaan middels het reeds genoemde 'lifecycle' beleggen. Zodoende ga je steeds veiliger beleggen.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Hoogoorddreef 15, 1101 BA Amsterdam-Zuidoost
Telefoon: 020 758 5300
Bestaat sinds: 2010
Regulatie: AFM en DNB
Gratis uitproberen: Nee
Minimum storting: -

Wat kost beleggen bij Brand New Day?

Het kost vrij weinig om te gaan beleggen bij Brand New Day. Dit vanwege het feit dat Brand New Day een absolute prijsvechter is. Zo worden er géén kosten in rekening gebracht wanneer je besluit een rekening af te sluiten. Ook iedere denkbare wijziging op persoonlijk vlak of rekeningen is geheel kosteloos. Je betaalt slechts éénmalig een percentage van 0,50% op de geldstorting die je besluit te doen. Daarnaast betaal je per jaar een percentage van 0,59% aan beheerkosten. Deze kosten worden berekend aan de hand van de beleggingen in de standaardfondsen van Brand New Day. Zodoende betaal je alleen je stortingskosten en beheerkosten. Dit zorgt voor vermijding van verrassingen omtrent vage kostenposten die andere aanbieders nog wel eens in rekening willen brengen.

Veel gestelde vragen

Hoe betrouwbaar is Brand New Day?

Brand New Day is een betrouwbare naam op het gebied van beleggingsbeheer en pensioenfondsen. Met een selectie aan beleggingsfondsen kun je geheel eenvoudig starten met beleggen.

Hoe werkt beleggen bij Brand New Day?

Je begint met beleggen zodra je een rekening opent. In eerste instantie beleg je automatisch in de 'standaardfondsen' van Brand New Day.

Wat levert beleggen op?

Het beleggen bij Brand New Day beschikt over het nodige rendement. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de hoeveelheid waarmee je besluit te beleggen en het aantal risico's dat je hebt genomen.

Wat is lifecycle beleggen van Brand New Day?

Wanneer je deelneemt aan lifecycle beleggen wordt jouw geld steeds veiliger belegd. Zodoende krijg je minder aandelen, maar meer obligaties. Wanneer je dit liever niet hebt kun je het lifecycle beleggen ook gewoon uitzetten op de website van Brand New Day.

Is Brand New Day iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van Brand New Day
Specificaties
BelegAandelenBeleggingsfondsenObligaties
Cost categoryBewaarloonAbonnement
LanguageNederlands
Other optionsBankvergunning NLAangesloten bij KIFID
RegulationAFM (Nederland)
Security1-staps verificatie
StortingBankoverschrijving
SupportTelefoonEmailLive chatSocial Media
ToolsVoorbeeld portefeuille
TypeZelf beleggenPensioenbeleggenIndividueel vermogensbeheer (v/a €100.000)
UitbetalingBankoverschrijving
VerificationRijbewijsIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over Brand New Day

Brand New Day wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind u van Brand New Day?

Welke beoordeling zou u Brand New Day geven?
Bekijk deze broker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.
Sluiten [x]
Tijdelijke aanbieding - Profiteer nu van deze DeGiro Actie!
Zelf beleggen bij DeGiro - ook voor uw pensioen een goede keuze!
Toch nu direct starten met beleggen bij DEGIRO?