Social trading met Etoro

Brand New Day review

Onze beoordeling over Brand New Day:

Brand New Day is een Nederlandse online broker die zich richt op passief beleggen in beleggingsfondsen en indexfondsen. In deze review analyseren we Brand New Day vanuit verschillende invalshoeken, zodat u kunt bepalen of deze broker aansluit bij uw wensen en behoeften als Nederlandse belegger. We bespreken de belangrijkste kenmerken en voordelen, evenals enkele aandachtspunten, om u een compleet beeld te geven van deze gebruiksvriendelijke en betrouwbare beleggingsomgeving.

Bekijk deze broker
Let op: screenshot alleen ter illustratie
Inhoud Voor- en nadelen Onze beoordeling Veel gestelde vragen Specificaties Gebruikerservaringen
Onze beoordeling over Brand New Day
Eindoordeel 7.38
⭐ Brand New Day Bekijk deze broker
Platform & Tools 8
Commissies en kosten 8
Beleggingsmogelijkheden 6
Klantenservice 9
Gebruiksgemak 8
Storten & uitbetaling 8
Educatie 6
Mobiel beleggen 6
Voordelen
Overzichtelijk dashboard Uitstekende klantenservice
Nadelen
Geen demo account

Over Brand New Day

Brand New Day, opgericht in 2010, is een innovatieve Nederlandse online broker die zich onderscheidt door zich te richten op passief beleggen met beleggingsfondsen en indexfondsen. Hun belangrijkste diensten omvatten modelbeleggen, automatische risicoafbouw en herbalancering, waardoor beleggers eenvoudig en efficiënt kunnen investeren. Brand New Day richt zich op zowel beginnende als ervaren beleggers die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor vermogensgroei op de lange termijn. Met hun klantgerichte benadering en focus op de Nederlandse markt, positioneert Brand New Day zich als een toegankelijke en betrouwbare partner voor uw beleggingsstrategie.

Platformen gebruikerservaring

Brand New Day biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke handelssoftware, zowel op hun website als via hun mobiele app. Het platform is ontworpen met het oog op eenvoud en efficiëntie, waardoor beleggers gemakkelijk hun weg kunnen vinden en snel kunnen beginnen met beleggen.

Gebruiksvriendelijkheid en navigatie

Brand New Day staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige navigatie, zelfs zonder een mobiele app. Het webgebaseerde platform is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten, waardoor zowel beginnende als ervaren beleggers gemakkelijk hun weg kunnen vinden. De lay-out is overzichtelijk en intuïtief, met snelle toegang tot belangrijke functies en informatie. Beleggers kunnen gemakkelijk hun portefeuille bekijken, transacties uitvoeren en hun beleggingsstrategie aanpassen. Bovendien biedt het platform uitgebreide klantondersteuning, waaronder een uitgebreide FAQ-sectie en directe toegang tot het klantenserviceteam.

Unieke kenmerken en tools

Enkele unieke kenmerken van het Brand New Day-platform zijn onder andere:

 • Modelbeleggen: Beleggers kiezen eenvoudigweg hun risiconiveau, en Brand New Day verdeelt het ingelegde bedrag automatisch over aandelen- en obligatiefondsen.

 • Automatische risicoafbouw en herbalancering: Deze functies helpen beleggers om hun portefeuille in balans te houden en hun risico te beheren naarmate ze dichter bij hun beleggingsdoelen komen.

 • Geen minimale inlegvereisten: Beleggers kunnen zelf bepalen welk bedrag ze willen inleggen, wat het platform toegankelijk maakt voor een breed scala aan beleggingsdoelen en budgetten.

Accounttypes

Brand New Day biedt één soort beleggingsrekening aan, die toegang geeft tot hun volledige scala aan diensten en beleggingsfondsen. Dit maakt het eenvoudig voor beleggers om te beginnen met beleggen zonder zich zorgen te hoeven maken over het kiezen van het juiste accounttype.

Registratie- en verificatieproces

Het registratie- en verificatieproces bij Brand New Day is eenvoudig en snel. Beleggers kunnen zich online aanmelden en hun identiteit verifiëren met behulp van een geldig identiteitsbewijs. Na verificatie kunnen beleggers direct beginnen met beleggen.

Vergelijking met concurrenten

In vergelijking met andere online brokers, onderscheidt Brand New Day zich door zijn focus op passief beleggen en gebruiksvriendelijkheid. Het platform is specifiek ontworpen voor beleggers die op zoek zijn naar een eenvoudige en toegankelijke manier om te beleggen in beleggingsfondsen. Hoewel sommige concurrenten een breder scala aan beleggingsproducten en geavanceerdere handelstools kunnen bieden, is Brand New Day een uitstekende keuze voor beleggers die een eenvoudige en betrouwbare oplossing zoeken voor passief beleggen op de Nederlandse markt.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Hoogoorddreef 15, 1101 BA Amsterdam-Zuidoost
Telefoon: 020 758 5300
Bestaat sinds: 2010
Regulatie: AFM en DNB
Gratis demo: Nee
Minimum storting:

Beleggingsproducten en diensten

Brand New Day biedt een selectie van beleggingsfondsen en indexfondsen, gericht op passief beleggen. Deze beleggingsproducten zijn speciaal ontworpen om beleggers in staat te stellen hun vermogen op de lange termijn te laten groeien zonder actief te hoeven handelen. De fondsen bestrijken verschillende geografische regio's en sectoren, waardoor beleggers hun portefeuille kunnen diversifiëren en risico's kunnen spreiden.

Handelsopties

Brand New Day biedt de volgende handelsopties aan:

 • Modelbeleggen: Beleggers kiezen hun risiconiveau, en Brand New Day verdeelt het ingelegde bedrag automatisch over aandelen- en obligatiefondsen. Dit maakt het eenvoudig voor beleggers om een gediversifieerde portefeuille op te bouwen zonder zelf elk fonds afzonderlijk te moeten selecteren.

 • Automatische risicoafbouw: Naarmate beleggers dichter bij hun beleggingsdoelen komen, past Brand New Day de verdeling van hun portefeuille automatisch aan om het risico te verminderen. Dit helpt beleggers om hun vermogen veilig te stellen en hun doelen te bereiken.

 • Herbalancering: Brand New Day zorgt ervoor dat de portefeuille van beleggers in balans blijft door periodiek te herbalanceren. Dit betekent dat het platform automatisch fondsen koopt of verkoopt om de gewenste verdeling van aandelen en obligaties te handhaven.

Vergelijking met andere online brokers

In vergelijking met andere online brokers, ligt de focus van Brand New Day op passief beleggen en eenvoud. Terwijl sommige concurrenten een breder scala aan beleggingsproducten aanbieden, zoals aandelen, opties, obligaties en CFD's, richt Brand New Day zich voornamelijk op beleggingsfondsen en indexfondsen. Dit maakt het platform ideaal voor beleggers die op zoek zijn naar een eenvoudige en toegankelijke manier om te beleggen zonder actief te hoeven handelen.

Daarnaast bieden andere online brokers vaak geavanceerdere handelsopties, zoals technische analyse-tools en algoritmische handel. Brand New Day daarentegen, richt zich op het vereenvoudigen van het beleggingsproces door middel van modelbeleggen, automatische risicoafbouw en herbalancering. Dit maakt Brand New Day een uitstekende keuze voor beleggers die een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing zoeken voor passief beleggen op de Nederlandse markt.

Tarieven en kosten

Brand New Day hanteert een transparant en eenvoudig kostenmodel voor hun beleggingsdiensten. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste tarieven en kosten:

 • Beheerkosten: Brand New Day rekent jaarlijkse beheerkosten voor het beheren van uw beleggingsportefeuille. Deze kosten variëren tussen 0,15% en 0,59% van het belegde vermogen, afhankelijk van het gekozen fonds.

 • Servicekosten: Er worden jaarlijkse servicekosten in rekening gebracht voor het gebruik van het platform en de klantenservice. Deze kosten bedragen 0,50% van het belegde vermogen, met een maximum van €75 per jaar.

 • Transactiekosten: Bij Brand New Day zijn er geen transactiekosten voor het kopen en verkopen van fondsen. Dit betekent dat beleggers hun portefeuille kunnen aanpassen zonder extra kosten.

Vergelijking met tarieven en kosten van andere online brokers

In vergelijking met andere online brokers zijn de tarieven en kosten van Brand New Day over het algemeen concurrerend, vooral voor beleggers die zich richten op passief beleggen in beleggingsfondsen en indexfondsen. Hoewel sommige concurrenten lagere beheer- en servicekosten kunnen aanbieden, onderscheidt Brand New Day zich door het ontbreken van transactiekosten.

Andere online brokers kunnen een breder scala aan beleggingsproducten aanbieden, zoals aandelen, opties en CFD's, maar deze producten gaan vaak gepaard met hogere transactie- en beheerkosten. Bovendien kunnen er bij sommige brokers verborgen kosten zijn, zoals inactiviteitskosten of kosten voor het gebruik van geavanceerde handelstools.

Over het algemeen biedt Brand New Day een concurrerend en transparant kostenmodel voor beleggers die op zoek zijn naar een eenvoudige en toegankelijke manier om te beleggen in beleggingsfondsen en indexfondsen op de Nederlandse markt.

Educatieve bronnen

Brand New Day erkent het belang van educatie voor beleggers en biedt daarom verschillende educatieve bronnen aan. Deze bronnen zijn gericht op het helpen van beleggers om weloverwogen beslissingen te nemen en hun beleggingsstrategieën te optimaliseren. Enkele voorbeelden van educatieve bronnen die Brand New Day aanbiedt, zijn:

 • Blog: Brand New Day heeft een blog met artikelen over beleggen, financiële planning en pensioenen. Deze artikelen zijn bedoeld om beleggers te informeren en hen te helpen bij het maken van verstandige financiële keuzes.

 • FAQ: De website van Brand New Day biedt een uitgebreide FAQ-sectie waar beleggers antwoorden kunnen vinden op veelgestelde vragen over beleggen, het platform en de aangeboden diensten.

 • Klantenservice: Beleggers kunnen contact opnemen met de klantenservice van Brand New Day voor persoonlijke ondersteuning en advies over hun beleggingsstrategie en het gebruik van het platform.

Vergelijking met educatieve bronnen van concurrenten

In vergelijking met sommige concurrenten biedt Brand New Day wellicht een beperkter aanbod van educatieve bronnen. Andere online brokers kunnen uitgebreidere educatieve materialen aanbieden, zoals webinars, video's, e-books en interactieve cursussen. Echter, de educatieve bronnen van Brand New Day zijn toegankelijk en informatief, en voldoen aan de behoeften van beleggers die op zoek zijn naar basiskennis en ondersteuning bij het beleggen in beleggingsfondsen en indexfondsen.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Brand New Day staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB), wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en veiligheid van het platform. Deze toezichthouders zorgen ervoor dat Brand New Day voldoet aan de wettelijke vereisten en regelgeving voor financiële dienstverleners in Nederland. Bovendien is Brand New Day aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), wat beleggers extra bescherming en een onafhankelijk klachtenloket biedt.

Beveiligingsmaatregelen en klantenbescherming

Brand New Day neemt de veiligheid van haar klanten zeer serieus en heeft verschillende beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om de bescherming van klantgegevens en -vermogen te waarborgen. Enkele van deze maatregelen zijn:

 • Versleutelde verbinding: Brand New Day maakt gebruik van SSL-versleuteling om de communicatie tussen de website en de gebruiker te beveiligen, waardoor gevoelige informatie zoals inloggegevens en persoonlijke gegevens beschermd blijven.

 • Tweestapsverificatie: Het platform biedt tweestapsverificatie als een extra beveiligingslaag bij het inloggen, wat helpt om ongeautoriseerde toegang tot klantaccounts te voorkomen.

 • Scheiding van klantgelden: Brand New Day houdt klantgelden gescheiden van het eigen vermogen van het bedrijf, wat betekent dat in het geval van financiële problemen bij Brand New Day, de klantgelden beschermd blijven.

 • Beleggerscompensatiestelsel: Brand New Day valt onder het Nederlandse beleggerscompensatiestelsel, wat beleggers beschermt tot €20.000 per persoon in het geval dat het platform niet in staat is om aan zijn verplichtingen te voldoen.

Samenvattend biedt Brand New Day een betrouwbaar en veilig platform voor beleggers, dankzij de regelgeving en licenties, evenals de beveiligingsmaatregelen en klantenbescherming die het bedrijf heeft geïmplementeerd. Beleggers kunnen met vertrouwen gebruikmaken van de diensten van Brand New Day, wetende dat hun gegevens en vermogen goed beschermd zijn.

Brand New Day versus andere brokers

Hier is een vergelijking van Brand New Day met enkele van zijn concurrenten op het gebied van kosten, commissies, gebruiksgemak en het aanbod van beleggingsproducten:

Kosten en commissies:

 • Brand New Day: Hanteert een transparante kostenstructuur met beheerkosten en servicekosten. Er zijn geen transactiekosten voor het kopen en verkopen van beleggingsfondsen.

 • Fitvermogen: Rekent geen transactie-, service- of beheerkosten. Het platform verdient geld aan de lopende kosten van de aangeboden beleggingsfondsen.

 • Saxo Bank: Heeft een variabele kostenstructuur, afhankelijk van het handelsvolume en product. De kosten voor aandelen, ETF's en obligaties zijn over het algemeen hoger dan bij DEGIRO en Bux.

 • DEGIRO: Staat bekend om zijn lage kostenstructuur, met lage transactiekosten voor aandelen, ETF's en obligaties.

 • Robeco: Hanteert servicekosten en beheerkosten voor zijn beleggingsfondsen. De kosten zijn over het algemeen hoger dan bij indexfondsen van Brand New Day en Fitvermogen.

 • Bux: Heeft lage transactiekosten voor aandelen en ETF's en geen kosten voor het gebruik van het platform.

Aanbod van beleggingsproducten:

 • Brand New Day: Biedt voornamelijk indexfondsen aan, gericht op lange termijn beleggen. Het platform biedt geen individuele aandelen, ETF's of obligaties.

 • Fitvermogen: Biedt een selectie van NN Investment Partners beleggingsfondsen aan, maar geen individuele aandelen, ETF's of obligaties.

 • Saxo Bank: Biedt een breed scala aan beleggingsproducten, waaronder aandelen, ETF's, obligaties, opties, futures en forex.

 • DEGIRO: Biedt een breed scala aan beleggingsproducten, zoals aandelen, ETF's, obligaties, opties, futures en beleggingsfondsen.

 • Robeco: Biedt een selectie van actief beheerde beleggingsfondsen aan, maar geen individuele aandelen, ETF's of obligaties.

 • Bux: Biedt aandelen, ETF's en CFD's aan, maar geen beleggingsfondsen, obligaties, opties of futures.

Gebruiksgemak:

 • Brand New Day: Het platform is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, met een focus op lange termijn beleggen en automatisch periodiek beleggen.

 • Fitvermogen: Heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform, geschikt voor zowel beginnende als ervaren beleggers.

 • Saxo Bank: Het platform is uitgebreid en biedt geavanceerde handelsfuncties, wat het geschikt maakt voor ervaren beleggers.

 • DEGIRO: Het platform is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, geschikt voor zowel beginnende als ervaren beleggers.

 • Robeco: Het platform is gebruiksvriendelijk en richt zich op lange termijn beleggen met periodieke inleg.

Brand New Day is een goede keuze voor beleggers die zich richten op passief beleggen in beleggingsfondsen en indexfondsen, dankzij het eenvoudige en transparante kostenmodel en het gebruiksvriendelijke platform. Echter, beleggers die op zoek zijn naar een breder scala aan beleggingsproducten en mogelijk lagere kosten voor bepaalde diensten, kunnen overwegen om andere brokers te gebruiken. Het is belangrijk om de kosten, het productaanbod en het gebruiksgemak van verschillende brokers te vergelijken om de beste keuze voor uw persoonlijke beleggingsstrategie te maken.

Geschiktheid van Brand New Day voor verschillende soorten beleggers

In deze paragraaf onderzoeken we de geschiktheid van Brand New Day, een Nederlandse online broker, voor verschillende soorten beleggers. We zullen ons richten op de volgende categorieën: individuele beginnende beleggers, individuele ervaren beleggers, actieve beleggers, passieve beleggers, groeibeleggers en waardebeleggers.

Individuele beginnende beleggers

Brand New Day is een uitstekende optie voor beginnende beleggers, dankzij het eenvoudige en gebruiksvriendelijke platform, lage kosten en focus op langetermijnbeleggen. Bovendien biedt Brand New Day educatieve hulpmiddelen en klantenservice om beginners te helpen bij het opbouwen van een solide beleggingsstrategie.

Individuele ervaren beleggers

Voor ervaren beleggers biedt Brand New Day een eenvoudig en transparant platform gericht op langetermijnbeleggen. Hoewel het platform niet zo geavanceerd is als sommige andere brokers, kunnen ervaren beleggers die geïnteresseerd zijn in een langetermijnstrategie profiteren van de lage kosten en het aanbod van indexfondsen en pensioenbeleggingsproducten.

Actieve beleggers

Brand New Day is minder geschikt voor actieve beleggers, aangezien het platform voornamelijk gericht is op langetermijnbeleggen en niet beschikt over geavanceerde handelstools en real-time marktgegevens die actieve handelaren vaak nodig hebben. Actieve beleggers kunnen beter andere brokers overwegen die beter aansluiten bij hun behoeften.

Passieve beleggers

Passieve beleggers zullen Brand New Day waarderen vanwege de focus op langetermijnbeleggen, lage kosten en het aanbod van indexfondsen. Het platform is ontworpen om beleggers te helpen een gediversifieerde portefeuille op te bouwen met behulp van passieve beleggingsproducten, waardoor het een ideale keuze is voor passieve beleggers.

Groeibeleggers

Groeibeleggers die geïnteresseerd zijn in een langetermijnstrategie kunnen profiteren van het aanbod van indexfondsen bij Brand New Day. Hoewel het platform geen directe toegang biedt tot individuele aandelen, kunnen groeibeleggers investeren in indexfondsen die zich richten op specifieke sectoren of markten met een hoog groeipotentieel.

Waardebeleggers

Waardebeleggers die op zoek zijn naar ondergewaardeerde bedrijven met sterke fundamenten kunnen het aanbod van indexfondsen bij Brand New Day overwegen. Hoewel het platform geen directe toegang biedt tot individuele aandelen, kunnen waardebeleggers investeren in indexfondsen die zich richten op waarde-aandelen of marktsegmenten met aantrekkelijke waarderingen.

Wanneer voor Brand New Day kiezen?

Brand New Day is een Nederlandse online broker die zich richt op lange termijn beleggen in indexfondsen, met een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform en een transparante kostenstructuur. Het is een uitstekende keuze voor beginnende beleggers die hun vermogen gestaag willen laten groeien en voor ervaren beleggers die zich richten op indexfondsen. Echter, actieve handelaren en beleggers die op zoek zijn naar een breder scala aan beleggingsproducten en geavanceerde handelsfuncties zullen waarschijnlijk beter af zijn met andere online brokers, zoals DEGIRO of Saxo Bank. Kortom, als u een Nederlandse belegger bent die geïnteresseerd is in langetermijnbeleggingen en indexfondsen, is Brand New Day zeker het overwegen waard!

Veel gestelde vragen

✔️ Is Brand New Day een goede broker?

Brand New Day is geschikt voor de passieve belegger: Een belegger die niet actief bezig wil zijn met zijn beleggingen. Brand New Day biedt namelijk alleen indexfondsen aan, waarbij het beheer 100% door Brand New Day zelf wordt gedaan. In die zin is Brand New Day dan ook geen broker maar meer een beleggingsinstelling of, zoals ze zelf zeggen, een pensioenbank. U heeft de keuze uit 14 Brand New Day fondsen samengesteld op basis van een thema die onderliggend beleggen in indextrackers van de Amerikaanse vermogensbeheerder Vanguard en Northern Trust. Ter ondersteuning kunt u gebruik maken van modelbeleggen om zo uw beslissingen makkelijker te maken. De voorbeeldprofielen bestaan uit een mix van de eigen indexfondsen. De profielen variëren van zeer defensief t/m zeer offensief. U hoeft dan dus alleen te kiezen hoe offensief of defensief uw geld belegd mag worden. In onze Brand New Day review gaan we verder in op de voor en nadelen van deze manier van beleggen zodat u een goede afweging kunt maken of Brand New Day voor u de geschikte beleggingsinstelling is. Lees deze en open dan een rekening.

🎯 Is Brand New Day geschikt voor beginnende beleggers?

Brand New Day biedt alleen indexfondsen aan en richt zich daarmee op de passieve belegger en particulieren & ZZP'ers die aan (extra) pensioenopbouw willen doen. U hoeft dus niet zelf allerlei losse aandelen kopen maar heeft de keuze uit een aantal fondsen die door Brand New Day worden beheerd. Dit is ideaal voor als u liever zelf geen onderzoek doet en liever een keuze wil maken op basis van gemiddelde rendementen uit het verleden. Daarnaast zijn de kosten die hiervoor gerekend worden relatief laag en is het platform waarmee u uw beleggingen bij kunt houden zeer gebruikersvriendelijk. Educatie is voor deze manier van beleggen niet echt van belang. Lees onze Brand New Day review om alle voor en nadelen goed af te kunnen wegen en te bepalen of Brand New Day de juiste broker voor u is. Ook vindt u hier actuele Brand New Day welkomstacties indien beschikbaar.

⏱ Hoe lang duurt het om een beleggingsrekening bij Brand New Day te openen?

U heeft de keuze uit een beleggingsrekening, een pensioenrekening beleggen of een ZZP rekening. Een beleggingsrekening openen is eenvoudig en over het algemeen binnen 10 minuten geregeld. In een aantal stappen wordt u gevraagd naar de benodigde gegevens. De stappen zien er als volgt uit: Eerst kiest u of u de rekening wil openen op 1 naam of op 2 namen. Vervolgens geeft u uw persoonlijke gegevens en een eventuele doeldatum op. De doeldatum wordt gebruikt om u een verwacht eindkapitaal te kunnen tonen op basis van de inleg en het risico dat u wil lopen (verdeling tussen oa aandelen & obligaties). Deze einddatum is echter niet verplicht. het verwachte eindkapitaal is een schatting en op basis van historische data. In een overzicht kunt u inleg, risico & looptijd aanpassen. Heeft u een keuze kunnen maken voor uw situatie dan kunt u de rekening openen. Dit is overigens op elk moment weer aan te passen. Identiteitsgegevens kunnen later worden toegevoegd (niet vergeten!). Een Brand New Day beleggingsrekening openen kan hier.

Tip: Een ZZP rekening wordt pas goedkoper vanaf 30.000 euro op uw rekening. U kunt dus gewoon beginnen met een beleggingsrekening en deze later (kosteloos) om laten zetten naar een ZZP rekening.

🔒 Is Brand New Day een veilige broker?

Brand New Day is in 2010 opgericht door de oprichters van BinckBank en heeft dus de nodige ervaring op gebied van beleggen & vermogensbeheer. Brand New Day Vermogensopbouw NV, waar u uw beleggingsrekening opent, staat onder toezicht van de AFM en moet zich aan regels houden voor beleggingsinstellingen. Dit betekend dat het geld dat u in de BND-beleggingsfondsen belegt, juridisch is afgescheiden van Brand New Day Vermogensopbouw NV. Dit afgescheiden vermogen staat op naam van Stichting Klantvermogen Brand New Day. Eventuele schuldeisers bij een faillissement kunnen dus niet bij uw vermogen. Daarnaast heeft Brand New Day sinds 2017 een bankvergunning en staat daarmee onder toezicht van de Nederlandse Bank. Naast beleggingen kunt u er ook voor kiezen uw geld op een spaarrekening of pensioenrekening-sparen van Brand New Day te plaatsen. Uw geld valt dan onder het Nederlandse depositogarantiestelsel en is daarmee verzekerd tot een bedrag van €100.000. Meer over veiligheid en betrouwbaarheid leest u hier.

💰 Hoe werkt beleggen in modelportefeuilles bij Brand New Day?

Beleggen in modelportefeuilles bij Brand New Day houdt in dat beleggers kunnen kiezen uit vijf vooraf samengestelde portefeuilles, ontworpen door experts van Brand New Day. Deze modelportefeuilles zijn gebaseerd op verschillende risicoprofielen en beleggingsdoelen, zodat beleggers een modelportefeuille kunnen kiezen die past bij hun individuele behoeften en voorkeuren.

👛 Welke beleggingsproducten en handelsopties biedt Brand New Day aan?

Brand New Day richt zich voornamelijk op indexfondsen en modelportefeuilles. Het platform biedt geen individuele aandelen, ETF's, obligaties, opties of andere beleggingsproducten die actieve handelaren nodig hebben voor hun strategieën.

Is Brand New Day iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van Brand New Day
Specificaties
BelegBeleggingsfondsen
Cost categoryBewaarloon
LanguageNederlands
Other optionsBankvergunning NLAangesloten bij KIFID
RegulationAFM (Nederland)
Security1-staps verificatie
StortingiDEALBankoverschrijving
SupportTelefoonEmailLive chatSocial Media
ToolsVoorbeeld portefeuille
TransactionLaag
TypeFondsbeleggenPensioenbeleggen
UitbetalingBankoverschrijving
VerificationRijbewijsIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over Brand New Day

Brand New Day wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind u van Brand New Day?

Welke beoordeling zou u Brand New Day geven?
Bekijk deze broker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?