Social trading met Etoro

JPMorgan

JPMorgan is een van de grootste banken in de Verenigde Staten. Dit is mede gerealiseerd middels tal van fusies en overnames. Inmiddels is JPMorgan een welbekende naam op het gebied van ETF, fonds beleggen en aandelen. JPMorgan voorziet met een uitgebreid aanbod aan beleggingsmogelijkheden in tal van verschillende categorieën en regio's. Op deze wijze streeft de organisatie er mede naar om het hoogst haalbare te behalen omtrent de beleggingsdoelen van de klant. Gezien de 150 jaar ervaring op het gebied van beleggingen, is JPMorgan uitstekend geschikt om op een dynamische wijze te reageren op tal van uiteenlopende behoeftes in vrijwel alle beleggingscategorieën.

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Lage kosten en commissies Gebruiksvriendelijk platform Internationale markttoegang Uitgebreide educatieve bronnen
Onze score
Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Bekroonde klantenservice Diverse geavanceerde handelsplatformen & Uitgebreide investeringsmogelijkheden Trainingsmogelijkheden zodat u snel kunt leren hoe u de handelsdiensten van FXFlat optimaal gebruikt U kunt al vanaf 200 euro een account openen
Onze score
Gebruiksvriendelijk platform Unieke sociale handelsfuncties Breed scala beleggingsproducten Actieve gebruikersgemeenschap
Onze score
76% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico voor verlies van uw geld kunt veroorloven.
Lage kosten Veel rapportagemogelijkheden Online begeleiding voor (grote) traders
Onze score
Geavanceerde handelsplatformen Uitgebreide beleggingsproducten Educatieve bronnen Uitstekende klantenservice
Onze score

De beleggingsproducten

De innovatieve ETF strategieën van JPMorgan zijn gebaseerd op de expertise van de meest toonaangevende vermogensbeheerders wereldwijd. De ETF producten van JPMorgan zijn dusdanig ontwikkeld om middels zowel systematische, transparante en ook liquide wijze voordelen bij alternatieve strategieën te realiseren. Naast de ETF producten kunt u ook kiezen voor diverse fondsen om in te beleggen. Op het gebied van aandelen heeft u de keuze uit 5000 verschillende aandelen.

Meer info over JPMorgan!

JPMorgan werkt al ruim 150 jaar lang met één vast kerndoel, namelijk het helpen van klanten om uiteindelijk een sterke portemonnee te realiseren. JPMorgan legt hierin met name de focus op intermediairs, particulieren en institutionele klanten. Middels een mondiaal netwerk van professionals worden er contact momenten gerealiseerd die gebaseerd zijn op uitgevoerd onderzoek. Op deze wijze wilt JPMorgan op een positieve wijze bijdragen aan het maken van beter onderbouwde beslissingen.

Resultaten en kenmerken

Hieronder volgen enkele relevante resultaten en kenmerken over de Amerikaanse bank JPMorgan:

  • Het balanstotaal van JPMorgan wordt geschat op meer dan $ 2500 miljard.
  • De voorlopers van JPMorgan dateren uit 1799(!).
  • JPMorgan beschikt over meer dan 1200 beleggingsprofessionals die jaarlijks meer dan 5000 lokale bedrijfsbezoeken realiseren.
  • JPMorgan investeert jaarlijks ruim $330 miljoen dollar aan onderzoeksbudget.
Beleggen met Degiro
Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Onze top brokers
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?