Saxo fundcoach

JPMorgan

JPMorgan is een van de grootste banken in de Verenigde Staten. Dit is mede gerealiseerd middels tal van fusies en overnames. Inmiddels is JPMorgan een welbekende naam op het gebied van ETF, fonds beleggen en aandelen. JPMorgan voorziet met een uitgebreid aanbod aan beleggingsmogelijkheden in tal van verschillende categorieën en regio's. Op deze wijze streeft de organisatie er mede naar om het hoogst haalbare te behalen omtrent de beleggingsdoelen van de klant. Gezien de 150 jaar ervaring op het gebied van beleggingen, is JPMorgan uitstekend geschikt om op een dynamische wijze te reageren op tal van uiteenlopende behoeftes in vrijwel alle beleggingscategorieën.

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Bekroonde klantenservice Diverse geavanceerde handelsplatformen & Uitgebreide investeringsmogelijkheden Trainingsmogelijkheden zodat u snel kunt leren hoe u de handelsdiensten van FXFlat optimaal gebruikt U kunt al vanaf 200 euro een account openen
Onze score
Top beleggingsplatform Stabiele bank met goede klantenservice gebruiksgemak en de toegankelijkheid
Onze score
Platform is relatief gemakkelijk in gebruik U kunt razendsnel een rekening openen bij deze broker Toegang tot veel internationale markten, wereldwijd
Onze score
Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Lage kosten Veel rapportagemogelijkheden Online begeleiding voor beginners
Onze score
Geavanceerd handelsplatform Meer dan 100 beurzen wereldwijd
Onze score

De beleggingsproducten

De innovatieve ETF strategieën van JPMorgan zijn gebaseerd op de expertise van de meest toonaangevende vermogensbeheerders wereldwijd. De ETF producten van JPMorgan zijn dusdanig ontwikkeld om middels zowel systematische, transparante en ook liquide wijze voordelen bij alternatieve strategieën te realiseren. Naast de ETF producten kunt u ook kiezen voor diverse fondsen om in te beleggen. Op het gebied van aandelen heeft u de keuze uit 5000 verschillende aandelen.

Meer info over JPMorgan!

JPMorgan werkt al ruim 150 jaar lang met één vast kerndoel, namelijk het helpen van klanten om uiteindelijk een sterke portemonnee te realiseren. JPMorgan legt hierin met name de focus op intermediairs, particulieren en institutionele klanten. Middels een mondiaal netwerk van professionals worden er contact momenten gerealiseerd die gebaseerd zijn op uitgevoerd onderzoek. Op deze wijze wilt JPMorgan op een positieve wijze bijdragen aan het maken van beter onderbouwde beslissingen.

Resultaten en kenmerken

Hieronder volgen enkele relevante resultaten en kenmerken over de Amerikaanse bank JPMorgan:

  • Het balanstotaal van JPMorgan wordt geschat op meer dan $ 2500 miljard.
  • De voorlopers van JPMorgan dateren uit 1799(!).
  • JPMorgan beschikt over meer dan 1200 beleggingsprofessionals die jaarlijks meer dan 5000 lokale bedrijfsbezoeken realiseren.
  • JPMorgan investeert jaarlijks ruim $330 miljoen dollar aan onderzoeksbudget.
Beleggen met Degiro
Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Onze top brokers
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke aanbieding - Profiteer nu van deze DeGiro Actie met tijdelijk tot maximaal €50 GRATIS transactietegoed!
Zelf beleggen bij DeGiro - Nu met maximaal €50 gratis transactietegoed!
Toch nu direct starten met maximaal €50 GRATIS transactietegoed voor beleggen bij DEGIRO?