Social trading met Etoro

Lyxor

Lyxor behoort met haar ETF afdeling tot de organisatie genaamd Lyxor Asset Management. Naast het aanbod ETF producten voorziet Lyxor Asset Management ook in tal van andere beleggingsproducten zoals indexfondsen en aandelen. Echter bevindt zich ruim een helft van het belegde vermogen van het bedrijf in ETF producten. Het Lyxor Asset Management is een affiliate van Société Générale

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Lage kosten en commissies Gebruiksvriendelijk platform Internationale markttoegang Uitgebreide educatieve bronnen
Onze score
Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Bekroonde klantenservice Diverse geavanceerde handelsplatformen & Uitgebreide investeringsmogelijkheden Trainingsmogelijkheden zodat u snel kunt leren hoe u de handelsdiensten van FXFlat optimaal gebruikt U kunt al vanaf 200 euro een account openen
Onze score
Gebruiksvriendelijk platform Unieke sociale handelsfuncties Breed scala beleggingsproducten Actieve gebruikersgemeenschap
Onze score
76% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico voor verlies van uw geld kunt veroorloven.
Lage kosten Veel rapportagemogelijkheden Online begeleiding voor (grote) traders
Onze score
Geavanceerde handelsplatformen Uitgebreide beleggingsproducten Educatieve bronnen Uitstekende klantenservice
Onze score

Achtergrondinformatie, altijd welkom!

Lyxor is een bedrijf dat opgericht is in Frankrijk en wordt beheert door de Franse bank genaamd Societe General. Vanuit hier is de broker al sinds 2001 bezig met de ETF markt. Zodoende is het bedrijf, met name in Europa, uitgegroeid tot welbekende speler binnen deze markt.

De ETF afdeling van de Franse aanbieder beschikt over ruim 200 verschillende ETF's. Doorgaans hebben veel ETF beleggers de neiging om te kiezen voor aanbieders als iShares en Vanguard. Echter is het realiseren van een goede geografische spreiding. Hiervoor is de Europese ETF aanbieder Lyxor een zeer geschikt alternatief.

Zodoende kan het als een bruikbaar alternatief worden gezien voor grote aanbieders uit onder andere de Verenigde Staten. Men heeft namelijk door middel van kantoren in onder andere Amsterdam en Parijs een deel van de Europese markt weten te vergaren. Nu wordt zodoende langzaam maar zeker de focus verlegd naar Azië en de Verenigde Staten.

Zaken die kenmerkend zijn voor Lyxor

Hieronder volgen enkele relevante en informatieve kenmerken over Lyxor:

  • Lyxor eindigt op een derde plek op het gebied van grootste en langst actieve ETF aanbieder van Europa.
  • De website is van Lyxor is uitgerust met een compleet overzicht met uitsluitend berichten omtrent marktinzichten.
  • Lyxor is met haar ETF producten aanwezig in tal van verschillende landen die toebehoren tot de Europese unie.
  • De website van Lyxor is voorzien van een complete 'Academy' die het mogelijk maakt om alles op het gebied van het financiële aspect inzichtelijk te krijgen.
Beleggen met Degiro
Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Onze top brokers
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?