Social trading met Etoro

Speeders

Naast turbo's en sprinters is er ook nog de categorie speeders. Deze categorieën zijn nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Op enkele details na is het in principe alleen de naam die de producten van elkaar onderscheidt. Kenmerkend aan dit soort beleggingsproducten is de hefboomwerking. Dit houdt in dat u versneld kunt profiteren van stijgingen en dalingen dankzij het hefboomeffect. Net als met turbo's en sprinters kunt u ook met speeders handelen in verschillende beleggingsproducten. Denk hierbij aan zaken als aandelen, indices, valuta vormen, obligaties, beleggingsfondsen en ook grondstoffen. Ontdek de opties met speeders op Strategisch-beleggen!

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Lage kosten en commissies Gebruiksvriendelijk platform Internationale markttoegang Uitgebreide educatieve bronnen
Onze score
Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Bekroonde klantenservice Diverse geavanceerde handelsplatformen & Uitgebreide investeringsmogelijkheden Trainingsmogelijkheden zodat u snel kunt leren hoe u de handelsdiensten van FXFlat optimaal gebruikt U kunt al vanaf 200 euro een account openen
Onze score
Geavanceerde handelsplatformen Uitgebreide beleggingsproducten Educatieve bronnen Uitstekende klantenservice
Onze score

Voordelen van speeders

Het beleggen in speeders kan snel gaan. Door de mogelijke snelle stijgingen en dalingen zijn er de nodige risico's verbonden aan deze manier van handelen. Ondanks de bescherming die geboden kan worden in de vorm van informatie en beschermingsmechanismes brengt deze vorm van beleggen meer risico's met zich mee dan een directe belegging. Desondanks zijn er naast de grote risico's ook diverse voordelen aan speeders beleggen verbonden, namelijk:

  • Snel en efficiënt profiteren van stijgingen en dalingen van koersen
  • Deelnemen met bescheiden bedragen
  • Grotere winstmogelijkheden

Hoe werken speeders?

Speeders kunnen zoals reeds vermeld gekoppeld worden aan een onderliggende waarde. In Nederland is het aanbod brokers dat voorziet in één van deze beleggingsproducten de afgelopen jaren sterk toegenomen. Dit aanbod kunt u snel en eenvoudig vergelijken in de online vergelijker van Strategisch-beleggen.

Voordat u een keuze maakt voor een bepaalde broker dient u voor uzelf duidelijkheid te creëren omtrent de manier waarop u te werk wenst te gaan. Kies hierbij zorgvuldig in welke onderliggende waarde u wenst te gaan beleggen, of u met short of long speeders wilt gaan werken en met welke hefboom u dit alles wenst uit te voeren. Onthoudt hierbij dat hoe groter de hefboom, hoe groter de winst en het te nemen risico. De handel in speeders brengt ook diverse kosten met zich mee. Zo dienen er transactieprovisies te worden betaald bij zowel de aan- als verkoop van producten. Daarnaast is er sprake van een bewaarloon dat gerekend wordt en een rentepercentage betreffende het financieringsniveau.

Beleggen met Degiro
Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?