Social trading met Etoro

FitVermogen review

Onze beoordeling over FitVermogen:

FitVermogen is sinds haar oprichting in 2014 onderdeel van de Nationale Nederlanden (NN) Investment Partners. FitVermogen wordt gekenmerkt als een platform dat uitsluitend online actief is. Het online platform is voorzien van meer dan 60 verschillende NN beleggingsfondsen. FitVermogen voorziet hierin in tal van verschillende oplossingen. Naast FitVermogen beschikt de organisatie over FitVoorLater. Hier kunt u kiezen voor meerdere gemaks- of strategiefondsen die, zoals de naam al enigszins doet vermoeden, gericht zijn op een later stadium en de lange termijn.

Bekijk deze broker
Let op: screenshot alleen ter illustratie
Inhoud Voor- en nadelen Onze beoordeling Veel gestelde vragen Specificaties Gebruikerservaringen
Onze beoordeling over FitVermogen
Eindoordeel 6.88
⭐ FitVermogen Bekijk deze broker
Platform & Tools 7
Commissies en kosten 7
Beleggingsmogelijkheden 7
Klantenservice 7
Gebruiksgemak 8
Storten & uitbetaling 6
Educatie 6
Mobiel beleggen 7
Voordelen
Keuze uit 60 beleggingsfondsen Rekening openen is geheel kosteloos
Nadelen
100% Online platform

Beleggen bij FitVermogen

U kiest geheel zelf waarin u wenst te gaan beleggen. Op deze manier kunt u zelf bepalen welk risico u wilt lopen en welke strategie u gaat hanteren. Hierna kunt u een fonds kiezen dat zodoende aansluit op zowel het te lopen risico en de strategie die u wenst te volgen. Een fondsmanager zal uw vermogen vervolgens beleggen. Zodoende hoeft u hier zelf niet naar te kijken. U kunt ook zelf door middel van de FitVermogen fondsenrekening kiezen in welke fondsen u wilt gaan beleggen. Een rekening openen is geheel kosteloos en online.

De beleggingsfondsen bij FitVermogen

Het FitVermogen Gemaksbeleggen bestaat uit vijf verschillende gemaksfondsen. Deze fondsen zijn te onderscheiden aan de hand van het te lopen risico. De keuze voor een fonds is hierin geheel vrij. Zodra u een geschikte keuze gemaakt heeft zal FitVermogen het door u ingebrachte vermogen beleggen aan de hand van de door uw doorgegeven wensen en strategieën. Vervolgens zal FitVermogen een rendement opstellen. Dit wordt gedaan om inzicht in de mogelijke kansen en risico's van de desbetreffende markt te krijgen. Er wordt nauwkeurig geanalyseerd door welke factoren diverse vermogenscategorieën beïnvloed worden. Aan de hand van deze bevindingen kan vervolgens door FitVermogen gereageerd worden. Zij kunnen namelijk met hun ervaring op zoek gaan naar de meest geschikte beleggingen voor de persoon in kwestie. Op deze manier streeft FitVermogen ernaar om hun beleggingsfondsen rendabel te maken op de lange termijn. Echter heeft u ook de keuze uit meerdere gemaksfondsen speciaal voor de korte termijn gedachte.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Schenkkade 65, 2595 AS Den Haag
Telefoon: 070 379 1919
Bestaat sinds: 2014
Regulatie: AFM
Gratis demo: Nee
Minimum storting: �1

Profiteer van het Multi-Asset team!

De gemaksfondsen van FitVermogen worden door het Multi-Asset team beheert. Dit team draagt zorg voor het beheer van iedere Multi asset strategie. Het Multi-Asset team behoort tot de NN Investment Partners. Het team bestaat uit 20 professionals met de nodige jaren aan ervaring. Daarnaast word er ook gebruik gemaakt van de input van andere beleggingsteams die actief zijn binnen NN Investment Partners. Ieder team is namelijk gespecialiseerd in zijn eigen specifieke beleggingsdomeinen. Zodoende draagt ieder team binnen de Multi-Asset afdeling van FitVermogen zijn eigen verantwoordelijkheid voor zaken op het gebied van strategieën en ook marktontwikkelingen.

Kosten FitVermogen

FitVermogen scoort uitstekend omtrent kosten en het bijbehorende rendement. Dit vanwege de stabiliteit van investeringen die bij de aanbieder worden gedaan. Daarnaast rekent FitVermogen nauwelijks met vaste kosten omdat deze worden doorberekend in de transactieprijs. U ziet de totale kosten die u gaat maken direct op de detailpagina van het desbetreffende fonds. Zo heeft u in één oogopslag duidelijk welk bedrag u kwijt bent. Uit het onderzoek is gebleken dat FitVermogen tot de meest voordelige fondsbeheerders van Nederland behoort.

Veel gestelde vragen

Wat is FitVermogen?

FitVermogen is een onderdeel van de NN Investment Partners. FitVermogen beschikt uitsluitend over een online platform waarin je kunt handelen in tal van verschillende beleggingsfondsen.

Hoe werkt FitVermogen?

FitVermogen werkt uitsluitend online. Middels een online platform kun je handelen in meer dan 60(!) verschillende beleggingsfondsen van de Nationale Nederlanden.

Wat is FitVoorLater?

FitVoorLater kan gezien worden als individuele beleggingsmogelijkheid om een vermogen op te bouwen bovenop het pensioen. Hiermee speelt FitVoorLater in op de wijzigingen van de pensioenwetgeving.

Wat is periodiek beleggen bij FitVermogen?

Periodiek beleggen houdt in dat je maandelijks een vast bedrag investeert in de door jouw opgezette FitVermogen-beleggingsrekening.

Is FitVermogen iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van FitVermogen
Specificaties
BelegBeleggingsfondsen
HandelPeriodiek beleggen
LanguageNederlandsEngels
Other optionsMeer dan 50 fondsen in het assortimentBankvergunning NLAangesloten bij KIFID
RegulationAFM (Nederland)
Security1-staps verificatie
StortingBankoverschrijving
SupportTelefoonEmail
ToolsPersoonlijke account manager
TypeFondsbeleggenPensioenbeleggen
UitbetalingBankoverschrijving
VerificationRijbewijsIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over FitVermogen

FitVermogen wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind u van FitVermogen?

Welke beoordeling zou u FitVermogen geven?
Bekijk deze broker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?