Binck fundcoach

Aandelen advies en tips

Voordat u begint met beleggen is het handig dat u enige voorbereiding treft. Het gaat immers wel om uw eigen geld en zonder kennis van zaken zult u niet ver komen. Om de kans te vergroten dat u een succesvolle belegging doet, geven wij advies en tips over aandelen op onze site. Met deze aandelen tips en adviezen bent u tegenstanders te slim af en geld verdienen in plaats van verliezen.

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Top beleggingsplatform Stabiele bank met goede klantenservice gebruiksgemak en de toegankelijkheid
Onze score
Bekroonde klantenservice Diverse geavanceerde handelsplatformen & Uitgebreide investeringsmogelijkheden Trainingsmogelijkheden zodat u snel kunt leren hoe u de handelsdiensten van FXFlat optimaal gebruikt U kunt al vanaf 200 euro een account openen
Onze score
Platform is relatief gemakkelijk in gebruik U kunt razendsnel een rekening openen bij deze broker Toegang tot veel internationale markten, wereldwijd
Onze score
Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Lage kosten Veel rapportagemogelijkheden Online begeleiding voor beginners
Onze score
Geavanceerd handelsplatform Meer dan 100 beurzen wereldwijd
Onze score

Een deskundige raadplegen

Het is geen garantie op succes als u de adviezen van ervaren mensen volgt, want ook zij kunnen weleens mis zitten. Toch is de kans op succes vele malen groter als u als beginners de tips en adviezen van een deskundige in aandelen opvolgt. Bovendien kunt u er alleen maar kennis van opsteken: hoe maakt deze adviseur in aandelen zijn keuzes et cetera. Na een tijdje kunt de aandelen adviezen en tips laten voor wat het is; u kunt helemaal zelfstandig gaan beleggen.

Koop- en verkoopadviezen

De koop- en verkoopadviezen kunt u bepalen met een aantal handige tools, zoals de Rating, waarbij de hoeveelheid sterren het (ver)koopadvies weergeeft. Ook de technische en fundamentele analyse geven adviezen over het kopen of verkopen van aandelen (zie complete uitleg bij strategieën). Op onze pagina met beleggingstips vindt u belangrijke tips! Maar het meest gebruikte externe advies komt van beursanalisten. Deze houden de beurs in de gaten en weten door ervaring en informatiebronnen vaak veel eerder dan anderen de juiste aandelen te vinden. Doormiddel van koopadviezen kunt u mee profiteren van deze kennis.

Tip: Enkele vooraanstaande beursanalisten met aandelen advies

Bent u op zoek naar beleggingsadvies met deskundig commentaar en gebleken rendementen? Advies en tips over de beste aandelen waarin u kunt beleggen vindt u bij de volgende vooraanstaande Beursanalisten:

  • Weekend trader
  • De ontwaakte trader
Beleggen met Degiro
Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Profiteer nu van de laagste tarieven van Nederland!
Zelf beleggen bij DeGiro - Nu met de laagste tarieven van Nederland!
Toch nu direct starten met de laagste tarieven voor beleggen bij DEGIRO?