Binck fundcoach

Aandelen advies en tips

Voordat je begint met beleggen is het handig als je enige voorbereiding treft. Het gaat immers wel om je eigen geld en zonder kennis van zaken zul je niet ver komen. Om de kans te vergroten dat je een succesvolle belegging doet, geven wij advies en tips over aandelen op onze site. Met deze aandelen tips en adviezen ben je tegenstanders te slim af en geld verdienen in plaats van verliezen.

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Top beleggingsplatform Stabiele bank met goede klantenservice gebruiksgemak en de toegankelijkheid
Onze score
Platform is relatief gemakkelijk in gebruik U kunt razendsnel een rekening openen bij deze broker Toegang tot veel internationale markten, wereldwijd
Onze score
Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Lage kosten Veel rapportagemogelijkheden Online begeleiding voor beginners
Onze score
Geavanceerd handelsplatform Meer dan 100 beurzen wereldwijd
Onze score
Beleggen in liefst 24 landen wereldwijd Lage transactiekosten Zeer stabiel servers
Onze score

Een deskundige raadplegen

Het is geen garantie op succes als je de adviezen van ervaren mensen volgt, want ook zij kunnen weleens mis zitten. Toch is de kans op succes vele malen groter als je als beginners de tips en adviezen van een deskundige in aandelen opvolgt. Bovendien kun je er alleen maar kennis van opsteken: hoe maakt deze adviseur in aandelen zijn keuzes et cetera. Na een tijdje kun je de aandelen adviezen en tips laten voor wat het is; je kunt helemaal zelfstandig gaan beleggen.

Koop- en verkoopadviezen

De koop- en verkoopadviezen kun je bepalen met een aantal handige tools, zoals de Rating, waarbij de hoeveelheid sterren het (ver)koopadvies weergeeft. Ook de technische en fundamentele analyse geven adviezen over het kopen of verkopen van aandelen (zie complete uitleg bij strategieën). Op onze pagina met beleggingstips vindt u belangrijke tips! Maar het meest gebruikte externe advies komt van beursanalisten. Deze houden de beurs in de gaten en weten door ervaring en informatiebronnen vaak veel eerder dan anderen de juiste aandelen te vinden. Doormiddel van koopadviezen kunt u mee profiteren van deze kennis.

Tip: Enkele vooraanstaande beursanalisten met aandelen advies

Bent u op zoek naar beleggingsadvies met deskundig commentaar en gebleken rendementen? Advies en tips over de beste aandelen waarin u kunt beleggen vindt u bij de volgende vooraanstaande Beursanalisten:

  • Weekend trader
  • De ontwaakte trader
Beleggen met Degiro
Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.
Sluiten [x]
Tijdelijke aanbieding - Profiteer nu van deze DeGiro Actie!
Zelf beleggen bij DeGiro - ook voor uw pensioen een goede keuze!
Toch nu direct starten met beleggen bij DEGIRO?