Social trading met Etoro

Cursus beleggen - Beleggingscursus

U wilt graag beleggen en wenst advies over hoe u dat nu het beste kunt aanpakken. Wilt u graag zelf beleggen, of geeft u het liever uit handen? Het uit handen geven, zoals het beleggen in een beleggingsfonds of ETF, zorgt voor een goede risicospreiding, vergt weinig kennis en ervaring over beleggen en kost u weinig tijd. Daartegenover staat wel dat u het fonds moet betalen en de winst minder hoog zal zijn dan bij andere beleggingsvormen. Wilt u liever zelf leren beleggen? Dan kunt u aandelen, obligaties en o.a. opties kopen. Het risico per beleggingsvorm verschilt enorm. Wilt u graag weten welke beleggingsvorm bij u past en op welke manier u wenst te beleggen? Er worden vele cursussen aangeboden voor het leren beleggen, of u kunt terecht bij beleggingsspecialisten die u graag advies geven over hoe u het beste kunt beleggen.

Beleggen met Degiro

Inhoud van een beleggingscursus

Beleggen is niet iets waar u zomaar mee kunt beginnen. In eerste instantie lijkt het wellicht gemakkelijk om te beleggen, echter is niets minder waard. Er worden niet voor niets overal cursussen beleggen georganiseerd, aangezien het vrij ingewikkeld is om succesvol geld te verdienen middels beleggingen. Deze cursussen worden door verschillende organisaties zowel online als offline georganiseerd en zijn te volgen door het hele land. Tijdens deze beleggingscursussen en seminars over online handelen leert u onder andere om op een verantwoorde manier te beleggen, maar ook andere interessante zaken. Denk hierbij aan het tot stand komen van de prijzen, verschillende beleggingsvormen waarin te beleggen, het verschil tussen zelf online handelen of via een online broker en hoe er in zijn algemeen op de beurs gehandeld wordt.

Leren beleggen met een online of thuis cursus

Er zijn allerlei succesverhalen te vinden over online beleggen, maar vaak lijkt het onmogelijk om zelf een dergelijk succes te behalen. Iedereen moet ergens beginnen en een beleggingscursus is een prima startpunt voor de beginnende belegger. Wij hebben een selectie gemaakt van de drie beste cursussen die momenteel te volgen zijn. Onderstaand kunt u deze bekijken en kunt u zich ook direct inschrijven voor een (of meerdere) van deze cursussen. Houdt u overigens altijd in gedachten dat succesvol beleggen simpelweg veel tijd in beslag neemt. Wanneer u de basiskennis eenmaal onder de knie heeft, ligt er een zeer leuk rendement in het verschiet.

 1. NHA beleggingscursus voor beginners (*TIP van Strategisch Beleggen)

  • Uitleg over een groot aantal begrippen en beleggingsproducten
  • Het maken van analyses
  • Kennis over economie en ontwikkelingen
  • Contact met docent en medeleeringen via de digitale leeromgeving
  Lees meer >>
   
 2. LIO  Beleggen voor beginners

  • Leer in korte tijd succesvol beleggen.
  • Toegankelijk geschreven lesmateriaal.
  • Zeer praktijkgerichte én actuele cursus.
  • Inclusief live webcollege van een beleggingsexpert.
  Lees meer >>
   

Toch blijft het altijd moeilijk en met een zeker risico om de juiste aandelen te vinden, waarin u wilt beleggen. Het vergt gewoon veel tijd een juiste analyse te maken en de markten in de gaten te houden. Dit is zeker iets om in gedachten te houden als u met beleggen wil starten.

Beleggen met beleggingsadvies van beursanalisten

Het kan natuurlijk ook ietje makkelijker dan het volgen van een uitgebreide cursus beleggen. Wilt u vertrouwd beleggingsadvies over hoe u het beste kunt beleggen? Bekijk dan de mogelijkheden voor het volgen van beursanalisten die u koopadvies geven voor bijvoorbeeld aandelen. Analisten selecteren voor u de beste aandelen met een goede verhouding tussen rendement en risico. Door het aandeel te selecteren als deze erg goedkoop is worden de aandelen vastgehouden totdat het aandeel als duur beschouwd kan worden. Dan worden de aandelen verkocht met een flinke koerswinst. Er zijn verscheidene beursanalisten die alleen aandelen weten te selecteren, waarvan ze weten dat de koers van deze aandelen met vele procenten zullen stijgen. Wordt abonnee en ontvang de beste tips betreffende aandelen met een grote kans op een hoge stijging, gratis rapporten waarin goede beleggingsstrategieën voorgelegd worden en verkoopsignalen over de verkoop van aandelen. Zo profiteert u van de beste aandelen met een hoge kans op koerswinst die u vervolgens kunt verhandelen via brokers als DEGIRO of Saxo bank. Enkele promintente services:

 • Master in trading programma van De ontwaakte trader
 • 5 jaars coach programma van Beleggen.com

Signaal providers en Social trading

Naast beleggingsadvies & aandelen advies van beurs analisten kunt u via online brokers van beleggingsproducten met een hoger risico als Forex / CFD`s ook gebruik maken van Signaal providers en het verwante social trading. Simpel gezegt kopieert u de trades van andere (succesvolle) handelaren en hoeft u theoretisch niet perse een heel uitgebreide cursus CFD beleggen te volgen. Dit kan door uzelf handmatig of via een autotrading systeem. Deze manier van handelen is in korte tijd enorm populair geworden. Met name Zulutrade als signaalprovider en Etoro via zijn social trading netwerk hebben een sterke naam opgebouwd. Let echter op dat ook deze vorm van online trading evengoed een groot risico met zich mee brengt.

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?