Social trading met Etoro

Rabobank Beleggen review

Onze beoordeling over Rabobank:

Aan de hand van de fusie tussen de Coöperatieve Centrale Raiffeisen-Bank en de Coöperatieve Centrale Boerenleenbank in 1972 is de Rabobank Groep ontstaan. De bank gaat inmiddels sinds 1980 door het leven als uitsluitend 'Rabobank'. De Rabobank is één van de 3 grote banken uit Nederland en beschikt over 139 aangesloten vestigingen.

Bekijk deze broker
Let op: screenshot alleen ter illustratie
Inhoud Voor- en nadelen Onze beoordeling Veel gestelde vragen Specificaties Gebruikerservaringen
Onze beoordeling over Rabobank
Eindoordeel 6.63
⭐ Rabobank Bekijk deze broker
Platform & Tools 7
Commissies en kosten 6
Beleggingsmogelijkheden 6
Klantenservice 8
Gebruiksgemak 7
Storten & uitbetaling 6
Educatie 6
Mobiel beleggen 7
Voordelen
Gebruiksvriendelijk handelsplatform Alles onder ��n dak
Nadelen
Relatief duur

Beleggen bij de Rabobank

De Rabobank voorziet in diverse diensten voor beleggers. Door middel van Rabobank beheerd beleggen voorziet de bank in vermogensbeheer. In dit geval neemt de Rabobank het gehele beheer van het desbetreffende vermogen uit handen. Het investeren in de Rabobank wordt gezien als een investering voor later. Zowel de beleggingsvisie als strategie staan in het teken van wetenschappelijk onderzoek, analyses en innovaties. Doordat de Rabobank hier met een nuchtere blik de toenadering zoekt is er sprake van een solide rendement. Doordat de Rabobank voorziet in iedere denkbare vorm van beleggen, vindt u hoe dan ook een product dat bij uw situatie past. Binnen het beleggen bij de Rabobank valt verder onderscheid te maken tussen Rabo Beheerd beleggen en beleggen met een persoonlijke adviseur. Iedere vorm wordt hierin gekenmerkt door zijn eigen voordelen en mogelijkheden. Beide zijn als het ware de hoofdvormen waarin de Rabobank haar beleggingsdiensten aanbiedt. Binnen de twee hoofdvormen valt tevens verder onderscheid te maken tussen verschillende vormen van beleggen die mogelijk zijn.

Het handelsplatform

Het handelsplatform dat door Rabobank gehanteerd wordt kan gezien worden als eenvoudig. Het platform beschikt over weinig functionaliteiten en is zodoende erg gebruiksvriendelijk. Wanneer u gebruik wenst te maken van zaken als informatie en nieuws wordt u automatisch doorverwezen naar www.rabobeursinfo.nl. Het platform wordt met name gebruikt om transacties af te ronden. Ook is het mogelijk tot op zekere hoogte inzicht te verkrijgen in analysemogelijkheden. Echter ligt hier niet de focus op. Vandaar dat het platform hier slechts op een gering niveau op focust. Doordat de beleggingsrekening rechtstreeks verbonden is aan uw betaalrekening verloopt het beleggingsproces erg eenvoudig en bovendien erg snel. Het beleggen middels het platform is zodoende met name geschikt voor de belegger die streeft naar gemak en de financiële zaken onder één dak.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Croeselaan 18, 3521 AG Utrecht
Telefoon: 088 722 6600
Bestaat sinds: 1972
Regulatie: AFM
Gratis demo: Nee
Minimum storting: Niet van toepassing

Fundamentele analysemogelijkheden van Rabobank

De Rabobank voorziet in meerdere fundamentele analysemogelijkheden. Zo beschikken de meeste aandelen van de Rabobank over een uitgebreid profiel met daarin bruikbare zaken als nieuws, adviezen en kerncijfers. Ook kan er inzicht worden verkregen in resultaten als de omzet, nettowinst en winst per aandeel. Wanneer u al deze informatie graag wilt gebruiken dient u echter wel gebruik te maken van www.rabobeursinfo.nl. Het handelsplatform is namelijk niet voorzien van deze informatie. Omtrent technische analyses zijn er nauwelijks tot geen mogelijkheden bij de Rabobank. U kunt er namelijk alleen koersgrafieken terug inzien met een maximum van 5 jaar. Zodoende ligt de focus nadrukkelijk op het bieden van inzicht in fundamentele analysemogelijkheden.

Kosten Rabobank beleggen

Zoals reeds vermeldt voorziet de Rabobank in verschillende vormen van beleggen. U kunt namelijk kiezen uit verschillende vormen van beheerd beleggen, te weten:

  • Beheerd beleggen basis:
    Deze vorm van beleggen is beschikbaar vanaf €1000,-
  • Beheerd beleggen actief:
    Deze vorm van beleggen is beschikbaar vanaf €10 000,-
  • Beheerd beleggen duurzaam:
    Deze vorm van beleggen is beschikbaar vanaf €10 000,-

Iedere vorm van beleggen wordt gekenmerkt door zijn eigen specificaties én specialisaties. Tot slot kunt ue ook nog kiezen voor Rabobank select beleggen. Deze vorm van beleggen gaat gepaard met beleggingsadvies en is beschikbaar vanaf €200 000,-. bij deze vorm krijgt u advies van uw bank en maakt u vervolgens zelf beleggingsbeslissingen en voert u uw eigen transacties uit.

Veel gestelde vragen

Waar belegt Rabobank in?

Je kunt bij de Rabobank onder andere beleggen in beleggingsfondsen. Hiermee investeer je in de toekomst. Rabobank biedt twee verschillende manieren van beleggen aan, namelijk:Rabo Beheerd Beleggen en Rabo Zelf Beleggen

Waarom Rabobank?

Bij het beleggen bij Rabobank ligt de focus nadrukkelijk op het gebruiksgemak. Met een snelle doch efficiënt handelsplatform kun je aan de hand van fundamentele inzichten goed doordachte beslissingen maken op het gebied van beleggingen.

Hoe start Rabo Beheerd Beleggen?

Wanneer je kiest voor Rabo Beheerd beleggen kies je ervoor om het beleggen uit te besteden aan experts van de Rabobank. Binnen enkele minuten kun je jouw rekening geheel eenvoudig openen en vervolgens een startbedrag inleggen. Vervolgens verloopt het beleggingsproces geheel automatisch.

Hoe start Rabo Zelf Beleggen?

Je kunt, middels je meerderjarig bent, geheel zelfstandig online bankieren en zelf beleggen. Je dient hiervoor wel in Nederland te wonen.

Is Rabobank iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van Rabobank
Specificaties
BelegTurbo'sAandelenBeleggingsfondsenObligaties
Cost categoryBewaarloonRegeltariefBrokerkosten voor buitenlandse transacties
HandelHedgingStop lossesLimit ordersPeriodiek beleggenOrderlimiet
LanguageNederlandsEngels
Other optionsSpaarrente op niet belegd kapitaalBetaalrekening verplichtMeer dan 50 fondsen in het assortimentBankvergunning NLAangesloten bij KIFID
RegulationAFM (Nederland)
Security2-staps verificatie
StortingBankoverschrijving
SupportTelefoonLive chatSocial Media
ToolsAnalistenrapportenSchaduwportefeuilleTechnische analyseVoorbeeld portefeuilleFondsen keuzetool
TypeFondsbeleggenZelf beleggenPensioenbeleggenIndividueel vermogensbeheer (v/a €100.000)Private Banking (v/a €500.000)
UitbetalingBankoverschrijving
VerificationRijbewijsIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over Rabobank

Rabobank wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind u van Rabobank?

Welke beoordeling zou u Rabobank geven?
Bekijk deze broker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?