Social trading met Etoro

Lynx review

Onze beoordeling over Lynx:

Ondanks de oprichting in 2006 werd LYNX pas in 2007 actief op de Nederlandse markt. De broker verstrekt toegang tot ruim 100 verschillende beurzen verspreidt over 30 verschillende landen. U kunt alle beurzen inzien en bekijken door middel van het LYNX handelsplatform. Er wordt nadrukkelijk gefocust op de actieve beleggers uit het heden en de toekomst. In deze review komt u alles te weten over LYNX.

Bekijk deze broker
Let op: screenshot alleen ter illustratie
Inhoud Voor- en nadelen Onze beoordeling Veel gestelde vragen Specificaties Gebruikerservaringen
Onze beoordeling over Lynx
Eindoordeel 7.50
⭐ Lynx Bekijk deze broker
Platform & Tools 8
Commissies en kosten 7
Beleggingsmogelijkheden 8
Klantenservice 7
Gebruiksgemak 7
Storten & uitbetaling 7
Educatie 8
Mobiel beleggen 8
Voordelen
Beleggen in liefst 24 landen wereldwijd Lage transactiekosten
Nadelen
Het beleggingsplatform is niet erg gebruiksvriendelijk

Welk handelsplatform gebruikt Lynx?

Bij LYNX heeft u de beschikking over het een handelsplatform van interactive brokers. Het platform is zeer professioneel en compleet. Het is zelfs voor een gedeelte naar eigen wens in te richten. Het is zodoende met name populair onder ervaren beleggers en daytraders. Ook de hoge mate van handelsmogelijkheden en de efficiënte indeling dragen hier in positieve zin aan bij. Wanneer u als starter gebruikmaakt van LYNX kunt u de eerste drie maanden profiteren van een persoonlijke accountmanager die u wegwijs kan maken in het online handelsplatform. Bovendien biedt LYNX een alternatief voor de startende beleggers onder ons. U kunt gebruik maken van LYNX Basic en profiteren van een verbeterde en meer eenvoudige gebruikerservaring.

Welke analyse tools zijn er beschikbaar?

LYNX biedt de nodige hoeveelheid fundamentele data die gebruikt kan worden om handelsbeslissingen te maken. Door aandelen in het trader dashboard te raadplegen kunt u direct inzicht krijgen in relevante bedrijfsresultaten. Ook kunnen kerncijfers geheel naar eigen wens geraadpleegd worden. Wanneer u gebruikmaakt van de resultaten-rapportage kunt u tevens inzicht krijgen in bedrijfsgegevens van voorgaande jaren. Op deze manier kunt u gebruik maken van meerdere fundamentele analyses dankzij het LYNX platform.

Naast fundamentele analyses kunt u ook gebruikmaken van technische analyses. Hierin heeft u tal van verschillende mogelijkheden bij LYNX. U kunt namelijk grafieken geheel naar eigen wens laten intekenen. In totaliteit beschikt LYNX over meer dan 100 verschillende technische indicatoren die gebruikt kunnen worden bij technische analyses. Enkele technische indicatoren zijn RSI, MACD en andere vormen van Moving Averages. Door gebruik te maken van relevante rapportages kunt u eenvoudigere handelsbeslissingen maken.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Herengracht 527, 1017 BV Amsterdam
Telefoon: 0800 2030
Bestaat sinds: 2006
Regulatie: AFM
Gratis demo: Ja
Minimum storting: -

Welke handelsmogelijkheden heb ik via Lynx?

Lynx is in meer dan 100 verschillende beurzen actief verspreidt over 30 landen. U kunt handelen in verschillende producten. Hierbij kunt u denken aan de handel in aandelen, grondstoffen, valuta of CFD's. U kunt orders geheel eenvoudig plaatsen middels het daarvoor bestemde OrderTicket scherm. U kunt hier kiezen voor een compacte of uitgebreide variant. Zodoende wordt er onderscheid gemaakt in de hoeveelheid gegevens waarvan u wilt dat die gedeeld worden met betrekking tot uw order.

Welke kosten berekend Lynx

De kosten die u bij LYNX maakt gedurende het beleggen zijn sterk te beïnvloeden door het handelsgedrag en de producten waarin u besluit te gaan beleggen. Ook dient u een minimaal bedrag van €3000,- in te leggen wanneer u ervoor kiest om te gaan beleggen bij LYNX. De minimum en maximum bedragen op het gebied van bijvoorbeeld aandelen en ETF's variëren sterk op het gebied van het land waaruit gehandeld wordt.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Lynx?

Lynx is een broker die online gebruikt kan worden. Het platform is met name populair bij de ervaren belegger. Wanneer je als starter ook gebruik wilt maken van Lynx kun je kiezen voor Lynx Basic.

Hoe betrouwbaar is Lynx?

Lynx beschikt over een zeer volledige en geavanceerd handelsplatform met tal van verschillende ordertypes. Met persoonlijke beleggingshulp, wekelijkse analyses en gratis educatie kun je geheel betrouwbaar handelen dankzij Lynx.

Via welke beurzen kan ik handelen via Lynx?

In totaliteit zijn er via Lynx meer dan 100 verschillende beurzen beschikbaar verspreidt over 30 landen wereldwijd.

Hoe helpt Lynx met beleggen?

Je kunt gebruik maken van LYNX Basic voor meer advies. Daarnaast kun je profiteren van wekelijkse analyses en gratis educatie omtrent online handelen.

Is Lynx iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van Lynx
Specificaties
BelegTurbo'sSprintersOptiesCFD'sDerivatenSpeedersAandelenBeleggingsfondsenETF'sObligaties
Cost categoryAbonnementInactivy Fee
HandelScalpingHedgingGratis Demo AccountStop lossesLimit ordersOne-click tradingTrailing stopsSTP brokerStop OrderTrailing Stop OrderOrderlimiet
LanguageNederlandsEngels
Other optionsUitlenen effectAangesloten bij KIFID
RegulationAFM (Nederland)
Security2-staps verificatie
StortingiDEALBankoverschrijving
SupportTelefoonEmailLive chatSocial Media
ToolsOnline opleidingenAnalistenrapportenTechnische analyseFondsen keuzetool
TypeFondsbeleggenZelf beleggen
UitbetalingBankoverschrijving
VerificationRijbewijsIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over Lynx

Lynx wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind u van Lynx?

Welke beoordeling zou u Lynx geven?
Bekijk deze broker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?