Social trading met Etoro

PIMCO

PIMCO staat voor Pacific Investments Management Company en is een Amerikaanse investeerder die gevestigd en opgericht is in Californië. Het bedrijf is opgericht uit 1971 en was voorheen onderdeel van de Pacific Life Insurance Co. Vanaf 2000 behoort de PIMCO groep tot de Allianz groep. Allianz is een grote wereldwijde bedrijf gespecialiseerd in het bieden van service op onder andere financieel gebied. Allianz heeft haar hoofdvestiging gevestigd in München, Duitsland.

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Lage kosten en commissies Gebruiksvriendelijk platform Internationale markttoegang Uitgebreide educatieve bronnen
Onze score
Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Bekroonde klantenservice Diverse geavanceerde handelsplatformen & Uitgebreide investeringsmogelijkheden Trainingsmogelijkheden zodat u snel kunt leren hoe u de handelsdiensten van FXFlat optimaal gebruikt U kunt al vanaf 200 euro een account openen
Onze score
Gebruiksvriendelijk platform Unieke sociale handelsfuncties Breed scala beleggingsproducten Actieve gebruikersgemeenschap
Onze score
76% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico voor verlies van uw geld kunt veroorloven.
Lage kosten Veel rapportagemogelijkheden Online begeleiding voor (grote) traders
Onze score
Geavanceerde handelsplatformen Uitgebreide beleggingsproducten Educatieve bronnen Uitstekende klantenservice
Onze score

Ga voor liquiditeit met PIMCO

PIMCO hanteert een eenvoudige definitie van het begrip liquiditeit. Volgens PIMCO valt dit onder te verdelen in het beleggen in zowel beleggingsfondsen als ETF's. Daarnaast maken de medewerkers van PIMCO een onderscheid tussen alternatieve beleggingscategorieën en alternatieve beleggingsstrategieën. Alternatieve categorieën hebben betrekking op het beleggen in grondstoffen of valuta's in derde wereld landen. Tot de alternatieve strategieën behoren long en short term benaderingen. De populariteit omtrent zowel beleggingsfondsen als ETF's heeft ertoe geleidt dat ook particulieren hier gebruik van kunnen maken. PIMCO is echter wel van mening dat het bieden van bruikbaar advies van cruciaal belang is. Verder wordt gesteld dat de aandelen nog altijd grote populariteit genieten. Echter doen beleggers er volgens PIMCO verstandig aan zich zorgvuldig te positioneren. Zo bent u als belegger optimaal voorbereidt op mogelijke veranderingen die, in de altijd bewegende economie, altijd op de loer liggen.

Meer over PIMCO

PIMCO streeft naar innovatie en expertise richting haar partners om zodoende gefundeerde oplossingen te kunnen bieden op het gebied van investeringen. Vandaag de dag beschikt PIMCO over kantoren verspreidt over de hele wereld met in totaal meer dan 2400 professionals die dag in dag uit mensen van kennis voorzien. Zodoende kunnen er kansen voor het bedrijf worden gecreëerd in vrijwel iedere omgeving en branche.

PIMCO beschikt over een uitgebreid aanbod banken, instellingen, fondsen en tal van andere organisaties om zodoende iedereen op een positieve wijze te helpen omtrent het behalen van persoonlijke financiële doelen.

Specificaties PIMCO

Hieronder volgen enkele specificaties die uitsluitend betrekking hebben op PIMCO:

  • PIMCO behoort met haar partij tot de Allianz groep.
  • PIMCO voorziet zowel in diverse beleggingsfondsen als ETF's.
  • Wereldwijd beschikt PIMCO over ruim 2400 professionals die dagelijks mensen voorzien van expertise omtrent zaken als beleggen.

PIMCO staat voor Pacific Investments Management Company en is een Amerikaanse investeerder. Meer weten? Raadpleeg de website van Strategisch-beleggen.nl >>

Beleggen met Degiro
Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Onze top brokers
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?