PIMCO

PIMCO staat voor Pacific Investments Management Company en is een Amerikaanse investeerder die gevestigd en opgericht is in Californië. Het bedrijf is opgericht uit 1971 en was voorheen onderdeel van de Pacific Life Insurance Co. Vanaf 2000 behoort de PIMCO groep tot de Allianz groep. Allianz is een grote wereldwijde bedrijf gespecialiseerd in het bieden van service op onder andere financieel gebied. Allianz heeft haar hoofdvestiging gevestigd in München, Duitsland.

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Top beleggingsplatform Stabiele bank met goede klantenservice gebruiksgemak en de toegankelijkheid
Onze score
Platform is relatief gemakkelijk in gebruik U kunt razendsnel een rekening openen bij deze broker Toegang tot veel internationale markten, wereldwijd
Onze score
Beleggen kan voordelig zijn maar het is niet zonder risico. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.
Lage kosten Veel rapportagemogelijkheden Online begeleiding voor beginners
Onze score
Geavanceerd handelsplatform Meer dan 100 beurzen wereldwijd
Onze score
Beleggen in liefst 24 landen wereldwijd Lage transactiekosten Zeer stabiel servers
Onze score
100% gratis beleggen Eenvoudige software Nederlandstalige ondersteuning Betrouwbare, grote partij
Onze score
Zeer betrouwbaar Mogelijkheid om andere gebruikers te kopiëren Gebruiksvriendelijke interface Actieve community
Onze score
75% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico voor verlies van uw geld kunt veroorloven.
Overzichtelijk dashboard Uitstekende klantenservice
Onze score
Hefboom mogelijk Handig platform met veel mogelijkheden
Onze score
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Minimale storting van €1,-
Onze score
Gebruiksvriendelijk platform Veilige omgeving Handel met hefboom
Onze score
Let op! Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen.
Hogere hefboom functie Demo account Diverse verhandel platformen Realtime koersen volgen
Onze score
Let op! Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen.
Tijdbesparing dankzij signaalprovider Risico verminderd doordat ervaren traders gevolgd kunnen worden Gratis demo account Live handeltransacties uitvoeren
Onze score
Keuze uit 60 beleggingsfondsen Rekening openen is geheel kosteloos
Onze score
Uitstekende wereldwijde spreiding Ervaren fondsmanagers Optimale toegankelijkheid met de applicatie
Onze score
Geen transactiekosten bij beleggingsfondsen Gratis realtime koersinformatie Geregistreerd bij het KIFID
Onze score
Gebruiksvriendelijk handelsplatform Alles onder één dak
Onze score

Ga voor liquiditeit met PIMCO

PIMCO hanteert een eenvoudige definitie van het begrip liquiditeit. Volgens PIMCO valt dit onder te verdelen in het beleggen in zowel beleggingsfondsen als ETF's. Daarnaast maken de medewerkers van PIMCO een onderscheid tussen alternatieve beleggingscategorieën en alternatieve beleggingsstrategieën. Alternatieve categorieën hebben betrekking op het beleggen in grondstoffen of valuta's in derde wereld landen. Tot de alternatieve strategieën behoren long en short term benaderingen. De populariteit omtrent zowel beleggingsfondsen als ETF's heeft ertoe geleidt dat ook particulieren hier gebruik van kunnen maken. PIMCO is echter wel van mening dat het bieden van bruikbaar advies van cruciaal belang is. Verder wordt gesteld dat de aandelen nog altijd grote populariteit genieten. Echter doen beleggers er volgens PIMCO verstandig aan zich zorgvuldig te positioneren. Zo ben je als belegger optimaal voorbereidt op mogelijke veranderingen die, in de altijd bewegende economie, altijd op de loer liggen.

Meer over PIMCO

PIMCO streeft naar innovatie en expertise richting haar partners om zodoende gefundeerde oplossingen te kunnen bieden op het gebied van investeringen. Vandaag de dag beschikt PIMCO over kantoren verspreidt over de hele wereld met in totaal meer dan 2400 professionals die dag in dag uit mensen van kennis voorzien. Zodoende kunnen er kansen voor het bedrijf worden gecreëerd in vrijwel iedere omgeving en branche.

PIMCO beschikt over een uitgebreid aanbod banken, instellingen, fondsen en tal van andere organisaties om zodoende iedereen op een positieve wijze te helpen omtrent het behalen van persoonlijke financiële doelen.

Specificaties PIMCO

Hieronder volgen enkele specificaties die uitsluitend betrekking hebben op PIMCO:

  • PIMCO behoort met haar partij tot de Allianz groep.
  • PIMCO voorziet zowel in diverse beleggingsfondsen als ETF's.
  • Wereldwijd beschikt PIMCO over ruim 2400 professionals die dagelijks mensen voorzien van expertise omtrent zaken als beleggen.

PIMCO staat voor Pacific Investments Management Company en is een Amerikaanse investeerder. Meer weten? Raadpleeg de website van Strategisch-beleggen.nl >>

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.