Social trading met Etoro

Deutsche Bank

De Deutsche Bank is een bank die wereldwijd opereert en beschikt over meer dan 100.000 werknemers. Het hoofdkantoor van de Duitse bank is gevestigd in Frankfurt am Main en het bedrijf behoort tot een van de grootste aanbieders op het gebied van investments. De Deutsche Bank focust op ondernemers en voorziet met al haar expertise ruim 30 miljoen mensen wereldwijd. De Deutsche bank streeft ernaar om vanuit haar 2400 kantoren, de expertise te verspreiden met als doel de wereldwijde business beter te maken.

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Lage kosten en commissies Gebruiksvriendelijk platform Internationale markttoegang Uitgebreide educatieve bronnen
Onze score
Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Bekroonde klantenservice Diverse geavanceerde handelsplatformen & Uitgebreide investeringsmogelijkheden Trainingsmogelijkheden zodat u snel kunt leren hoe u de handelsdiensten van FXFlat optimaal gebruikt U kunt al vanaf 200 euro een account openen
Onze score
Gebruiksvriendelijk platform Unieke sociale handelsfuncties Breed scala beleggingsproducten Actieve gebruikersgemeenschap
Onze score
76% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico voor verlies van uw geld kunt veroorloven.
Lage kosten Veel rapportagemogelijkheden Online begeleiding voor (grote) traders
Onze score
Geavanceerde handelsplatformen Uitgebreide beleggingsproducten Educatieve bronnen Uitstekende klantenservice
Onze score

Een korte geschiedenisles

De Deutsche Bank is een bank met een uitgebreide geschiedenis. Zo ontving een groep bankiers uit Duitsland de licentie tot oprichting in 1870. De bank heeft vervolgens twee wereldoorlogen overleefd. Dit zorgde echter wel voor de nodige littekens binnen de organisatie. Dit had als gevolg dat de organisatie een nieuwe start moest ondergaan. Dit alles werd uiteindelijk gevolgd door meerdere overnames die ervoor zorgden dat de bank langzaam maar zeker weer verder zou gaan groeien.

Wanneer gekeken wordt naar de geschiedenis van de Deutsche Bank in Nederland dient terug te worden gegaan naar 1919. Destijds werd de bank opgericht in Duitsland alvorens in 1921 de eerste vestiging in Nederland geopend werd. Pas vanaf het einde van de twintigste eeuw werd langzaam maar zeker de aandacht verlegt naar het bankieren en beleggen.

Beleggingsmogelijkheden

De Deutsche Bank beschikt over diverse beleggingsmogelijkheden. De afdeling DWS behoort tot de meest toonaangevende beleggingsinstellingen ter wereld. De DWS afdeling van de Deutsche Bank richt zich zowel op particulieren als instellingen. Het Wealth Management van de Deutsche Bank behoort tot de meest toonaangevende vermogensbeheerders ter wereld. Tevens is er de mogelijkheid om via het Key Client Partners team toegang te krijgen tot mondiale kapitaalmarkten en andere investeringsmogelijkheden. Dan is er ook nog de Xtrackers afdeling van de Deutsche Bank. Deze afdeling kan als de ETF afdeling gezien worden. Door middel van ETF producten kunt u beleggen in een index, regio of sector. De handel in deze ETF producten verloopt op dezelfde wijze als aandelen en is zodoende erg toegankelijk. Binnen de ETF producten kan gekozen worden tussen zowel actief als passief beleggen. Deutsche Bank is van mening dat beide vormen elkaar als het ware kunnen aanvullen en zodoende succesvol te combineren zijn. Door middel van de expertise van de Deutsche Bank krijgt u optimaal inzicht in het beleggen in trackers / ETF producten.

Kenmerken van de Deutsche Bank

Hieronder volgen enkele kenmerkende zaken met betrekking tot de Deutsche Bank:

  • De Deutsche Bank beschikt over 2400 kantoren wereldwijd en ruim 100 000 werknemers.
  • De Deutsche Bank verdeelt de beleggingsmogelijkheden als het ware in verschillende afdelingen. Denk hierbij aan DWS, Wealth Management en Xtrackers.
  • Xtrackers voorziet in voordelige beheerkosten omtrent de handel in ETF producten.
Beleggen met Degiro
Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Onze top brokers
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?