Social trading met Etoro

eToro review

Onze beoordeling over eToro:

Etoro is een populaire online broker onder Nederlandse beleggers. eToro blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en biedt unieke sociale handelsfuncties, zoals CopyTrading, waarmee zowel beginnende als ervaren beleggers hun strategieën kunnen optimaliseren. Met een breed scala aan beleggingsproducten, uitstekende klantenservice en een sterke focus op veiligheid, is eToro een aantrekkelijke keuze voor Nederlandse beleggers die hun vermogen op een verantwoorde manier willen laten groeien. In deze review bespreken we alle ins en outs van eToro, zodat u een goede inschatting krijgt van de mogelijkheden die deze broker biedt.

Bekijk deze broker 76% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico voor verlies van uw geld kunt veroorloven.
Let op: screenshot alleen ter illustratie
Inhoud Voor- en nadelen Onze beoordeling Veel gestelde vragen Specificaties Gebruikerservaringen
Bekijk deze broker 76% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico voor verlies van uw geld kunt veroorloven. Beleggen in aandelen via Etoro
Onze beoordeling over eToro
Eindoordeel 7.88
⭐ EToro Bekijk deze broker
Platform & Tools 9
Commissies en kosten 7
Beleggingsmogelijkheden 8
Klantenservice 8
Gebruiksgemak 9
Storten & uitbetaling 7
Educatie 7
Mobiel beleggen 8
Voordelen
Gebruiksvriendelijk platform Unieke sociale handelsfuncties Breed scala beleggingsproducten Actieve gebruikersgemeenschap
Nadelen
Hogere kostenstructuur Inactiviteitskosten Beperkte klantenondersteuning Conversiekosten bij valuta

Over Etoro

eToro werd opgericht in 2007 met als doel het toegankelijk maken van financiële markten voor iedereen, ongeacht hun ervaringsniveau. Sindsdien heeft eToro zich gevestigd als een toonaangevende online broker, dankzij de introductie van innovatieve handelsplatforms en baanbrekende sociale handelsfuncties.

In 2013 breidde eToro uit naar Nederland, waardoor Nederlandse beleggers toegang kregen tot een breed scala aan beleggingsproducten en diensten. Door zich te richten op gebruiksgemak, educatie en ondersteuning, is eToro uitgegroeid tot een populaire keuze voor zowel beginnende als ervaren beleggers in Nederland.

Software: Handelen met gemak en efficiëntie

Webtrader en mobiele app

eToro biedt zowel een webtrader als een mobiele app om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende soorten beleggers. De webtrader is toegankelijk via uw internetbrowser en vereist geen installatie, terwijl de mobiele app beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-apparaten. Beide platforms zijn ontworpen met gebruiksgemak en efficiëntie in gedachten, zodat u snel en eenvoudig kunt handelen, waar u ook bent!

Functionaliteiten en gebruiksgemak

Het eToro-platform biedt een breed scala aan functionaliteiten om uw handelservaring te verbeteren. Enkele belangrijke kenmerken zijn:

 • Realtime koersinformatie en grafieken

 • Geavanceerde analytische hulpmiddelen

 • Meerdere ordertypes

 • Een geïntegreerde nieuwsfeed en economische kalender

 • Sociale handelsfuncties, zoals CopyTrading en het Popular Investor-programma

De gebruiksvriendelijke interface maakt het eToro-platform toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Navigeren tussen verschillende beleggingsproducten, het plaatsen van orders en het volgen van uw portefeuille is eenvoudig en intuïtief!

Vergelijking met concurrerende platforms

In vergelijking met concurrerende platforms onderscheidt eToro zich door zijn unieke sociale handelsfuncties en gebruiksvriendelijke interface. Terwijl andere brokers wellicht meer geavanceerde technische analysehulpmiddelen of een groter aanbod aan beleggingsproducten bieden, biedt eToro een toegankelijke en efficiënte handelservaring die geschikt is voor casual beleggers en degenen die geïnteresseerd zijn in sociale handel.

Bovendien blijft eToro innoveren en nieuwe functies en verbeteringen introduceren om het platform up-to-date te houden en te zorgen voor een optimale handelservaring voor haar gebruikers. Kortom, eToro's platform en mobiele applicatie bieden een uitstekende combinatie van functionaliteit, gebruiksgemak en sociale handelsmogelijkheden die het een aantrekkelijke keuze maken voor Nederlandse beleggers!

Aanmelden en documentatie

Het registratieproces bij eToro is eenvoudig en snel. Om een account aan te maken, moet u enkele basisinformatie verstrekken, zoals uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Vervolgens wordt u gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen en enkele persoonlijke gegevens in te vullen, zoals uw geboortedatum en adres.

Om te voldoen aan de wettelijke vereisten en om de veiligheid van uw account te waarborgen, moet u ook enkele documenten uploaden om uw identiteit en adres te verifiëren. Dit omvat meestal:

 • Een kopie van uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart

 • Een recent bankafschrift of energierekening met uw adres erop

Na het uploaden van uw documenten, zal eToro uw identiteit en adres verifiëren. Dit proces kan enkele dagen duren, maar zodra uw account is geverifieerd, kunt u beginnen met handelen op het platform. Het is belangrijk op te merken dat eToro verschillende accounttypes biedt, afhankelijk van uw handelservaring en beleggingsdoelen:

 • Standaard account: Dit accounttype is geschikt voor de meeste beleggers en biedt toegang tot alle basisfuncties van het platform, zoals realtime koersinformatie, analytische hulpmiddelen en sociale handelsfuncties.

 • Professional account: Voor ervaren beleggers die voldoen aan bepaalde criteria, biedt eToro een Professional account met extra voordelen, zoals lagere handelskosten en toegang tot geavanceerde handelsinstrumenten.

Het registratie- en verificatieproces bij eToro is ontworpen om zowel eenvoudig als veilig te zijn, zodat u met vertrouwen kunt beginnen met handelen op het platform. Door te voldoen aan de wettelijke vereisten en een grondige verificatieprocedure te hanteren, zorgt eToro ervoor dat het platform een veilige en betrouwbare omgeving biedt voor Nederlandse beleggers om hun handelsdoelen na te streven.

Vestigingsland: Cyprus
Adres: Kanika International Business Center 7th Floor, 4 Profiti Ilia Street
Telefoon: -
Bestaat sinds: 2007
Regulatie: CySEC (#109/10), FCA (#583263)
Gratis demo: Ja
Minimum storting: €200

Educatieve bronnen en hulpmiddelen

Webinars en tutorials

eToro biedt een uitgebreid aanbod aan educatieve bronnen om beleggers te helpen hun handelsvaardigheden te verbeteren en meer te weten te komen over de wereld van beleggen. Een van de belangrijkste educatieve hulpmiddelen zijn de webinars en tutorials die regelmatig worden aangeboden. Deze live en on-demand sessies behandelen een breed scala aan onderwerpen, zoals handelsstrategieën, technische analyse en markttrends. De webinars en tutorials worden gegeven door ervaren professionals en zijn toegankelijk voor beleggers van alle ervaringsniveaus!

Artikelen en marktanalyses

Naast webinars en tutorials biedt eToro ook een schat aan artikelen en marktanalyses om u te helpen bij het maken van weloverwogen beleggingsbeslissingen. Deze inhoud omvat diepgaande analyses van belangrijke marktgebeurtenissen, uitleg over verschillende beleggingsproducten en strategieën, en praktische tips om uw handelsvaardigheden te verbeteren. De artikelen en marktanalyses worden regelmatig bijgewerkt, zodat u altijd toegang heeft tot de meest recente informatie en inzichten.

Vergelijking met educatieve bronnen van andere brokers

In vergelijking met andere brokers biedt eToro een indrukwekkend aanbod aan educatieve bronnen en hulpmiddelen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van Nederlandse beleggers. Hoewel sommige concurrenten mogelijk meer geavanceerde cursussen of gespecialiseerde onderwerpen aanbieden, biedt eToro een uitgebreide en toegankelijke selectie van educatief materiaal dat geschikt is voor beleggers van alle ervaringsniveaus.

De combinatie van webinars, tutorials, artikelen en marktanalyses maakt eToro een uitstekende keuze voor beleggers die hun handelskennis willen uitbreiden en hun vaardigheden willen verbeteren. Of u nu een beginnende belegger bent of een ervaren professional, eToro's educatieve bronnen en hulpmiddelen kunnen u helpen om uw beleggingsstrategieën te optimaliseren en meer vertrouwen te krijgen in uw handelsbeslissingen!

Beleggingsproducten

Aandelen, ETF's, cryptovaluta, en meer

eToro biedt Nederlandse beleggers een breed scala aan beleggingsproducten om uit te kiezen, waardoor u uw portefeuille kunt diversifiëren en uw risico kunt spreiden. Enkele van de beschikbare beleggingsproducten zijn:

 • Aandelen: Handel in aandelen van populaire nationale en internationale bedrijven, zoals Shell, Unilever, Apple en Amazon.

 • ETF's: Kies uit een uitgebreide selectie van exchange-traded funds (ETF's) die verschillende sectoren, markten en beleggingsstrategieën vertegenwoordigen.

 • Cryptovaluta: Verken de opwindende wereld van digitale valuta door te handelen in populaire crypto's zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin.

 • Opties, obligaties en CFD's: Voor meer ervaren beleggers biedt eToro ook toegang tot geavanceerdere beleggingsproducten, zoals opties, obligaties en contracts for difference (CFD's).

CopyTrading en Popular Investors

Een van de meest onderscheidende kenmerken van eToro is het sociale handelsplatform, waarmee u de strategieën van succesvolle beleggers kunt volgen en kopiëren. Met CopyTrading kunt u automatisch dezelfde transacties uitvoeren als de door u geselecteerde Popular Investors, waardoor u kunt profiteren van hun expertise en ervaring. Dit is een uitstekende manier voor beginnende beleggers om te leren van professionals en voor ervaren beleggers om nieuwe ideeën en strategieën te ontdekken.

Voordelen ten opzichte van andere brokers

In vergelijking met andere brokers biedt eToro enkele voordelen voor beleggers:

 • Sociale handel: eToro's innovatieve sociale handelsplatform stelt u in staat om te leren van en te handelen zoals succesvolle beleggers, waardoor u uw beleggingsstrategieën kunt verbeteren en uw rendement kunt verhogen.

 • Gebruiksvriendelijkheid: Het platform is ontworpen om eenvoudig en intuïtief te zijn, waardoor het toegankelijk is voor beleggers van alle ervaringsniveaus.

 • Diverse beleggingsproducten: eToro biedt een uitgebreide selectie van beleggingsproducten, waaronder aandelen, ETF's, cryptovaluta, opties, obligaties en CFD's, zodat u uw portefeuille kunt diversifiëren en uw risico kunt beheren.

Met een breed scala aan beleggingsproducten, innovatieve sociale handelsfuncties en gebruiksvriendelijke interface, onderscheidt eToro zich als een uitstekende keuze voor beleggers die hun handelsstrategieën willen verbeteren en hun vermogen op een verantwoorde manier willen laten groeien.

Kosten

Handelskosten en spreads

Bij het kiezen van een online broker is het belangrijk om rekening te houden met de kostenstructuur. eToro hanteert een transparante en concurrerende kostenstructuur, die voornamelijk bestaat uit handelskosten en spreads:

 • Handelskosten: eToro rekent geen commissies voor het kopen en verkopen van aandelen en ETF's. In plaats daarvan verdienen ze aan de zogenaamde spreads, het verschil tussen de bied- en laatprijs van een financieel instrument.

 • Spreads: De spreads bij eToro variëren afhankelijk van het beleggingsproduct. Bijvoorbeeld, voor aandelen en ETF's zijn de spreads relatief laag, terwijl ze voor cryptovaluta en CFD's hoger kunnen zijn. Het is belangrijk om de spreads te begrijpen, aangezien ze invloed hebben op uw potentiële rendement.

Vergelijking met andere online brokers

In vergelijking met andere online brokers, biedt eToro concurrerende handelskosten en spreads.

Voordelen:

 • Commissievrije handel: Terwijl sommige brokers nog steeds commissies in rekening brengen voor het handelen in aandelen en ETF's, biedt eToro commissievrije handel voor deze producten, wat een aanzienlijk voordeel kan opleveren voor actieve beleggers.

 • Concurrerende spreads: Hoewel de spreads bij eToro mogelijk niet de laagste op de markt zijn, zijn ze over het algemeen concurrerend in vergelijking met andere online brokers. Het is altijd aan te raden om de spreads van verschillende brokers te vergelijken om de beste deal te vinden.

 • Transparante kostenstructuur: De transparante kostenstructuur zonder verborgen kosten maakt het eenvoudig om uw handelskosten te begrijpen en te beheren.

eToro biedt enkele duidelijke concurrentievoordelen op het gebied van kosten, maar er zijn ook enkele nadelen om rekening mee te houden.

Nadelen:

 • Spreads kunnen hoger zijn voor sommige beleggingsproducten, zoals cryptovaluta en CFD's, in vergelijking met andere brokers.

 • Inactiviteitskosten kunnen in rekening worden gebracht als u gedurende een bepaalde periode geen handelsactiviteit vertoont.

Over het algemeen biedt eToro concurrerende handelskosten en spreads voor Nederlandse beleggers. Door de kostenstructuur van eToro te vergelijken met die van andere online brokers, kunt u de beste keuze maken voor uw beleggingsbehoeften en -strategieën.

Betrouwbaarheid en beveiliging

Regelgeving en licenties

Als het gaat om het kiezen van een online broker, is het van groot belang om te weten dat uw geld en gegevens veilig zijn. eToro is een betrouwbare en gereguleerde broker die voldoet aan de strenge regelgeving en licentievereisten:

 • Internationale regelgeving: eToro wordt gereguleerd door gerenommeerde financiële toezichthouders, waaronder de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), de Financial Conduct Authority (FCA) in het Verenigd Koninkrijk en de Australian Securities and Investments Commission (ASIC).

 • Nederlandse wetgeving: Hoewel eToro momenteel niet direct gereguleerd wordt door de Autoriteit Financiële Markten (AFM), voldoet het platform aan de Europese regelgeving en vereisten, waardoor het een betrouwbare keuze is voor Nederlandse beleggers.

Beveiligingsmaatregelen en klantenbescherming

eToro neemt de beveiliging van haar klanten serieus en heeft een reeks maatregelen geïmplementeerd om uw geld en gegevens te beschermen:

 • Geavanceerde beveiligingstechnologie: eToro maakt gebruik van SSL-codering en geavanceerde beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn tijdens het gebruik van het platform.

 • Klantengelden gescheiden: eToro houdt klantengelden gescheiden van haar eigen bedrijfsmiddelen, in overeenstemming met de regelgeving. Dit betekent dat uw geld veilig is, zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat eToro failliet gaat.

 • Tweefactorauthenticatie (2FA): eToro biedt tweefactorauthenticatie aan om uw account extra te beveiligen, waardoor onbevoegde toegang tot uw account wordt voorkomen.

Kortom, eToro biedt een betrouwbare en veilige beleggingservaring voor beleggers, dankzij de naleving van internationale regelgeving, geavanceerde beveiligingsmaatregelen en klantenbescherming.

Klantenservice en ondersteuning

Communicatiekanalen

Bij het kiezen van een online broker is het belangrijk om te weten dat u toegang heeft tot betrouwbare en effectieve klantenondersteuning. eToro biedt verschillende communicatiekanalen om u te helpen bij eventuele vragen of problemen:

 • Live chat: eToro's live chatfunctie is beschikbaar voor zowel bestaande als potentiële klanten, waardoor u snel en gemakkelijk toegang heeft tot ondersteuning wanneer u die nodig heeft.

 • E-mailondersteuning: eToro biedt e-mailondersteuning voor meer gedetailleerde vragen of problemen die niet onmiddellijk kunnen worden opgelost via live chat.

 • Helpcentrum: eToro's uitgebreide helpcentrum bevat veelgestelde vragen en handleidingen die u kunnen helpen bij het oplossen van veelvoorkomende problemen zonder direct contact op te nemen met de klantenservice.

Responsiviteit en kwaliteit van ondersteuning

eToro staat bekend om zijn responsieve en hoogwaardige klantenondersteuning:

 • Snelle reactietijden: eToro's klantenserviceteam reageert over het algemeen snel op vragen en problemen, waardoor u niet lang hoeft te wachten op een oplossing.

 • Deskundige ondersteuning: eToro's klantenservicemedewerkers zijn goed geïnformeerd over het platform en de beleggingsproducten, waardoor ze in staat zijn om effectieve en accurate hulp te bieden.

eToro versus andere brokers

We vergelijken eToro met enkele andere bekende brokers in Nederland, waaronder Plus500, DEGIRO en Trade Republic. We zullen de unieke pluspunten en minpunten van eToro ten opzichte van deze concurrenten bespreken op het gebied van kosten, commissies, gebruiksgemak en het aanbod van beleggingsproducten om u te helpen een weloverwogen keuze te maken voor uw beleggingsbehoeften.

eToro vs Plus500

Kosten en commissies: eToro en Plus500 bieden beide concurrerende spreads en geen commissies voor CFD-handel, maar eToro rekent hogere kosten voor het opnemen van geld en sommige andere diensten.

Gebruiksgemak: Beide platforms zijn gebruiksvriendelijk en intuïtief, met eToro dat zich onderscheidt door zijn social trading en copy trading functies, waardoor beleggers de strategieën van anderen kunnen volgen en kopiëren.

Aanbod van beleggingsproducten: Beide brokers hebben een breed scala aan beleggingsproducten, maar eToro onderscheidt zich met zijn social trading en copy trading functies, terwijl Plus500 zich meer richt op CFD-handel.

eToro vs DEGIRO

Kosten en commissies: eToro biedt concurrerende spreads en geen commissies voor CFD-handel, terwijl DEGIRO bekend staat om zijn lage kosten en commissies voor aandelen, ETF's en andere beleggingsproducten.

Gebruiksgemak: eToro heeft een intuïtief en gebruiksvriendelijk platform met een focus op social trading en copy trading, wat het aantrekkelijk maakt voor beleggers die geïnteresseerd zijn in het volgen en kopiëren van de strategieën van andere beleggers. DEGIRO biedt ook een gebruiksvriendelijk platform, maar met een grotere focus op traditionele beleggingsproducten.

Aanbod van beleggingsproducten: eToro heeft een breed scala aan beleggingsproducten en onderscheidt zich met zijn social trading en copy trading functies. DEGIRO biedt een breder scala aan traditionele beleggingsproducten, zoals aandelen, ETF's, obligaties en beleggingsfondsen.

eToro vs Trade Republic

Kosten en commissies: eToro biedt concurrerende spreads en geen commissies voor CFD-handel, terwijl Trade Republic lage kosten en commissies biedt voor aandelen- en ETF-transacties.

Gebruiksgemak: eToro heeft een gebruiksvriendelijk en intuïtief platform met een focus op social trading en copy trading, terwijl Trade Republic een intuïtief platform biedt gericht op aandelen, ETF's en derivaten.

Aanbod van beleggingsproducten: eToro heeft een breed scala aan beleggingsproducten en onderscheidt zich met zijn social trading en copy trading functies. Trade Republic biedt directe aandelen, ETF's en derivaten aan.

Geschiktheid voor verschillende soorten beleggers

In deze paragraaf bespreken we de geschiktheid van eToro, een populaire online broker, voor verschillende soorten beleggers in Nederland. We behandelen de volgende categorieën: individuele beginnende beleggers, individuele ervaren beleggers, actieve beleggers, passieve beleggers, groeibeleggers en waardebeleggers.

Individuele beginnende beleggers

eToro kan een keuze voor beginnende beleggers zijn, vanwege het gebruiksvriendelijke platform, uitgebreide educatieve hulpmiddelen en de mogelijkheid om te leren van en kopiëren van succesvolle beleggers met behulp van het CopyTrader-systeem. Bovendien biedt eToro een breed scala aan beleggingsproducten, waaronder aandelen, ETF's, cryptocurrencies en CFD's, waardoor beginners kunnen experimenteren met verschillende beleggingsstrategieën. Echter, door de focus op CFD’s en het hoge risico dat hiermee gepaard gaat, raden wij Etoro voor beginnende beleggers af.

Individuele ervaren beleggers

Ervaringsbeleggers kunnen profiteren van eToro's geavanceerde handelstools, sociale handelsfuncties en een grote verscheidenheid aan beleggingsproducten. Bovendien kunnen ervaren beleggers hun kennis en vaardigheden delen met de eToro-community en mogelijk extra inkomsten genereren door andere beleggers toe te staan hun transacties te kopiëren.

Actieve beleggers

eToro is zeer geschikt voor actieve beleggers dankzij het brede scala aan beleggingsproducten, geavanceerde handelstools en real-time marktgegevens. Bovendien kunnen actieve beleggers profiteren van eToro's sociale handelsfuncties, zoals het volgen en kopiëren van andere succesvolle handelaren en het delen van hun eigen handelsstrategieën met de community.

Passieve beleggers

Hoewel eToro zich voornamelijk richt op actieve handel en sociale handel, kunnen passieve beleggers nog steeds profiteren van het platform door te investeren in ETF's en indexfondsen. Bovendien kunnen passieve beleggers gebruikmaken van het CopyTrader-systeem om automatisch de transacties van succesvolle beleggers te kopiëren, waardoor ze een passieve beleggingsstrategie kunnen implementeren met minimale inspanning.

Groeibeleggers

Groeibeleggers kunnen profiteren van eToro's brede scala aan beleggingsproducten, waaronder aandelen, ETF's en cryptocurrencies. Het platform biedt toegang tot bedrijven en markten met een hoog groeipotentieel, waardoor groeibeleggers hun portefeuille kunnen afstemmen op hun specifieke groeidoelstellingen.

Waardebeleggers

Waardebeleggers kunnen eToro gebruiken om te investeren in ondergewaardeerde bedrijven met sterke fundamenten. Het platform biedt toegang tot een breed scala aan aandelen en ETF's, waaronder waarde-aandelen en sector-ETF's, waardoor waardebeleggers gerichte beleggingskeuzes kunnen maken op basis van hun eigen analyse en onderzoek.

Conclusie

Na het uitgebreid onderzoeken en vergelijken van eToro met andere online brokers in Nederland, kunnen we concluderen dat eToro een uitstekende keuze is voor zowel beginnende als ervaren Nederlandse beleggers. Met zijn unieke sociale handelsfuncties, uitstekende klantenservice en concurrerend aanbod aan beleggingsproducten biedt eToro alles wat Nederlandse beleggers nodig hebben om succesvol te zijn op de financiële markten. Hoewel sommige beleggers kritiek hebben op de kostenstructuur van eToro, zijn velen van mening dat de voordelen van het platform opwegen tegen de kosten. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en innovatieve online broker in Nederland, dan is eToro uw keuze.

Veel gestelde vragen

✔️ Wat houdt eToro in en hoe kan ik ermee handelen?

eToro is een wereldwijd online handelsplatform dat beleggers in staat stelt om te handelen in verschillende financiële instrumenten, zoals aandelen, ETF's, CFD's, opties en meer. Om te handelen op eToro, moet u een account aanmaken, verifiëren en geld storten. Vervolgens kunt u de gebruiksvriendelijke interface en tools gebruiken om uw handelsactiviteiten uit te voeren.

🎯 Is eToro geschikt voor beginnende beleggers?

Als u geen beleggings- of handelservaring heeft, is eToro een uitstekende plek om te beginnen. Door gebruik te maken van de demo versie waar alle functies volledig beschikbaar zijn, kunt u eenvoudig op uw eigen tempo alle mogelijkheden uitproberen. De eToro Trading Academy is daarnaast een goede start om bekend te geraken met alles wat met beleggen en traden te maken heeft. Via het sociaal handelsplatform kunt u eenvoudig succesvolle traders volgen en handelen in o.a. aandelen, valuta’s, indices, cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum en natuurlijk CFD’s. Lees onze Etoro review om alle voor en nadelen goed af te kunnen wegen en te bepalen of Etoro de juiste broker voor u is. Ook vindt u hier actuele eToro welkomstacties indien beschikbaar.

⏱ Hoe kan ik een account aanmaken en verifiëren bij eToro?

Om een account aan te maken bij eToro, bezoekt u de website en klikt u op 'Aanmelden'. Vul het registratieformulier in met uw persoonlijke gegevens en bevestig uw e-mailadres. Om uw account te verifiëren, moet u een kopie van uw identiteitsbewijs en een bewijs van adres uploaden. eToro zal de documenten beoordelen en uw account verifiëren, waarna u kunt beginnen met handelen.

🔒 Hoe veilig en betrouwbaar is eToro voor Nederlandse beleggers?

eToro is een veilig en betrouwbaar platform voor Nederlandse beleggers. Het bedrijf is gereguleerd door meerdere toezichthouders, waaronder de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) en de Financial Conduct Authority (FCA) in het Verenigd Koninkrijk. Bovendien worden de fondsen van klanten gescheiden gehouden van het eigen vermogen van het bedrijf, wat extra bescherming biedt.

💰 Wat kost beleggen bij eToro?

eToro hanteert verschillende kosten, waaronder spreads, conversiekosten en opnamekosten. De kostenstructuur van eToro kan hoger zijn dan die van sommige andere brokers, maar eToro biedt wel unieke voordelen zoals sociale handelsfuncties en een gebruiksvriendelijk platform. Het is belangrijk om de kosten en voordelen van verschillende brokers te vergelijken om de beste keuze voor uw beleggingsbehoeften te maken.

👛 Welke beurzen biedt eToro aan?

Via het platform van eToro kunt u aandelen kopen en verkopen op 17 beurzen over de hele wereld. Zo kunt u belengen op populaire beurzen als Amsterdam, Londen, NYSE & NASDAQ. Bekijk hier het complete overzicht.

🏫 Welke leermiddelen biedt eToro aan om mijn handelsvaardigheden te verbeteren?

eToro biedt verschillende leermiddelen om uw handelsvaardigheden te verbeteren, waaronder webinars, video's, artikelen en een demo-account. Met het demo-account kunt u oefenen met handelen zonder echt geld te riskeren. Bovendien kunt u met de sociale handelsfuncties van eToro leren van en communiceren met andere succesvolle beleggers.

📈 Wat zijn de beleggingsproducten die beschikbaar zijn op eToro?

eToro biedt een breed scala aan beleggingsproducten, waaronder aandelen, ETF's, CFD's, opties, obligaties, cryptocurrencies en meer. Hierdoor kunnen beleggers hun portefeuille diversifiëren en hun risico beheren.

😼 Hoe werkt CopyTrading en het Popular Investor-programma op eToro?

CopyTrading is een unieke functie van eToro waarmee beleggers de handelsstrategieën van andere succesvolle beleggers kunnen volgen en kopiëren. Het Popular Investor-programma beloont succesvolle beleggers die hun strategieën delen met anderen. Als u deelneemt aan het programma, kunt u extra inkomsten verdienen op basis van het aantal mensen dat uw strategieën kopieert.

🛃 Hoe verhoudt eToro zich tot andere brokers op de Nederlandse markt?

eToro onderscheidt zich van andere brokers op de Nederlandse markt door zijn gebruiksvriendelijke platform, unieke sociale handelsfuncties en uitstekende klantenservice. Hoewel de kostenstructuur van eToro hoger kan zijn dan die van sommige andere brokers, biedt het platform waardevolle voordelen die de kosten kunnen compenseren. Het is belangrijk om de kenmerken en kosten van verschillende brokers te vergelijken om de beste keuze voor uw beleggingsbehoeften te maken. Lees daarvoor onze review.

Is eToro iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van eToro 76% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico voor verlies van uw geld kunt veroorloven.
Specificaties
BelegOptiesCFD'sForexCryptomuntenAandelenETF'sObligaties
Cost categoryRollover Fee (alleen CFD/Forex brokers)Inactivy Fee
HandelHedgingGratis Demo AccountStop lossesLimit ordersOne-click tradingTrailing stopsSTP brokerECN brokerPrijs alertsSignal tradingSocial tradingAutotradingPeriodiek beleggenOrderlimiet
LanguageNederlandsEngels
RegulationFCA (Verenigd Koninkrijk)CySEC (Cyprus)
Security1-staps verificatie2-staps verificatieData encryptie
StortingNETellerSkrillBankoverschrijvingPaypal
SupportEmailLive chat
ToolsOnline opleidingenAnalistenrapportenSchaduwportefeuilleTechnische analyseVoorbeeld portefeuillePersoonlijke account manager
TransactionLaag
TypeZelf beleggen
UitbetalingVisaNETellerSkrillBankoverschrijving
VerificationIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over EToro

EToro wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind u van EToro?

Welke beoordeling zou u EToro geven?
Bekijk deze broker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?