Social trading met Etoro

Beleggen in binaire opties

Vandaag de dag is het gebruik van binaire opties niet langer legaal. Toch wil Strategisch-beleggen informatie over dit product met u te delen en tevens voorzien in een bruikbaar alternatief dat u kunt overwegen als vervanger voor handelen in binaire opties.

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Geavanceerde handelsplatformen Uitgebreide beleggingsproducten Educatieve bronnen Uitstekende klantenservice
Onze score
Gebruiksvriendelijk platform Unieke sociale handelsfuncties Breed scala beleggingsproducten Actieve gebruikersgemeenschap
Onze score
76% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico voor verlies van uw geld kunt veroorloven.
Bekroonde klantenservice Diverse geavanceerde handelsplatformen & Uitgebreide investeringsmogelijkheden Trainingsmogelijkheden zodat u snel kunt leren hoe u de handelsdiensten van FXFlat optimaal gebruikt U kunt al vanaf 200 euro een account openen
Onze score

Wat zijn binaire opties?

Binaire opties kunnen gezien worden als 'exotische opties'. Het zijn afgeleide financiële producten. Dit houdt in dat de waarde van deze producten afhankelijk is van andere producten. Het gaat hierbij om de voorspelling van de koers van de onderliggende waarde. U dient te voorspellen of deze koers na een bepaalde periode hoger of lager is dan de de koers die op dat moment actueel is. Zodoende heeft de handel in binaire opties twee mogelijke uitkomsten. U wint of verliest een bedrag, want de koer sgaat omlaag of omhoog en dat heeft u goed of fout voorspeld. Mede hierdoor gaat handelen in binaire opties gepaard met de mogelijkheid totaan de ene kant een hoog rendement en aan de andere kant een groot risico op verlies.

Binaire opties: waarom illegaal?

Ondanks de mooie voordelen die behaald kunnen worden met behulp van de handel in binaire opties is ervoor gekozen om dit te verbieden. Dit verbod was in eerste instantie afkomstig van de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM). Echter is er inmiddels ook binnen de EU sprake van een verbod. Dit verbod is afkomstig van de Europese Autoriteit voor effecten en markten (ESMA). De reden van het verbod had betrekking op het feit dat het beleggen in binaire opties teveel leek op een illegaal kansspel. Dit vanwege de beperkte uitkomsten, namelijk winst of verlies, die bij binaire opties naar voren konden komen.

Alternatief voor binaire opties!

Vanwege het verbod waarvan momenteel sprake is betreffende de handel in binaire opties, zoeken veel mensen naar een passend alternatief voor het handelen in binaire opties. Wanneer gekeken wordt naar de handels- en beleggingsmogelijkheden die er zoal zijn blijkt dat de handel in CFD's gezien kan worden als een interessant alternatief. Ondanks dat deze vorm van handel ingewikkelder is dan de handel in binaire opties kunt u evengoed op basis van slechts enkele keuzes beleggen. Het meest voorname verschil is dat deze handel wel geheel legaal plaatsvindt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over mogelijke straffen of andere verstrekkende gevolgen.

Beleggen in CFD's

Wanneer u zou willen beleggen in CFD's dan kunt u dat snel en eenvoudig doen door een keuze te maken uit de verschillende CFD brokers. Voorbeelden van populaire en betrouwbare cfd brokers zijn Markets.com en Avatrade. Wilt u alle brokers vergelijken? Ga dan naar onze broker vergelijker door hieronder op de banner te klikken.

Beleggen met Degiro
Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?