Binck fundcoach

MeXeM review

Onze beoordeling over MeXeM:

Omdat MeXeM Benelux pas in 2018 besloot om toe te treden op de Nederlandse beleggingsmarkt, lijkt het alsof deze aanbieder pas bestaat. Echter beschikt het bedrijf al over ruim 32 jaar ervaring. De aanbieder is voornamelijk actief geweest in andere Europese landen, het Midden-Oosten en Afrika. MeXeM biedt de mogelijkheid om te handelen op ruim 130 verschillende beurzen in zowel aandelen, futures, ETF's, CFD's, valuta als metaal. In deze review laten we je uitgebreid kennismaken met MeXeM.

Bekijk deze broker
Let op: screenshot alleen ter illustratie
Inhoud Voor- en nadelen Onze beoordeling Veel gestelde vragen Specificaties Gebruikerservaringen
Onze beoordeling over MeXeM Eindoordeel: Platform & Tools Commissies en kosten Beleggingsmogelijkheden Klantenservice Gebruiksgemak Storten & uitbetaling Educatie Mobiel beleggen
Voordelen
Lage kosten Veel rapportagemogelijkheden Online begeleiding voor beginners
Nadelen
handelsplatform heeft langere leercurve Hoofdvestiging zit in Cyprus

Het handelsplatform van MeXeM

MeXeM heeft de beschikking over een uitgebreid handelsplatform. De broker maakt gebruik van het brokers platform Traders Workstation (TWS). Wereldwijd zijn er vele brokers die met veel succes gebruikmaken van dit platform. Dankzij dit uitgebreide handelsplatform kan de broker voorzien in uitgebreide handelspakketten tegen gunstige tarieven. Het handelsplatform is volledig ontwikkeld met de intentie om alles zo gunstig en eenvoudig mogelijk te maken. Zodoende is het eenvoudig om transacties uit te voeren en bruikbare analyses op te vragen. Dankzij de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en optimale functionaliteit kan er snel gehandeld worden op het platform zodra dat nodig is. Het handelsplatform van MeXeM is tevens uitgerust met een extra ondersteunende klantenservice die dag en nacht klaarstaat om jouw vragen of technische mankementen af te handelen. Je kunt het handelsplatform zowel gebruiken via desktopcomputers, tablets of smartphones. Op deze manier kun je jouw handelingen op de beurs met de voet volgen.

Welke diensten levert MeXeM?

De website van MeXeM maakt het erg eenvoudig om snel een account aan te maken. Het is hiervoor niet van belang of je jezelf in de Benelux bevindt. Je hoeft namelijk enkel en alleen je naam, e-mail en telefoonnummer aan te geven alvorens je account aangemaakt kan worden. Doordat er geen installatiekosten of aansluitkosten worden gerekend is dit aanmaken van een account helemaal gratis.

Daarnaast maakt MeXeM  het mogelijk om in vrijwel iedere vorm van beleggingen te handelen. Denk hierbij aan aandelen, opties, futures, obligaties, valuta, metalen, sprinters, turbo's en ETF's. MeXeM biedt in totaal ruim 130 verschillende beurzen aan waarop je kunt beleggen. Deze beurzen zijn verspreidt over 26 landen wereldwijd.

Ook kun je als belegger gebruikmaken van de service van een relatiemanager. Deze assisteren je gedurende jouw beleggingen en leren je graag alles over het platform. Dankzij deze persoonlijke service kun je als belegger beter onderbouwde keuzes maken omtrent jouw investeringen. Om gebruik te kunnen maken van deze relatiemanager dien je echter wel toe te behoren tot de MeXeM elite beleggersgroep.

Vestigingsland: Cyprus
Adres: Professor J.H. Bavincklaan 7, 1183 AT Amstelveen
Telefoon: 020 262 2685
Bestaat sinds: 1986
Regulatie: CySEC
Gratis uitproberen: Ja
Minimum storting: -

Rapporten en analyses

Het handelsplatform van MeXeM maakt het tevens mogelijk om rapporten en analyses samen te laten stellen die het voor jou eenvoudiger kunnen maken om beleggingsbeslissingen te nemen. Dit kan uiterst bruikbaar zijn voor zowel de beginnende als ervaren beleggers onder ons. Een veelgebruikte tool hierbij is het risicomanagementplatform van MeXeM. Deze tool geeft inzicht in de hoeveelheid risico die je neemt met jouw actuele handelsportefeuille.

Een andere tool die je kunt gebruiken is de Smart Routing tool. Deze tool zoekt voor jou de meest voordelige prijs van het specifieke aandeel dat jij wenst te kopen. Om dit te kunnen verzekeren wordt er gezocht op beurzen wereldwijd.

Conclusie

Geconcludeerd kan worden dat MeXeM gezien kan worden als een grote broker die garant staat voor de toegang bij veel verschillende beurzen tegen lage tarieven. Ondanks dat de broker pas relatief kort bekendheid kent op de Nederlandse markt, voorziet de broker in veel verschillende voordelen. Zo beschikt de broker over jarenlange ervaring in de beleggingswereld. Deze ervaring hebben ze opgedaan door wereldwijd actief te zijn. Deze ervaring brengen ze over middels de relatiemanagers waarvan gebruik gemaakt kan worden. Daarnaast is er nog het complete en betrouwbare platform dat het mogelijk maakt om snel en tegen lage tarieven te kunnen handelen in één van de in totaal 130 beurzen.

Veel gestelde vragen

Wat kost beleggen bij MeXeM?

Zowel het aanmaken van een account als het openen van een rekening en afhandelen van telefonische orders is geheel gratis bij MeXeM. Voor obligaties en aandelen worden er op basis van verschillende percentages tarieven bepaald. MeXeM heeft het voornemen om de goedkoopste broker in Nederland te zijn. Vandaar dat de broker uiterst scherpe tarieven hanteert.

Is MeXeM betrouwbaar?

Doordat MeXeM een Cypriotisch bedrijf is, kan er twijfel komen over de betrouwbaarheid van de broker. Echter heeft de broker een AFM registratie en staat dus onder toezicht van deze instantie.

Welke beurzen biedt MeXeM aan?

MeXeM voorziet in 130 verschillende beurzen verspreidt over meer dan 30 verschillende landen wereldwijd.

Is MeXeM iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van MeXeM
Specificaties
BelegWarrantsOptiesCFD'sAandelenBeleggingsfondsenETF's
Cost categoryAbonnement
HandelGratis Demo AccountStop lossesLimit ordersTrailing stopsTrailing Stop OrderOrderlimiet
LanguageNederlandsEngels
RegulationAFM (Nederland)CySEC (Cyprus)
Security1-staps verificatie2-staps verificatieData encryptie
StortingiDEALBankoverschrijving
SupportTelefoonEmail
ToolsAnalistenrapportenTechnische analyseFondsen keuzetoolPersoonlijke account manager
TypeZelf beleggen
UitbetalingBankoverschrijvingCredit Card
VerificationPaspoort

Gebruikers over MeXeM

MeXeM wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind u van MeXeM?

Welke beoordeling zou u MeXeM geven?
Bekijk deze broker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.
Sluiten [x]
Tijdelijke aanbieding - Profiteer nu van deze DeGiro Actie!
Zelf beleggen bij DeGiro - ook voor uw pensioen een goede keuze!
Toch nu direct starten met beleggen bij DEGIRO?