Binck fundcoach

BinckBank review

Onze beoordeling over BinckBank:

Bij de oprichting in 2000 werd BinckBank direct genoteerd aan de AEX. 4 jaar later, in 2004, werd de bank overgenomen door Amsterdam Option Traders (AOT). Tijdens deze overname is er gekozen om verder te gaan onder de noemer 'Binck'. Na de overname van Alex, een andere actieve broker, werd BinckBank marktleider in Nederland. In totaal beschikt BinckBank over meer dan 490.000 actieve klanten in Europa. Dit alles kan afgezet worden tegen een vermogen van meer dan €21 Miljard. In deze review bespreken we alle ins en outs van Binck als online broker.

Bekijk deze broker
Let op: screenshot alleen ter illustratie
Inhoud Voor- en nadelen Onze beoordeling Veel gestelde vragen Specificaties Gebruikerservaringen
Onze beoordeling over BinckBank
Eindoordeel 8.25
⭐ BinckBank Bekijk deze broker
Platform & Tools 9
Commissies en kosten 7
Beleggingsmogelijkheden 8
Klantenservice 8
Gebruiksgemak 9
Storten & uitbetaling 8
Educatie 9
Mobiel beleggen 8
Voordelen
Top beleggingsplatform Stabiele bank met goede klantenservice gebruiksgemak en de toegankelijkheid
Nadelen
Relatief duur voor niet actieve beleggers

Welke diensten biedt BinckBank aan?

BinckBank heeft meerdere beleggingsdiensten. Zo kunt u er terecht voor laten beleggen, fondsbeleggen, pensioenbeleggen en zelf beleggen. Wilt u zelf aan de slag dan kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Hierbij kunt u aan de hand van uw individuele wensen en behoeften kiezen met welk pakket u gaat handelen in bijvoorbeeld aandelen. Ieder pakket wordt gekenmerkt met eigen mogelijkheden en opties. Zo is er het Green instap pakket, het blue meer geavanceerde pakket en het black pakket als meerst geavanceerde. Ook de vorm waarin dienstverlening zal plaatsvinden is geheel naar eigen wens samen te stellen. De dienstverlening kan namelijk gebonden zijn aan het aantal transacties dat plaatsvindt of de bedragen die gebruikt worden om mee te beleggen. Door al deze mogelijkheden maakt het de kosten echter wel wat ingewikkeld.

BinckBank heeft tal van handelsmogelijkheden. U heeft hierbij de keuze uit 33 verschillende beurzen verspreidt over 18 landen. Op deze beurzen kunt u beleggen in aandelen, grondstoffen, opties en diverse andere veel gebruikte beleggingsvormen. Bij BinckBank kunt u orders geheel eenvoudig invoeren. Na de invoering worden ze zorgvuldig gecontroleerd. Zodoende wordt de kans op mogelijke fouten optimaal verkleind.

Welk handelsplatform gebruikt Binck?

Binck staat erom bekend een van de beste handelsplatformen op de markt aan te bieden. Het handelsplatform is compleet en gebruiksvriendelijk. Het groene pakket bied een standaard pakket aan. Dit is gemakkelijk en intuitief in gebruik, maar beschikt evengoed over voldoende mogelijkheden. Meer uitgebreide functionaliteit krijgt met Protrader wanneer u gebruik maakt van pakketten als BinckBank Blue en BinckBank Black. Het platform beschikt over vele handige tools en heeft diverse fundamentele en technische analyses die u als belegger verder kunnen helpen bij het kiezen van de juiste beleggingen. Met name de mogelijkheden voor fundamentele analyse worden goed gepresenteerd.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Barbara Strozzilaan 310, 1083HN Amsterdam
Telefoon: 0800 - 235 24 62
Bestaat sinds: 2000
Regulatie: AFM
Gratis uitproberen: Ja
Minimum storting: -

Welke analysemogelijkheden zijn er beschikbaar?

Bij BinckBank kunt u gebruikmaken van diverse omogelijkheden op het gebied van fundamentele analyses. Hierbij kunt u eenvoudig inzicht krijgen in relevante kerncijfers en bedrijfsgegevens van één specifiek bedrijf. Deze gegevens en cijfers worden zowel tekstueel als grafisch weergegeven om het zodoende voor iedereen duidelijk te kunnen maken.

Naast het gebruikmaken van fundamentele analyses kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van technische analyses. Hierbij kunt u geheel eigenhandig grafieken vormgeven en opstellen door middel van 17 verschillende factoren. Enkele indicatoren die hierin voorzien zijn MACD, RSI en Moving Average. Door gebruik te maken van technische analyses wordt het mogelijk om inzicht van maar liefst 5 jaar terug te krijgen op het gebied van aandelen.

Welke kosten berekend Binck?

De kosten die u bij BinckBank beleggen maakt variëren sterk naarmate u actiever bent op het gebied van beleggingsactiviteiten. U heeft bij BinckBank de keuze uit verschillende beleggingspakketten die te onderscheiden zijn op het gebied van mogelijkheden en kosten. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen de passieve (green), gemiddelde (blue) en actieve belegger (black). Voor de niet zo actieve belegger kunnen de kosten hoog uitkomen, omdat er maandelijks service kosten worden berekenend.

Conclusie

Sterke punten van Binckbank zijn het gebruikersgemak en de toegankelijkheid van de handelssoftware. Ook is er veel educatie voor nieuwe klanten. Binckbank is een stabiele betrouwbare broker. Vindt u veiligheid belangrijk, dan is Binckbank daarom ook een goede keuze. Minpunt is de relatief hoge kosten die worden berekend die met name voor niet actieve beleggers hoog kunnen zijn.

Veel gestelde vragen

✔️ Is BinckBank een goede broker?

Bij BinckBank heeft u de keuze uit Zelf Beleggen, Fondsbeleggen, Laten Beleggen of Pensioenbeleggen. Gaat u graag zelf aan de slag dan biedt Broker Binckbank een goede mix van handelsmogelijkheden, gebruiksgemak en service. Binck combineerd de professionaliteit van bijvoorbeeld Mexem met de gebruiksvriendelijkheid van DEGIRO. Hier zit echter wel een prijskaartje aan. Binckbank is de beste keuze voor de actieve belegger die graag handeld met een uitgebreid maar gebruikersvriendelijk handelsplatform. In onze Binckbank review gaan we op de voor en nadelen in zodat u een goede afweging kunt maken. Lees onze review en open dan een rekening.

🎯 Is BinckBank geschikt voor beginnende beleggers?

Sterk punt bij Binck is de Binck Academy waar u trainingen, webinairs en tutorials kunt vinden die u kunnen helpen bij het beleggen. De beleggingsplatformen zijn intuïtief en ook voor beginnende beleggers uitstekend te gebruiken. Ook is de klantenservice van BinckBank van erg hoog niveau. Echter door de hogere tarieven dan bijvoorbeeld DEGIRO is deze broker voor de kleine belegger wel relatief duur. Lees onze volledige review om een afweging te kunnen maken of de extra's van Binckbank voor u opwegen tegen de extra kosten. Ook vindt u hier actuele BinckBank welkomstacties indien beschikbaar.

⏱ Hoe lang duurt het om een beleggingsrekening bij BinckBank te openen?

Het online openen van een beleggingsrekening bij BinckBank gaat snel en volledig digitaal. Binnen 10 minuten kan het geregeld zijn. U dient zich eerst registreren met uw e-mailadres. Vervolgens worden er een aantal persoonlijke gegevens gevraagd. Deze worden verifiëerd door een bewijs van identiteit (kopie van uw paspoort of ID) te uploaden. Daarna kunt u starten met beleggen. Een BinckBank beleggingsrekening openen kan hier.

🔒 Is BinckBank een veilige broker?

Binckbank is misschien wel de betrouwbaarste Nederlandse broker. Sinds 2019 is BinckBank eigendom van het Deense Saxo Bank Groep. Binckbank staat als broker onder toezicht van de AFM. Binckbank is echter ook een bank valt daarom ook onder de Nederlandse Bank. Tegoeden vallen daarom onder het depositogarantiestelsel tot een maximum van €100.000. Verder is Binck aangesloten bij de KIFID, waar u terecht kunt bij klachten. Meer over veiligheid leest u in onze Binckbank review.

💰 Wat kost beleggen bij BinckBank?

De kosten bij Binck zijn afhankelijk van het pakket dat u kiest. Kiest u voor zelf beleggen dan heeft u de keuze uit green, blue of het black pakket waarvoor u naast transactiekosten ook een maandelijkse service fee betaald. Daardoor is Binck duurder dan bijvoorbeeld DEGIRO & Mexem, maar goedkoper dan grote banken als ABN AMRO en ING. Voor dit bedrag krijgt u de nodige extra services. Van gratis realtime Euronext koersen bij het green pakket tot een persoonlijke relatiemanager bij het black pakket. De service fee maakt dat beleggen bij Binck relatief duur is voor kleine beleggers. U zult daarom moet afwegen of deze extra services de extra kosten waard zijn. Lees daarom eerst onze Binckbank review voor een overzicht van de pakketten. Een actueel overzicht van de Binckbank tarieven vindt u hier.

👛 Welke beurzen biedt BinckBank aan?

U kunt handelen via de belangrijkste beurzen van Amerika, Canada en Europa. In totaal heeft BinckBank 33 verschillende beurzen verspreidt over 18 verschillende landen om aandelen, opties, fondsen, turbo's, Binck turbo's, obligaties, ETF's, futures en warrants te verhandelen. CFD's en cryptovaluta zitten niet in het beleggingsassortiment. Ook ontbreken de Aziatische beurzen. Een compleet overzicht van beschikbare beurzen vindt u HIER.

Is BinckBank iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van BinckBank
Specificaties
BelegTurbo'sSprintersWarrantsOptiesCFD'sSpeedersAandelenBeleggingsfondsenETF'sObligaties
Cost categoryStaffelkorting op transactiekostenMarge Interest (alleen CFD/Forex brokers)
HandelGratis Demo AccountStop lossesLimit ordersOne-click tradingTrailing stopsPeriodiek beleggenTrailing Stop OrderOrderlimiet
LanguageNederlandsEngels
Other optionsMeer dan 50 fondsen in het assortimentBankvergunning NLAangesloten bij KIFID
RegulationAFM (Nederland)
Security2-staps verificatie
StortingBankoverschrijving
SupportTelefoonEmailSocial Media
ToolsOnline opleidingenSchaduwportefeuilleTechnische analyseFondsen keuzetoolPersoonlijke account manager
TypeFondsbeleggenZelf beleggenPensioenbeleggenIndividueel vermogensbeheer (v/a €100.000)
UitbetalingBankoverschrijving
VerificationIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over BinckBank

BinckBank wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind u van BinckBank?

Welke beoordeling zou u BinckBank geven?
Bekijk deze broker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke aanbieding - Profiteer nu van deze DeGiro Actie met tijdelijk tot maximaal €50 GRATIS transactietegoed!
Zelf beleggen bij DeGiro - Nu met maximaal €50 gratis transactietegoed!
Toch nu direct starten met maximaal €50 GRATIS transactietegoed voor beleggen bij DEGIRO?