Binck fundcoach

BinckBank review

Onze beoordeling over BinckBank:

Bij de oprichting in 2000 werd BinckBank direct genoteerd aan de AEX. 4 jaar later, in 2004, werd de bank overgenomen door Amsterdam Option Traders (AOT). Tijdens deze overname is er gekozen om verder te gaan onder de noemer 'Binck'. Na de overname van Alex, een andere actieve broker, werd BinckBank marktleider in Nederland. In totaal beschikt BinckBank over meer dan 490.000 actieve klanten in Europa. Dit alles kan afgezet worden tegen een vermogen van meer dan €21 Miljard. In deze review bespreken we alle ins en outs van Binck als online broker.

Bekijk deze broker
Let op: screenshot alleen ter illustratie
Inhoud Voor- en nadelen Onze beoordeling Veel gestelde vragen Specificaties Gebruikerservaringen
Onze beoordeling over BinckBank Eindoordeel: Platform & Tools Commissies en kosten Beleggingsmogelijkheden Klantenservice Gebruiksgemak Storten & uitbetaling Educatie Mobiel beleggen
Voordelen
Top beleggingsplatform Stabiele bank met goede klantenservice gebruiksgemak en de toegankelijkheid
Nadelen
Relatief duur voor niet actieve beleggers

Welke diensten biedt BinckBank aan?

BinckBank heeft meerdere beleggingsdiensten. Zo kun je er terecht voor laten beleggen, fondsbeleggen, pensioenbeleggen en zelf beleggen. Wil je zelf aan de slag dan kun je kiezen uit verschillende pakketten. Hierbij kun je aan de hand van je individuele wensen en behoeften kiezen met welk pakket je gaat handelen in bijvoorbeeld aandelen. Ieder pakket wordt gekenmerkt met eigen mogelijkheden en opties. Zo is er het Green instap pakket, het blue meer geavanceerde pakket en het black pakket als meerst geavanceerde. Ook de vorm waarin dienstverlening zal plaatsvinden is geheel naar eigen wens samen te stellen. De dienstverlening kan namelijk gebonden zijn aan het aantal transacties dat plaatsvindt of de bedragen die gebruikt worden om mee te beleggen. Door al deze mogelijkheden maakt het de kosten echter wel wat ingewikkeld.

BinckBank heeft tal van handelsmogelijkheden. Je hebt hierbij de keuze uit 33 verschillende beurzen verspreidt over 18 landen. Op deze beurzen kun je beleggen in aandelen, grondstoffen, opties en diverse andere veel gebruikte beleggingsvormen. Bij BinckBank kun je orders geheel eenvoudig invoeren. Na de invoering worden ze zorgvuldig gecontroleerd. Zodoende wordt de kans op mogelijke fouten optimaal verkleind.

Welk handelsplatform gebruikt Binck?

Binck staat erom bekend een van de beste handelsplatformen op de markt aan te bieden. Het handelsplatform is compleet en gebruiksvriendelijk. Het groene pakket bied een standaard pakket aan. Dit is gemakkelijk en intuitief in gebruik, maar beschikt evengoed over voldoende mogelijkheden. Meer uitgebreide functionaliteit krijg je met Protrader als je gebruik maakt van pakketten als BinckBank Blue en BinckBank Black. Het platform beschikt over vele handige tools en heeft diverse fundamentele en technische analyses die je als belegger verder kunnen helpen bij het kiezen van de juiste beleggingen. Met name de mogelijkheden voor fundamentele analyse worden goed gepresenteerd.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Barbara Strozzilaan 310, 1083HN Amsterdam
Telefoon: 0800 - 235 24 62
Bestaat sinds: 2000
Regulatie: AFM
Gratis uitproberen: Ja
Minimum storting: -

Welke analysemogelijkheden zijn er beschikbaar?

Bij BinckBank kun je gebruikmaken van diverse omogelijkheden op het gebied van fundamentele analyses. Hierbij kun je eenvoudig inzicht krijgen in relevante kerncijfers en bedrijfsgegevens van één specifiek bedrijf. Deze gegevens en cijfers worden zowel tekstueel als grafisch weergegeven om het zodoende voor iedereen duidelijk te kunnen maken.

Naast het gebruikmaken van fundamentele analyses kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van technische analyses. Hierbij kun je geheel eigenhandig grafieken vormgeven en opstellen door middel van 17 verschillende factoren. Enkele indicatoren die hierin voorzien zijn MACD, RSI en Moving Average. Door gebruik te maken van technische analyses wordt het mogelijk om inzicht van maar liefst 5 jaar terug te krijgen op het gebied van aandelen.

Welke kosten berekend Binck?

De kosten die je bij BinckBank beleggen maakt variëren sterk naarmate je actiever bent op het gebied van beleggingsactiviteiten. Je hebt bij BinckBank de keuze uit verschillende beleggingspakketten die te onderscheiden zijn op het gebied van mogelijkheden en kosten. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen de passieve, gemiddelde en actieve belegger. Voor de niet zo actieve belegger kunnen de kosten hoog uitkomen, omdat er maandelijks service kosten worden berekenend.

Conclusie

Sterke punten van Binckbank zijn het gebruikersgemak en de toegankelijkheid van de handelssoftware. Ook is er veel educatie voor nieuwe klanten. Binckbank is een stabiele betrouwbare broker. Vind je veiligheid belangrijk, dan is Binckbank daarom ook een goede keuze. Minpunt is de relatief hoge kosten die worden berekend die met name voor niet actieve beleggers hoog kunnen zijn.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt BinckBank?

Binck is een populaire belegger die het mogelijk maakt om te beleggen in verschillende vormen van aandelen en pakketten. Je kunt je geheel eenvoudig aanmelden alvorens je gebruik kunt maken van het handelsplatform. Vanwege de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid waarin het platform voorziet, kan gesteld worden dat Binck uitermate geschikt is voor de beginnende belegger.

Is BinckBank veilig?

Ja, Binck doet er alles aan om de veiligheid van brokers te optimaliseren. Dit wordt nagestreefd middels een veilige website, internetverbinding en onder andere een twee-staps-verticatie waarmee ingelogd dient te worden.

Hoe koop je aandelen bij BinckBank?

Aandelen kunnen vrij eenvoudig aangeschaft worden. Dit kan namelijk middels het daarvoor bestemde handelsplatform. Dit is beschikbaar als zowel een applicatie als online desktop. Daarnaast ontvang je €200,- transactiegoed zodra je jezelf inschrijft.

Welke beurzen zijn er beschikbaar om te handelen bij BinckBank?

In totaal heeft BinckBank 33 verschillende beurzen beschikbaar om te handelen die verspreidt zijn over 18 verschillende landen.

Is BinckBank iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van BinckBank
Specificaties
BelegTurbo'sSprintersWarrantsOptiesCFD'sSpeedersAandelenBeleggingsfondsenETF'sObligaties
Cost categoryStaffelkorting op transactiekostenMarge Interest (alleen CFD/Forex brokers)
HandelGratis Demo AccountStop lossesLimit ordersOne-click tradingTrailing stopsPeriodiek beleggenTrailing Stop OrderOrderlimiet
LanguageNederlandsEngels
Other optionsMeer dan 50 fondsen in het assortimentBankvergunning NLAangesloten bij KIFID
RegulationAFM (Nederland)
Security2-staps verificatie
StortingBankoverschrijving
SupportTelefoonEmailSocial Media
ToolsOnline opleidingenSchaduwportefeuilleTechnische analyseFondsen keuzetoolPersoonlijke account manager
TypeFondsbeleggenZelf beleggenPensioenbeleggenIndividueel vermogensbeheer (v/a €100.000)
UitbetalingBankoverschrijving
VerificationIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over BinckBank

BinckBank wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind u van BinckBank?

Welke beoordeling zou u BinckBank geven?
Bekijk deze broker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.
Sluiten [x]
Tijdelijke aanbieding - Profiteer nu van deze DeGiro Actie!
Zelf beleggen bij DeGiro - ook voor uw pensioen een goede keuze!
Toch nu direct starten met beleggen bij DEGIRO?