Social trading met Etoro
Op dit moment raden wij deze broker niet aan. Kies een alternatief. Bekijk alternatieven

Aegon Beheerd Beleggen review

Onze beoordeling over AEGON:

AEGON is opgericht in 1983 en inmiddels al jarenlang actief op de beurs. AEGON is naast een fondshuis met tal van verschillende beleggingsfondsen ook een aanbieder van aandelen. Met name de beleggingsfondsen behoren tot een populaire afdeling binnen AEGON. Veel beleggers investeren namelijk in de fondsen van AEGON.

Bekijk deze broker
Let op: screenshot alleen ter illustratie
Inhoud Voor- en nadelen Onze beoordeling Veel gestelde vragen Specificaties Gebruikerservaringen
Bekijk deze broker Beleggen in aandelen via Etoro
Onze beoordeling over AEGON
Eindoordeel 7.00
⭐ AEGON Bekijk deze broker
Platform & Tools 7
Commissies en kosten 7
Beleggingsmogelijkheden 7
Klantenservice 8
Gebruiksgemak 8
Storten & uitbetaling 6
Educatie 6
Mobiel beleggen 7
Voordelen
Minimale storting van �1,-
Nadelen
Beperkt zicht in alle indirecte kosten

Aegon Beheerd Beleggen

AEGON heeft de keuze uit 2 beleggingsfondsen. Deze fondsen kunnen met name voor de beginnende of niet actieve belegger interessant zijn. Zo kunt u als beginnende belegger kiezen voor het AEGON Diversified Bond Fund. Dit fonds belegt in diverse soorten obligaties en heeft een redelijk laag risicoprofiel.Naast het AEGON Diversified Bond Fund is er ook nog het AEGON Diversified Equity Fund II. Dit fonds belegd wereldwijd in aandelen, vastgoed en grondstoffen. In de afgelopen jaren hebben de beleggingsfondsen van AEGON jaarlijks een goed rendement weten te behalen. Het beleggen in fondsen is zodoende ook één van de specialiteiten van AEGON.

Aegon Beheerd Beleggen Lijfrente

AEGON voorziet tevens werknemers die graag willen investeren in hun pensioen van passende beleggingsfondsen van AEGON. Bij pensioenfondsen wordt de inleg of pensioenpremie door de werkgever van de persoon in kwestie betaald. Zodoende investeert de werkgever voor u in beleggingsfondsen van AEGON. Wanneer u dit liever niet wilt, kunt u er ook voor kiezen om geheel zelfstandig in uw pensioen te investeren door middel van rechtstreeks beleggen. Ook voor het aanvullende pensioen is het mogelijk om te beleggen met AEGON beleggingsfondsen. AEGON voorziet hierin middels tal van mogelijkheden waaronder het AEGON doel beleggen of Mix beleggen.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Aegonplein 50 2591 TV Den Haag
Telefoon: 070 344 3210
Bestaat sinds: 1983
Regulatie: AFM
Gratis demo: Nee
Minimum storting: �1

Bepaal zelf hoe veel risico u neemt!

AEGON streeft naar openheid. Zodoende vinden ze het belangrijk dat beleggers constant op de hoogte zijn van het risico dat ze lopen omtrent beleggen. Een voorbeeld van een fonds dat gepaard gaat met een hoog risico is het AEGON Duurzaam Index Aandelen Fonds. Om risico's van fondsen in kaart te brengen hanteert AEGON een tienpuntsschaal. Binnen deze schaal staat 1 voor een laag risico en 10 voor een hoog risico. Door als belegger gebruik te maken van de schaal krijgt u inzicht in welk fonds gepaard gaat met welke hoeveelheid risico's. Enkele voorbeelden van fondsen die beschikken over een relatief laag risico zijn het reeds genoemde AEGON Equity Fonds en ook het AEGON Europees Obligatie Fonds scoort laag. Het voordeel aan AEGON beleggen is dat u al vanaf een inlegbedrag van €1,- kunt deelnemen aan een fonds. Logischerwijs is uw uiteindelijke opbrengst hiermee natuurlijk ook lager zijn. Alleen het geeft wel de transparantie van de aanbieder aan.

Kosten AEGON?

De kosten die u maakt bij uw AEGON beleggingsrekening zullen gebaseerd zijn op uw eigen handelsgedrag en de producten waarin u kiest te beleggen. AEGON hanteert géén minimale inleg. Zodoende kan iedereen instappen. Er dienen uitsluitend jaarlijks vaste servicekosten betaald worden á €30,-.

Veel gestelde vragen

Hoe heette AEGON vroeger?

AEGON is in 1983 ontstaan uit een fusie van AGO en Ennia. Zodoende is de naam AEGON destijds ontstaan.

Waar belegt AEGON in?

Bij AEGON is het mogelijk om te beleggen in beleggingsfondsen. In totaal kun je kiezen uit negen verschillende beleggingsfondsen met ieder zijn eigen kenmerken.

Wat is AEGON beheerd beleggen?

AEGON beheerd beleggen houdt in dat je kiest voor gemak. Jouw werk wordt uit handen genomen door experts op het gebied van beleggen. Zij zullen namelijk beleggen naar jouw wensen. Niet langer het gedoe, alleen het resultaat!

Waarom AEGON?

AEGON is een van de meest populaire aanbieders op het gebied van beleggingsfondsen. Met verschillende vormen zoals het AEGON Mix Fund en het AEGON Equity Fund kun je op tal van verschillende manieren veilig en betrouwbaar beleggen.

Is AEGON iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van AEGON
Specificaties
BelegBeleggingsfondsenObligaties
Cost categoryAbonnement
HandelPeriodiek beleggen
LanguageNederlands
Other optionsBankvergunning NLAangesloten bij KIFID
RegulationAFM (Nederland)
Security2-staps verificatie
StortingBankoverschrijving
SupportTelefoonLive chatSocial Media
ToolsPersoonlijke account manager
TypeFondsbeleggenZelf beleggenPensioenbeleggen
UitbetalingBankoverschrijving
VerificationRijbewijsIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over AEGON

AEGON wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind u van AEGON?

Welke beoordeling zou u AEGON geven?
Bekijk deze broker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?