Social trading met Etoro

Beleggingsadvies - Tips om succesvol te beleggen

Als u begint met beleggen is het belangrijk en verstandig om uzelf vooraf goed te verdiepen in deze materie en een stappenplan te volgen. Bij strategisch beleggen.nl bent u daarvoor op de juiste plek. Wanneer u ons stappenplan volgt, wordt u bij de hand genomen en stap voor stap wegwijs gemaakt in alle onderdelen en facetten van beleggen. Doorloop dus gerust eerst ons stappenplan, voordat u toe bent aan tips om succesvol te beleggen.

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Gebruiksvriendelijk platform Unieke sociale handelsfuncties Breed scala beleggingsproducten Actieve gebruikersgemeenschap
Onze score
76% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico voor verlies van uw geld kunt veroorloven.
Lage kosten Veel rapportagemogelijkheden Online begeleiding voor (grote) traders
Onze score
Geavanceerde handelsplatformen Uitgebreide beleggingsproducten Educatieve bronnen Uitstekende klantenservice
Onze score

Hoe kiest u het juiste beleggingsfonds, ETF of obligatiefonds?

Als u het stappenplan doorneemt en de informatie over de verschillende beleggingsproducten heeft gelezen, dan zult u begrijpen dat het vri waarschijnlijk is dat u een gevarieerde beleggingsportefeuille zult opbouwen. Daarbij zult u hoogstwaarschijnlijk ook zeker in de beginfase niet geheel zelfstandig handelen. Het zal eerder zo zijn dat u hulp en advies verlangt van een fondsmanager of een andere expert met kennis en ervaring. Daarbij is het ook niet onverstandig om te werken met een van de varianten van fondsen. Hoe u nu komt tot een goede keuze lichten we graag toe. Ga daarvoor naar deze pagina.

Hoe bepaalt u de juiste beleggingsmix?

U bent natuurlijk op het idee gekomen om te starten met beleggen, doordat u zichzelf een doel heeft gesteld. Beleggen is daartoe het middel om dat persoonlijke doel te verwezenlijken, niet meer en niet minder. Voordat u daadwerkelijk start, weegt u zaken af, bepaalt uw koers en maakt uw afwegingen. En dan start u en begint uw beleggingsportefeuille zich te vullen. Eerst nog minimaal, maar langzamerhand en na verloop van tijd kan deze portefeuille behoorlijk vol raken. Onoverzichtelijkheid ligt dan op de loer. Hoe u dan toch overzicht houdt en de juist beleggingsmix creëert is de kunst. Daarover vertellen we u graag meer. Lees hier over het maken van de juiste beleggingsmix.

Hoe kunt u zonder risico leren beleggen?

Starten met beleggen is toch alsof u een dremple over stapt en dat kan wat terughoudend geven. OM toch die groep mensen over de streep te trekken, heeft men daar iets op gevonden. We hebbenhet dan over fictieve oefenaccounts. Daarmee kunt u oefenen in het beleggen. Meer informatie over zonder risico leren beleggen vindt u hier.

Beleggen in aandelen

Met het beleggen in aandelen kunt u een veel hoger rendement ontvangen dan wanneer u uw geld op een spaarrekening laat staan. Met de aankoop van aandelen wordt u deels eigenaar van het bedrijf waarin u geïnvesteerd heeft. Wanneer u in het bezit bent van aandelen en het bedrijf goed presteert, zult u dividend ontvangen, een klein gedeelte van de winst van het bedrijf. Hoe hoger de prestaties van het bedrijf, hoe hoger de waarde van de aandelen van het bedrijf en hoe hoger het dividend. Wanneer een bedrijf goed draait, kunt u mee profiteren en een hoog rendement ontvangen, maar het risico is ook aanwezig dat het bedrijf failliet gaat. Dan zult u uw investeringen kwijt zijn. Daarom is het belangrijk in meer dan één bedrijf te investeren, zodat u uw geld kunt verdelen over meerdere bedrijven en over een grote risicospreiding beschikt. Bij een mogelijk faillissement of grote koersdaling zult u dan maar een gedeelte van uw investeringen kwijt zijn. Wilt u graag uw vermogen vergroten? Dan is investeren in aandelen een zeer interessante oplossing.

Welke aandelen kopen? - Advies van beursanalisten

Maar in welke aandelen gaat u beleggen? Beleggingsadvies is altijd gewenst, zeker bij de beginnende beleggers. Maar ook de gevorderde belegger zal advies van verschillende beursanalisten in de gaten houden. Het kost namelijk veel moeite om de gehele beleggingsnieuws bij te houden en op de hoogte te zijn van alle koersen en trends in de markt. Wat gaan de aandelen doen? Zullen ze stijgen, of juist dalen? Er zijn verschillende beursanalisten die dit voor u uitzoeken en u voorzien van betrouwbaar beleggingsadvies.

Welke beursanalisten zijn betrouwbaar

Wilt u graag voorzien worden van beleggingsadvies? Advies en tips over de beste aandelen waarin u kunt beleggen vindt u bijvoorbeeld bij de volgende vooraanstaande Beursanalisten:

  • De ontwaakte trader
  • US Option trader

Ze staan voor u klaar om de beste aandelen voor u te selecteren, die een super verhouding hebben tussen risico en rendement. Er worden alleen aandelen geselecteerd waarvan zij overtuigd zijn dat deze een stijgingspotentieel van minimaal 50% à 100% bevatten. Aandelen van een bedrijf waarvan verwacht wordt dat de prestaties op termijn zullen stijgen worden goedkoop ingekocht en in de toekomst, wanneer de bedrijfsprestaties en dus de waarde van het aandeel gestegen zijn weer verkocht met een flinke koerswinst. Dus wilt u graag beleggingsadvies ontvangen? Wordt dat abonnee en ontvang zolang u wenst tips over de beste aandelen, gratis rapporten over beleggingsstrategieën en verkoopsignalen. Op elk moment kunt u uw abonnement opzeggen, krijgt u uw geld terug en wordt u toch nog op de hoogte gehouden van wanneer we de aandelen zullen verkopen.

Beleggen met Degiro
Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?