Social trading met Etoro

Robeco review

Onze beoordeling over Robeco:

Enkele havenbaronnen besloten om 1929 Robeco op te richten. Robeco richt zich met haar focus en specialiteit op het beheren en ontwikkelen van beleggingsfondsen. Toen Robeco in 1999 een duurzaam beleggingsfonds introduceerde was het de eerste vermogensbeheerder die hierin voorzag. Robeco voorziet door middel van Robeco ONE en Robeco PLUS verschillende vormen van beleggingsrekeningen om beheerd of geheel voor eigen rekening te beleggen in Robeco fondsen.

Bekijk deze broker
Let op: screenshot alleen ter illustratie
Inhoud Voor- en nadelen Onze beoordeling Veel gestelde vragen Specificaties Gebruikerservaringen
Onze beoordeling over Robeco
Eindoordeel 6.88
⭐ Robeco Bekijk deze broker
Platform & Tools 7
Commissies en kosten 6
Beleggingsmogelijkheden 6
Klantenservice 8
Gebruiksgemak 8
Storten & uitbetaling 7
Educatie 6
Mobiel beleggen 7
Voordelen
Uitstekende wereldwijde spreiding Ervaren fondsmanagers Optimale toegankelijkheid met de applicatie
Nadelen
Relatief hoge kosten Lager rendement dan de benchmark

Beleggen bij Robeco

Zoals reeds vermeld kunt u bij Robeco op verschillende vormen beleggen. De Robeco fondsen bestaan uit 3 varianten om in te beleggen, te weten: defensief, neutraal of offensief. U kunt hierin geheel naar eigen wens kiezen welke strategie het beste bij u past en welke strategie u zodoende wenst te gaan volgen. Hiermee kunt u zodoende ook rekening houden met mogelijke risico's. Robeco voorziet u van bruikbaar advies omtrent het beleggen in fondsen. Wanneer u gebruik maakt van Robeco ONE laat u uw vermogen in zijn geheel beheren door fondsmanagers. Robeco heeft als ambitie om middels Robeco ONE het beleggen voor iedereen toegankelijker te kunnen maken.

Wanneer u kiest voor Robeco Plus kunt u in samenwerking met Robeco kiezen in welke fondsen u wilt beleggen. In dit geval ontwikkelt u zelf een portemonnee in samenwerking met bestaande Robeco fondsen. Robeco beschikt over meerdere bruikbare tools die u zodoende kunnen ondersteunen bij het maken van een geschikte keuze.

De beleggingsfondsen van Robeco

Wanneer u beschikt over een Fondsenrekening van Robeco kunt u beleggen in de beleggingsfondsen die Robeco ter beschikking heeft. Deze Fondsenrekening is met name geschikt voor beleggers die liever zelf kiezen voor welk beleggingsfonds ze kiezen in combinatie met online ondersteuning. Zodoende kunt u kiezen uit 80 verschillende fondsen. U kunt een keuze maken door gebruik te maken van de fondsselector die door Robeco wordt aangeboden. Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een van de voorbeeldportemonnee's van Robeco. Middels een portemonneescan ontvangt u op ieder gewenst moment bruikbaar inzicht in de desbetreffende portemonnee. Door de Robeco Quick Course te raadplegen kunt u gebruikmaken van korte filmpjes over verschillende Robeco fondsen. Bovendien leggen deze filmpjes uit hoe het fondsbeleggen bij Robeco in zijn werk gaat.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Coolsingel 120 3011 AG Rotterdam
Telefoon: +31 10 224 1224
Bestaat sinds: 1929
Regulatie: AFM
Gratis demo: Nee
Minimum storting: �50

Wat kost beleggen bij Robeco?

In totaliteit rekent Robeco per jaar een maximum van 1,37% over zowel het belegd vermogen voor fondskosten als dienstverlening. Wanneer u wilt veranderen van variant, uw inleg wilt aanpassen of liever wilt stoppen met beleggen hoeft u geen extra kosten te betalen bij Robeco. Beleggen bij Robeco is al mogelijk met een maandelijkse inleg vanaf €50,-.

Tot slot vermelden we nog enkele relevante voordelen die Robeco met zich meebrengt:

  • Goed opgezette klantenservice
  • Vermogensbeheer met ruim 85 jaar ervaring
  • Optimale toegankelijkheid middels de applicatie

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik mijn geld opnemen bij Robeco?

Bij Robeco kunt u op ieder gewenst moment uw inleg en beleggingsrendement opnemen. Wanneer u plotseling geld nodig hebt, hoeft u hiervoor géén boete te betalen.

Hoeveel rendement heb je bij Robeco?

Dit hangt geheel af van de hoeveelheid waarmee u belegt. U kunt namelijk op drie verschillende mogelijkheden beleggen, namelijk: defensief, neutraal en offensief.

Hoe werkt Robeco?

Robeco voorziet als vermogensbeheerder in het beleggen in zowel duurzame als niet duurzame beleggingsfondsen. In totaal kunt u geheel toegankelijk in 80 verschillende beleggingsfondsen van Robeco beleggen.

Hoe veilig is Robeco?

Robeco is een betrouwbare vermogensbeheerder die middels bruikbare beleggingsrekeningen het voor iedereen mogelijk maakt om succesvol te beleggen. Dankzij de bruikbare applicatie van Robeco bent u altijd voorzien van inzicht.

Is Robeco iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van Robeco
Specificaties
BelegTurbo'sSprintersCFD'sAandelenBeleggingsfondsenObligaties
Cost categoryAbonnement
HandelPeriodiek beleggen
LanguageNederlandsEngels
Other optionsSpaarrente op niet belegd kapitaalUitlenen effectMeer dan 50 fondsen in het assortimentBankvergunning NLAangesloten bij KIFID
RegulationAFM (Nederland)
Security1-staps verificatie2-staps verificatie
StortingiDEALBankoverschrijving
SupportTelefoonEmailLive chat
ToolsOnline opleidingenBacktestenVoorbeeld portefeuilleFondsen keuzetoolPersoonlijke account manager
TypeFondsbeleggenZelf beleggenIndividueel vermogensbeheer (v/a €100.000)
UitbetalingBankoverschrijving
VerificationRijbewijsIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over Robeco

Robeco wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind u van Robeco?

Welke beoordeling zou u Robeco geven?
Bekijk deze broker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?