Social trading met Etoro

Tips voor beleggen via Brand New Day

Beleggen is een uitstekende manier om op lange termijn vermogen op te bouwen. Er zijn veel beleggingsplatforms beschikbaar, en een van de populairste in Nederland is Brand New Day. In dit artikel bespreken we enkele tips om het meeste uit uw beleggingen via Brand New Day te halen.

1. Kies de juiste beleggingsproducten

Brand New Day biedt verschillende beleggingsproducten aan, zoals aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETF's. Het is belangrijk om de juiste producten te kiezen op basis van uw risicotolerantie, beleggingsdoelen en beleggingshorizon. Voor een brede spreiding en een evenwichtige portefeuille kunt u overwegen om te investeren in mixfondsen, die een combinatie van aandelen en obligaties bevatten.

2. Bepaal uw beleggingsstrategie

Een solide beleggingsstrategie is essentieel voor succes op lange termijn. Brand New Day is gericht op indexbeleggen, wat betekent dat u belegt in brede marktindices in plaats van individuele aandelen of obligaties te selecteren. Dit kan helpen om uw risico te spreiden en stabielere rendementen te behalen. Bepaal uw beleggingsstrategie op basis van uw financiële doelen, risicotolerantie en beleggingshorizon.

3. Maak gebruik van automatisch beleggen

Brand New Day biedt de mogelijkheid om automatisch te beleggen. Dit houdt in dat u maandelijks een vast bedrag inlegt, waardoor u profiteert van het zogenaamde 'dollar-cost averaging'-effect. Hierdoor koopt u meer aandelen of obligaties wanneer de prijzen laag zijn en minder wanneer de prijzen hoog zijn. Automatisch beleggen kan helpen om emotionele beslissingen te voorkomen en zorgt voor een consistente beleggingsaanpak.

4. Houd uw portefeuille in de gaten

Hoewel indexbeleggen een passieve beleggingsstrategie is, betekent dit niet dat u uw portefeuille volledig kunt negeren. Het is belangrijk om regelmatig de prestaties van uw beleggingen te controleren en eventueel aanpassingen te maken op basis van veranderende marktomstandigheden of persoonlijke financiële situaties. Brand New Day biedt een gebruiksvriendelijk platform waarmee u eenvoudig uw portefeuille kunt beheren en aanpassen.

5. Wees geduldig en houd vast aan uw strategie

Beleggen is een langetermijnspel, en het is belangrijk om geduldig te zijn en vast te houden aan uw beleggingsstrategie, zelfs tijdens marktvolatiliteit. Probeer niet te reageren op korte-termijn marktbewegingen, maar blijf gefocust op uw langetermijndoelen en strategie.


<< Terug naar nieuwsoverzicht
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?