Social trading met Etoro

SynVest review

SynVest is een in Nederland gevestigde beleggingsmaatschappij die beleggers de mogelijkheid biedt om via beleggingsfondsen te investeren in verschillende activaklassen, waaronder vastgoed, aandelen en obligaties. Het doel van SynVest is naar eigen zeggen om beleggen toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun kennisniveau of financiële situatie. Ze streven ernaar om voor hun cliënten het hoogst mogelijke rendement te behalen door middel van gediversifieerde beleggingsstrategieën.

SynVest heeft een uitgebreid track record opgebouwd door het aanbieden van een verscheidenheid aan beleggingsproducten en diensten. Al hun fondsen zijn door de AFM (Autoriteit Financiële Markten) goedgekeurd. Dit maakt SynVest een betrouwbare keuze voor beleggers die hun kapitaal willen laten groeien op een betrouwbare en transparante manier.

Diensten en producten

SynVest biedt een verscheidenheid aan beleggingsfondsen die samengesteld zijn om aan de uiteenlopende behoeften en doelstellingen van hun cliënten te voldoen. Hier is een overzicht van de belangrijkste beleggingsproducten die door SynVest worden aangeboden:

SynVest Dutch RealEstate Fund

Dit vastgoedfonds biedt beleggers de mogelijkheid om een maandelijks inkomen te genereren door te beleggen in commercieel onroerend goed in Nederland. Het richt zich op duurzame en toekomstbestendige gebouwen in sectoren zoals winkels, kantoren en industrieel vastgoed.

SynVest German RealEstate Fund

Dit fonds biedt de mogelijkheid om te beleggen in Duits residentieel en commercieel vastgoed. Het fonds richt zich op diverse soorten vastgoed, waaronder woningen, kantoorruimte en winkelruimte.

SynVest Capital

Dit mixfonds biedt de mogelijkheid om te beleggen in aandelen en obligaties. Het fonds volgt een zorgvuldig ontworpen beleggingsstrategie die gericht is op waardecreatie op de lange termijn.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Synvest >>

Performance en track record

SynVest heeft, sinds haar oprichting, consistent positieve prestaties aan haar klanten kunnen leveren. Hier is een overzicht van SynVest's prestaties:

Vastgoedfondsen

De vastgoedfondsen van SynVest hebben in het verleden sterke rendementen laten zien. Het rendement is in grote mate afhankelijk van de locatie, kwaliteit en vraag naar het vastgoed in hun portefeuilles.

Het SynVest Dutch RealEstate Fund en het SynVest German RealEstate Fund hebben beide aantrekkelijke rendementen gegenereerd voor hun beleggers. Het is echter belangrijk op te merken dat rendementen kunnen variëren en dat toekomstige resultaten niet altijd gelijk zullen zijn aan de resultaten uit het verleden.

SynVest Capital

De aandelen- en obligatiefondsen van SynVest hebben ook sterke rendementen laten zien in het verleden, hoewel ze ook onderhevig zijn aan marktschommelingen en -risico's. SynVest is actief bezig met risicobeheer en portefeuillediversificatie om rendement te maximaliseren en risico's te minimaliseren.

In het algemeen heeft SynVest een goede staat van dienst in het behalen van consistente rendementen over haar verschillende fondsen. SynVest heeft expertise in zowel het beheer van vastgoedbeleggingen als beleggingen in aandelen en obligaties, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor beleggers die op zoek zijn naar diversificatie en consistent rendement. Echter, net als elke investering, brengt investeren met SynVest risico's met zich mee en beleggers moeten zich bewust zijn van deze risico's voordat ze besluiten om te investeren.

Voordelen

Toegankelijkheid en Eenvoud

Een van de grootste voordelen van SynVest is de toegankelijkheid en eenvoud van het platform. Beleggen in vastgoed kan vaak ingewikkeld en tijdrovend zijn, waarbij beleggers te maken krijgen met onderhandelingen, juridische kwesties en dagelijks beheer. Met SynVest vermijdt u dit, aangezien SynVest dit allemaal op zich neemt. Dit betekent dat ook degenen zonder uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt kunnen deelnemen.

Diversificatie

Diversificatie is een andere belangrijke factor waarom beleggers naar SynVest worden getrokken. Bij het beleggen in individuele vastgoedobjecten kan het moeilijk zijn om een gediversifieerde portefeuille op te bouwen. Met SynVest neemt u automatisch deel aan een breed scala aan vastgoedobjecten en -projecten. Dit stelt u in staat om uw beleggingsrisico te spreiden en potentieel stabieler rendement te genereren.

Professioneel beheer

SynVest biedt ook professioneel beheer. Het team van SynVest heeft jarenlange ervaring en expertise op de vastgoedmarkt. Dit betekent dat ze goed gepositioneerd zijn om strategische beslissingen te nemen over waar en hoe te investeren. Ze houden ook voortdurend de prestaties van hun portefeuille in de gaten om ervoor te zorgen dat ze op koers blijven om hun doelen te bereiken.

Risico's en nadelen

Marktrisico

Hoewel het beheersteam van SynVest zijn best doet om goed presterende vastgoedobjecten te selecteren, kan niemand de markt voorspellen. Het is altijd mogelijk dat de waarde van bepaalde vastgoedobjecten daalt in plaats van stijgt. Dit betekent dat beleggen met SynVest, net als elke andere vorm van beleggen, een bepaald risico van kapitaalverlies met zich meebrengt.

Liquideitsrisico

Een ander belangrijk risico om te overwegen is het liquideitsrisico. Vastgoed is van nature illiquide, wat betekent dat het niet zo gemakkelijk te kopen of te verkopen is als sommige andere beleggingen, zoals aandelen of obligaties. Hoewel SynVest maatregelen neemt om hun beleggers enige mate van liquiditeit te bieden, moeten beleggers zich er toch van bewust zijn dat ze mogelijk niet in staat zullen zijn om hun belegging onmiddellijk te verzilveren als ze dat nodig hebben.

Geen gegarandeerde opbrengsten

Tot slot moet u er rekening mee houden dat er, ondanks de ervaring en expertise van het beheersteam van SynVest, geen garantie is dat beleggers de rendementen zullen realiseren die zij wensen. De prestaties van vastgoedbeleggingen kunnen variëren en beleggers dienen zich ervan bewust te zijn dat het mogelijk is dat zij niet het verwachte rendement behalen.

Ons oordeel

SynVest biedt een aantrekkelijk platform voor beleggers die interesse hebben in de vastgoedmarkt. De toegankelijkheid, diversificatie en het professioneel beheer zijn aanzienlijke voordelen. Toch moeten potentiële beleggers ook de inherente risico's van vastgoedbeleggingen, waaronder marktrisico en liquiditeitsrisico, in aanmerking nemen. Zorg dat u uw beleggingsdoelen, risicotolerantie en tijdshorizon zorgvuldig afweegt voordat u besluit om via een fonds van SynVest te beleggen.

Meer weten? Bezoek dan de website van SynVest.


<< Terug naar nieuwsoverzicht
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke kans - Profiteer nu van kennis van anderen en start met traden in grondstoffen als gas, olie en granen via het social trading netwerk van Etoro >>
Start nu met beleggen in commodities of aandelen via het Social trading netwerk van Etoro >>
Toch nu direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het social trading platform van Etoro?