Beleggingsadvies

Met het beleggen in aandelen kunt u een veel hoger rendement ontvangen dan wanneer u uw geld op een spaarrekening laat staan. Met de aankoop van aandelen wordt u deels eigenaar van het bedrijf waarin u geïnvesteerd heeft. Wanneer u in het bezit bent van aandelen en het bedrijf goed presteert, zult u dividend ontvangen, een klein gedeelte van de winst van het bedrijf. Hoe hoger de prestaties van het bedrijf, hoe hoger de waarde van de aandelen van het bedrijf en hoe hoger het dividend. Wanneer een bedrijf goed draait, kunt u mee profiteren en een hoog rendement ontvangen, maar het risico is ook aanwezig dat het bedrijf failliet gaat. Dan zult u uw investeringen kwijt zijn. Daarom is het belangrijk in meer dan één bedrijf te investeren, zodat u uw geld kunt verdelen over meerdere bedrijven en over een grote risicospreiding beschikt. Bij een mogelijk faillissement of grote koersdaling zult u dan maar een gedeelte van uw investeringen kwijt zijn. Wilt u graag uw vermogen vergroten? Dan is investeren in aandelen een zeer interessante oplossing.

Welke aandelen kopen - advies van de beursanalisten

Maar in welke aandelen gaat u beleggen? Beleggingsadvies is altijd gewenst, zeker bij de beginnende beleggers. Maar ook de gevorderde belegger zal advies van verschillende beursanalisten in de gaten houden. Het kost namelijk veel moeite om de gehele beleggingsnieuws bij te houden en op de hoogte te zijn van alle koersen en trends in de markt. Wat gaan de aandelen doen? Zullen ze stijgen, of juist dalen? Er zijn verschillende beursanalisten die dit voor u uitzoeken en u voorzien van betrouwbaar beleggingsadvies.

Beursanalisten om rekening mee te houden

Wilt u graag voorzien worden van beleggingsadvies? Advies en tips over de beste aandelen waarin u kunt beleggen vindt u bij de volgende vooraanstaande Beursanalisten:

  • De ontwaakte trader
  • US Option trader

Ze staan voor u klaar om de beste aandelen voor u te selecteren, die een super verhouding hebben tussen risico en rendement. Er worden alleen aandelen geselecteerd waarvan zij overtuigd zijn dat deze een stijgingspotentieel van minimaal 50% à 100% bevatten. Aandelen van een bedrijf waarvan verwacht wordt dat de prestaties op termijn zullen stijgen worden goedkoop ingekocht en in de toekomst, wanneer de bedrijfsprestaties en dus de waarde van het aandeel gestegen zijn weer verkocht met een flinke koerswinst. Dus wilt u graag beleggingsadvies ontvangen? Wordt dat abonnee en ontvang zolang u wenst tips over de beste aandelen, gratis rapporten over beleggingsstrategieën en verkoopsignalen. Op elk moment kunt u uw abonnement opzeggen, krijgt u uw geld terug en wordt u toch nog op de hoogte gehouden van wanneer we de aandelen zullen verkopen.