Cursus leren beleggen

U wilt graag beleggen en wenst advies over hoe u dat nu het beste kunt aanpakken. Wilt u graag zelf beleggen, of geeft u het liever uit handen? Het uit handen geven, zoals het beleggen in een beleggingsfonds, zorgt voor een goede risicospreiding, vergt weinig kennis en ervaring over beleggen en kost u weinig tijd. Daartegenover staat wel dat u het fonds moet betalen en de winst minder hoog zal zijn dan bij andere beleggingsvormen. Wilt u liever zelf leren beleggen? Dan kunt u aandelen, obligaties en o.a. opties kopen. Het risico per beleggingsvorm verschilt enorm. Wilt u graag weten welke beleggingsvorm bij u past en op welke manier u wenst te beleggen? Er worden vele cursussen aangeboden voor het leren beleggen, of u kunt terecht bij beleggingsspecialisten die u graag advies geven over hoe u het beste kunt beleggen.

Beleggingscursus

Om leren te beleggen kunt u een cursus beleggen volgen. Er worden offline en online beleggingscursussen & seminars over online handelen aangeboden, waar u de fijne kneepjes van het beleggen zult leren. Zo leert u op een verantwoorde manier te beleggen, weet u hoe er gehandeld wordt op de beurs, hoe prijzen tot stand komen, hoe u kunt beleggen via internet via een online broker en u leert alles over de verschillende beleggingsvormen. Tip van ons: De seminars van tradingseminars.nl met kortingscode: FX24 (gebruik deze bij het aanmelden voor wel 50% korting!!!).

Toch blijft het altijd moeilijk en met een zeker risico om de juiste aandelen te vinden, waarin u wilt beleggen. Het vergt gewoon veel tijd een juiste analyse te maken en de markten in de gaten te houden. Dit is zeker iets om in gedachten te houden als u met beleggen wil starten.

Beleggen met beleggingsadvies van beursanalisten

Het kan natuurlijk ook veel makkelijker. Wilt  u vertrouwd advies over hoe u het beste kunt beleggen? Bekijk dan de mogelijkheden voor het volgen van beursanalisten die u koopadvies geven voor bijvoorbeeld aandelen. Deze selecteren voor u de beste aandelen met een goede verhouding tussen rendement en risico. Door het aandeel te selecteren als deze erg goedkoop is worden de aandelen vastgehouden totdat het aandeel als duur beschouwd kan worden. Dan worden de aandelen verkocht met een flinke koerswinst. Er zijn verscheidene beursanalisten die alleen aandelen weten te selecteren, waarvan ze weten dat de koers van deze aandelen met vele procenten zullen stijgen. Word abonnee en ontvang de beste tips betreffende aandelen met een grote kans op een hoge stijging, gratis rapporten waarin goede beleggingsstrategieën voorgelegd worden en verkoopsignalen over de verkoop van aandelen. Zo profiteert u van de beste aandelen met een hoge kans op koerswinst. Enkele promintente services:

Signaal providers en Social trading

Naast beleggingsadvies van beurs analisten kunt u via online brokers van beleggingsproducten als Forex, CFD`s en Binaire opties ook gebruik maken van Signaal providers en het aanverwante social trading. Simpel gezegt kopieert u de trades van andere (succesvolle) handelaren. Dit kan door uzelf handmatig of via een autotrading systeem. Deze manier van handelen is in korte tijd enorm populair geworden. Met name Zulutrade als signaalprovider en Etoro als social trading netwerk hebben een sterke naam opgebouwd. Let echter op dat ook deze vorm van online trading een risico met zich mee brengt.