Speeders

Naast turbo's en sprinters is er ook nog de categorie speeders. Deze categorieën zijn nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Op enkele details na is het in principe alleen de naam die de producten van elkaar onderscheidt. Kenmerkend aan dit soort beleggingsproducten is de hefboomwerking. Dit houdt in dat u versneld kunt profiteren van stijgingen en dalingen dankzij het hefboomeffect. Net als met turbo's en sprinters kunt u ook met speeders handelen in verschillende beleggingsproducten. Denk hierbij aan zaken als aandelen, indices, valuta vormen, obligaties, beleggingsfondsen en ook grondstoffen. Ontdek de opties met speeders op Strategisch-beleggen!

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Top beleggingsplatform Stabiele bank met goede klantenservice gebruiksgemak en de toegankelijkheid
Onze score
Platform is relatief gemakkelijk in gebruik U kunt razendsnel een rekening openen bij deze broker Toegang tot veel internationale markten, wereldwijd
Onze score
Beleggen kan voordelig zijn maar het is niet zonder risico. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.
Lage kosten Veel rapportagemogelijkheden Online begeleiding voor beginners
Onze score
Geavanceerd handelsplatform Meer dan 100 beurzen wereldwijd
Onze score
Beleggen in liefst 24 landen wereldwijd Lage transactiekosten Zeer stabiel servers
Onze score
100% gratis beleggen Eenvoudige software Nederlandstalige ondersteuning Betrouwbare, grote partij
Onze score
Zeer betrouwbaar Mogelijkheid om andere gebruikers te kopiëren Gebruiksvriendelijke interface Actieve community
Onze score
75% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico voor verlies van uw geld kunt veroorloven.
Overzichtelijk dashboard Uitstekende klantenservice
Onze score
Hefboom mogelijk Handig platform met veel mogelijkheden
Onze score
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Minimale storting van €1,-
Onze score
Gebruiksvriendelijk platform Veilige omgeving Handel met hefboom
Onze score
Let op! Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen.
Hogere hefboom functie Demo account Diverse verhandel platformen Realtime koersen volgen
Onze score
Let op! Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen.
Tijdbesparing dankzij signaalprovider Risico verminderd doordat ervaren traders gevolgd kunnen worden Gratis demo account Live handeltransacties uitvoeren
Onze score
Keuze uit 60 beleggingsfondsen Rekening openen is geheel kosteloos
Onze score
Uitstekende wereldwijde spreiding Ervaren fondsmanagers Optimale toegankelijkheid met de applicatie
Onze score
Geen transactiekosten bij beleggingsfondsen Gratis realtime koersinformatie Geregistreerd bij het KIFID
Onze score
Gebruiksvriendelijk handelsplatform Alles onder één dak
Onze score

Voordelen van speeders

Het beleggen in speeders kan snel gaan. Door de mogelijke snelle stijgingen en dalingen zijn er de nodige risico's verbonden aan deze manier van handelen. Ondanks de bescherming die geboden kan worden in de vorm van informatie en beschermingsmechanismes brengt deze vorm van beleggen meer risico's met zich mee dan een directe belegging. Desondanks zijn er naast de grote risico's ook diverse voordelen aan speeders beleggen verbonden, namelijk:

  • Snel en efficiënt profiteren van stijgingen en dalingen van koersen
  • Deelnemen met bescheiden bedragen
  • Grotere winstmogelijkheden

Meer weten over de voordelen van speeders? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Strategisch-beleggen.

Hoe werken speeders?

Speeders kunnen zoals reeds vermeld gekoppeld worden aan een onderliggende waarde. In Nederland is het aanbod brokers dat voorziet in één van deze beleggingsproducten de afgelopen jaren sterk toegenomen. Dit aanbod kunt u snel en eenvoudig vergelijken in de online vergelijker van Strategisch-beleggen.

Voordat u een keuze maakt voor een bepaalde broker dient u voor uzelf duidelijkheid te creëren omtrent de manier waarop u te werk wenst te gaan. Kies hierbij zorgvuldig in welke onderliggende waarde u wenst te gaan beleggen, of u met short of long speeders wilt gaan werken en met welke hefboom u dit alles wenst uit te voeren. Onthoudt hierbij dat hoe groter de hefboom, hoe groter de winst en het te nemen risico. De handel in speeders brengt ook diverse kosten met zich mee. Zo dienen er transactieprovisies te worden betaald bij zowel de aan- als verkoop van producten. Daarnaast is er sprake van een bewaarloon dat gerekend wordt en een rentepercentage betreffende het financieringsniveau.

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.