Beleggingsadvies

Met het beleggen in aandelen kunt u een veel hoger rendement ontvangen dan wanneer u uw geld op een spaarrekening laat staan. Met de aankoop van aandelen wordt u deels eigenaar van het bedrijf waarin u geïnvesteerd heeft. Wanneer u in het bezit bent van aandelen en het bedrijf goed presteert, zult u dividend ontvangen, een klein gedeelte van de winst van het bedrijf. Hoe hoger de prestaties van het bedrijf, hoe hoger de waarde van de aandelen van het bedrijf en hoe hoger het dividend. Wanneer een bedrijf goed draait, kunt u mee profiteren en een hoog rendement ontvangen, maar het risico is ook aanwezig dat het bedrijf failliet gaat. Dan zult u uw investeringen kwijt zijn. Daarom is het belangrijk in meer dan één bedrijf te investeren, zodat u uw geld kunt verdelen over meerdere bedrijven en over een grote risicospreiding beschikt. Bij een mogelijk faillissement of grote koersdaling zult u dan maar een gedeelte van uw investeringen kwijt zijn. Wilt u graag uw vermogen vergroten? Dan is investeren in aandelen een zeer interessante oplossing.

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Top beleggingsplatform Stabiele bank met goede klantenservice gebruiksgemak en de toegankelijkheid
Onze score
Platform is relatief gemakkelijk in gebruik U kunt razendsnel een rekening openen bij deze broker Toegang tot veel internationale markten, wereldwijd
Onze score
Beleggen kan voordelig zijn maar het is niet zonder risico. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.
Lage kosten Veel rapportagemogelijkheden Online begeleiding voor beginners
Onze score
Geavanceerd handelsplatform Meer dan 100 beurzen wereldwijd
Onze score
Beleggen in liefst 24 landen wereldwijd Lage transactiekosten Zeer stabiel servers
Onze score
100% gratis beleggen Eenvoudige software Nederlandstalige ondersteuning Betrouwbare, grote partij
Onze score
Zeer betrouwbaar Mogelijkheid om andere gebruikers te kopiëren Gebruiksvriendelijke interface Actieve community
Onze score
75% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico voor verlies van uw geld kunt veroorloven.
Overzichtelijk dashboard Uitstekende klantenservice
Onze score
Hefboom mogelijk Handig platform met veel mogelijkheden
Onze score
76.4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
Minimale storting van €1,-
Onze score
Gebruiksvriendelijk platform Veilige omgeving Handel met hefboom
Onze score
Let op! Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen.
Hogere hefboom functie Demo account Diverse verhandel platformen Realtime koersen volgen
Onze score
Let op! Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen.
Tijdbesparing dankzij signaalprovider Risico verminderd doordat ervaren traders gevolgd kunnen worden Gratis demo account Live handeltransacties uitvoeren
Onze score
Keuze uit 60 beleggingsfondsen Rekening openen is geheel kosteloos
Onze score
Uitstekende wereldwijde spreiding Ervaren fondsmanagers Optimale toegankelijkheid met de applicatie
Onze score
Geen transactiekosten bij beleggingsfondsen Gratis realtime koersinformatie Geregistreerd bij het KIFID
Onze score
Gebruiksvriendelijk handelsplatform Alles onder één dak
Onze score

Welke aandelen kopen? - Advies van beursanalisten

Maar in welke aandelen gaat u beleggen? Beleggingsadvies is altijd gewenst, zeker bij de beginnende beleggers. Maar ook de gevorderde belegger zal advies van verschillende beursanalisten in de gaten houden. Het kost namelijk veel moeite om de gehele beleggingsnieuws bij te houden en op de hoogte te zijn van alle koersen en trends in de markt. Wat gaan de aandelen doen? Zullen ze stijgen, of juist dalen? Er zijn verschillende beursanalisten die dit voor u uitzoeken en u voorzien van betrouwbaar beleggingsadvies.

Welke beursanalisten zijn betrouwbaar

Wilt u graag voorzien worden van beleggingsadvies? Advies en tips over de beste aandelen waarin u kunt beleggen vindt u bijvoorbeeld bij de volgende vooraanstaande Beursanalisten:

  • De ontwaakte trader
  • US Option trader

Ze staan voor u klaar om de beste aandelen voor u te selecteren, die een super verhouding hebben tussen risico en rendement. Er worden alleen aandelen geselecteerd waarvan zij overtuigd zijn dat deze een stijgingspotentieel van minimaal 50% à 100% bevatten. Aandelen van een bedrijf waarvan verwacht wordt dat de prestaties op termijn zullen stijgen worden goedkoop ingekocht en in de toekomst, wanneer de bedrijfsprestaties en dus de waarde van het aandeel gestegen zijn weer verkocht met een flinke koerswinst. Dus wilt u graag beleggingsadvies ontvangen? Wordt dat abonnee en ontvang zolang u wenst tips over de beste aandelen, gratis rapporten over beleggingsstrategieën en verkoopsignalen. Op elk moment kunt u uw abonnement opzeggen, krijgt u uw geld terug en wordt u toch nog op de hoogte gehouden van wanneer we de aandelen zullen verkopen.

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.