Binck fundcoach

Aandelen online kopen

U vraagt zich af waar u aandelen kunt kopen? Jaren geleden werden aandelen op de beurs verhandeld en bestonden deze aandelen uit tastbare waardepapieren, certificaten. Op de dag van vandaag kunt u aandelen elektronisch kopen en heeft u geen rompslomp met papieren. Handelen is veel gemakkelijker geworden en voor iedereen bereikbaar door de komst van online brokers. Een broker kiezen is dan ook het eerste dat u moet doen voor het kopen van aandelen.

Beleggen met Degiro

Iets over aandelen:

Wanneer u aandelen koopt, beheert u een stukje van een bepaalde onderneming, heeft u recht op medezeggenschap tijdens de aandeelhoudersvergaderingen en profiteert u mee van de winst in de vorm van dividend. Het risico bij de aankoop van aandelen is de koers die kan dalen, maar tevens ook kan stijgen en dan kan de aanschaf van aandelen erg winstgevend zijn. Wanneer u aandelen op het juiste moment inkoopt, wanneer de koers laag is en u een stijgende lijn verwacht, kunt u profiteren van een flinke koerswinst.

Hoe u bepaalt welke aandelen te kopen

Bent u van plan aandelen te kopen, maar u vindt het moeilijk aandelen te beoordelen op winstgevendheid? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een aandelen advies service. Deze selecteren de best renderende aandelen voor u, zodat u goedkope aandelen koopt die over een hoge stijgingspotentie beschikken. Goedkope aandelen in vergelijking met de financiële positie en het resultaat van het bedrijf. Zo houden we het risico laag en vergroot u de kans op een hoog rendement. Het aandeel wordt vastgehouden totdat het aandeel flink in waarde is gestegen en het aandeel kan worden verkocht tegen een fixe koerswinst. De inkoop van aandelen vindt alleen plaats wanneer de kans erg groot is dat de koers van het aandeel met minimaal 50 a 100% stijgt.

Meer weten? Lees ook ons artkel over beleggen in aandelen of volg ons stappenplan voor beleggen >>

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke aanbieding - Profiteer nu van deze DeGiro Actie!
Zelf beleggen bij DeGiro - ook voor uw pensioen een goede keuze!
Toch nu direct starten met beleggen bij DEGIRO?