Binck fundcoach

Hoe hou ik mijn kennis over beleggen op peil?

Wanneer u gaat beginnen met beleggen dient u over de nodige dosis aan basiskennis te beschikken om succesvol te kunnen zijn. Echter is het ook van belang dat u deze kennis zo nu en dan op peil houdt. De wereld van beleggen verandert namelijk met veelvoud. Door op de hoogte te zijn van de veranderingen die zich zoal voordoen kunt u snel en efficiënt inspelen op mogelijke marktontwikkelingen. Benieuwd hoe u uw kennis optimaal op peil kunt houden? Kijk dan gerust eens rond op de website van Strategisch Beleggen. Hier kunt u eenovudig uw basiskennis op peil houden.

Beleggen met Degiro

Doe uw huiswerk

Het doen van voldoende huiswerk is allesbepalend voor het maken van een rationele en bovendien juiste keuze. U heeft in een voorgaan stadium wellicht bepaald waarin u gaat beleggen. Vervolgens is het belangrijk dat u de kennis op peil houdt. Hoe doet u dat? Simpel, doe uw huiswerk. Hou het economische nieuws in de gaten, neem als u in aandelen gaat handelen de jaarverslagen eens door, lees rapporten over industrieën en markten die u begrijpt en koop aandelen in het bedrijf waarin u gelooft. Het is echter belangrijk dat u dit blijft doen. Op die manier kunt u wellicht goede én duurzame keuzes maken die u vooralsnog nooit overwogen heeft.

Doe alsof u het aandeel voor het leven koopt

Wanneer u onderzoek doet en besluit om een beleggingsproduct te kopen, zoals een aandeel, doe dan alsof u het bedrijf koopt voor de rest van uw leven. U kijkt hierdoor kritisch naar de mogelijkheden en u wordt hierdoor scherp in de beleggingskans. Wacht geduldig op de gouden kansen en investeer dan vol overtuiging wanneer u in het aandeel gelooft.

Houdt uw kennis op peil

Er zijn een enorm aantal beleggingsboeken, stappenplannen en tips van beleggers via het internet te vinden. Wij van Strategisch Beleggen raden u aan om deze te lezen. Het streven van Strategisch Beleggen is immers dat u financieel succes boekt.  

Hou de markt in de gaten

Om geld te verdienen met beleggen is het belangrijk om te weten wat er speelt. Houd de markt in de gaten, blijf jaarverslagen lezen en weet wat er speelt. Ben geduldig en koop alleen in beleggingsproducten waarin u écht gelooft.

Vragen of opmerkingen over Strategisch-beleggen.nl?

Heeft u vragen met betrekking tot het op peil houden van uw kennis omtrent het beleggen? Aarzel niet langer en neem snel en eenvoudig contact op met Strategisch Beleggen. Dit is mogelijk door middel van de online contactpagina. Wij wensen u veel succes bij uw beleggingsavontuur!

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Tijdelijke aanbieding - Profiteer nu van deze DeGiro Actie!
Zelf beleggen bij DeGiro - ook voor uw pensioen een goede keuze!
Toch nu direct starten met beleggen bij DEGIRO?