Binck fundcoach

BNP Paribas

BNP Paribas is een van de grootste bankgroepen ter wereld en beschikt over vestigingen verspreidt over 75 verschillende landen wereldwijd. BNP Paribas geeft de beginnende belegger de mogelijkheid om te investeren in zowel Nederlandse als buitenlandse beleggingsfondsen van tal van verschillende bedrijven.

Snel beginnen met handelen? Dit zijn onze top broker keuzes:
Top beleggingsplatform Stabiele bank met goede klantenservice gebruiksgemak en de toegankelijkheid
Onze score
Platform is relatief gemakkelijk in gebruik U kunt razendsnel een rekening openen bij deze broker Toegang tot veel internationale markten, wereldwijd
Onze score
Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Lage kosten Veel rapportagemogelijkheden Online begeleiding voor beginners
Onze score
Geavanceerd handelsplatform Meer dan 100 beurzen wereldwijd
Onze score
Beleggen in liefst 24 landen wereldwijd Lage transactiekosten
Onze score

De mogelijkheden van BNP Paribas

De beleggingsfondsen van BNP Paribas beschikken over een uitgebreide keus van verschillende valuta. Met name voor beginnende beleggers is het verstandig om te beleggen in de Euro. Op deze wijze kun je de markt beter leren kennen. BNP Paribas belegt tevens ook in Nederlandse bedrijven. Wanneer je wilt investeren in buitenlandse beleggingsfondsen kun je beter focussen op een Asia Pacific High Income Equity Fund of het wereldwijde Global High Income Equity Fund.

Onder de beleggingsfondsen van BNP Paribas behoren ook enkele dividendfondsen. Deze fondsen beleggen in hoge dividendaandelen. Het dividend kan gezien worden als een percentage van de winst dat de aandeelhouder uiteindelijk ontvangt. Het Global High Income Equity Fund van BNP Paribas streeft naar een minimaal dividend van 2,5%.

BNP Paribas beleggingsproducten

BNP Paribas beschikt naast beleggingsfondsen ook nog over aandelen, CFD's, edelmetalen en ETF's. Bij laatstgenoemd beleggingsproduct is er zelfs een complete afdeling. De zogeheten BNP Paribas Easy kan zodoende gezien worden als de ETF afdeling. Het overzicht met ETF producten van BNP Paribas is gefocust op duurzame investeringen. De handel in ETF geeft je namelijk de mogelijkheid om inzicht te krijgen in een algehele markt of sector door slechts in één product te investeren.

Achtergrondinformatie

Met zo'n 184.000 medewerkers verspreidt over filialen in 75 verschillende landen kan BNP Paribas gezien worden als een van de grootste bankgroepen wereldwijd. Het hoofdkantoor van de Franse bank is gevestigd in Parijs. BNP Paribas is in 2000 ontstaan door een fusie tussen Paribas en de Banque Nationale de Paris. Na de overname van de Belgische bank Fortis in 2009 Sinds 2010 is de Franse bank de grootste bank ter wereld op basis van het balanstotaal.

Relevante eigenschappen BNP Paribas

Hieronder volgen enkele relevante eigenschappen die kenmerkend zijn voor BNP Paribas:

  • Bankieren is mogelijk middels internet, applicatie of het kantoor.
  • Geheel naar eigen wens in te delen.
  • BNP Paribas deelt haar expertise middels kantoren in 17 landen wereldwijd.
  • BNP Paribas is een van de grootste banken ter wereld en beschikt over vestigingen verspreidt over 75 landen.

Strategisch-beleggen biedt meer info >>

Beleggen met Degiro
Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Onze top brokers
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.
Sluiten [x]
Tijdelijke aanbieding - Profiteer nu van deze DeGiro Actie!
Zelf beleggen bij DeGiro - ook voor uw pensioen een goede keuze!
Toch nu direct starten met beleggen bij DEGIRO?