Aandelen fonds

Iedereen kan beleggen in een aandelen fonds. Het is aan de fondsbeheerder welke effecten gekocht of verkocht zullen worden. Hierin heeft u als deelnemer geen zeggenschap. Een aandelen fonds ligt vaak in de handen van een bank, verzekeraar of vermogensbeheerder.

Bij een aandelen fonds wordt er geïnvesteerd in aandelen. Dit wordt in vele verschillende bedrijven gedaan, zodat de risicospreiding groot is. Een ander voordeel van het beleggen in een aandelen fonds is dat u zelf niet alle veranderingen rondom de verschillende aandelen hoeft bij te houden, dit doet het aandelen fonds voor u. Natuurlijk zijn er ook nadelen wanneer u belegt via een aandelen fonds. U bent afhankelijk van de manager van het fonds, hij bepaalt hoe het beleggen zal verlopen. Het rendement kan zowel hoog als laag uitvallen.

Wanneer u wilt beleggen in een aandelen fonds, kunt u kiezen uit verschillende soorten aandelen fondsen. Wenst u in Nederlandse landen, Europese landen, of juist wereldwijd aandelen te beleggen? In grote bedrijven, kleine bedrijven, bedrijven in een bepaalde sector? Een lastige keuze.

Wij bieden u nog een mogelijkheid tot beleggen in aandelen. Wij gaan opzoek naar de beste aandelen met een goede verhouding tussen risico en rendement en zullen deze voor u selecteren. Het aandeel wordt goedkoop ingekocht, waarbij de verwachtingen voor de prestaties van het bedrijf hoog zijn. Later, wanneer deze aandelen flink in waarde gestegen zijn worden deze aandelen weer verkocht. Er wordt gestreefd naar een koerswinst van minimaal 50 tot 100%. Wanneer u abonnee wordt ontvangt u tips over aandelen met een hoge stijgingskans, gratis rapporten over beleggingsstrategieën en verkoopsignalen. Wanneer u genoeg aandelen via ons heeft aangeschaft kunt u het abonnement ten alle tijden stop zetten. Ook wanneer u het stop gezet heeft blijft u de verkoopsignalen ontvangen voor de in bezit hebbende aandelen.

Zo kunt u met onze hulp beleggen in de aandelen die u aanspreken; een veilige en rendement volle manier van beleggen in aandelen.