Today's Groep

Over Today’s

Today’s, ook wel bekend als Today’s Brokers of Today’s Groep is een online broker met ontzettend veel handelsmogelijkheden. Er worden veel verschillende producten aangeboden, zodat iedereen bij Today’s kan handelen op zijn eigen manier. Om het handelen bij Today’s gemakkelijk en overzichtelijk te houden, hanteert Today’s Brokers slechts één tariefstructuur.

Enkele beleggingsopties zijn:

 • de zelfontwikkelde SystemShop;
 • beleggen voor uw kind;
 • beleggen voor uw oude dag;
 • handelen in hefboomproducten, valuta, EFT’s, CFD’s, obligaties en commodities.

Dankzij de app kunt u altijd en overal beleggen op uw tablet of smartphone en telefonische orders kunt u gratis plaatsen tussen 08.00 en 22.00 uur.

Today’s Pro

Het handelsplatform van Today’s Groep heet Today’s Pro. Op het Trader Workstation ziet u direct alle handelingsmogelijkheden zoals futures, hefboomproducten, opties, obligaties en valuta. U kunt wereldwijd beleggen, razendsnel ordenen en met de Pro app ook mobiel beleggen. U krijgt toegang tot meer dan 100 beurzen in 24 verschillende landen en heeft de keuze uit meer dan 60 ordertypen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de diverse technische analysemogelijkheden en trading tools om uw strategie nauwlettend te analyseren. Maak daarnaast gebruik van het SMART Routing System waarmee u moeiteloos de prijzen op verschillende beurzen vergelijkt.

Met Today’s Pro kunt u verder gebruikmaken van:
-    Trading tools
-    Account Management
-    Paper Trading
-    API

Trading tools

De verschillende trading tools zijn:

 • OptieTrader: een uitgebreid overzicht van optieseries op uw scherm. Selecteer zelf wat u wilt zien en werk vanuit hier aan uw optiestrategie. Voeg optiegrafieken toe, leg combinatieorders in of schakel direct naar een optie op een andere waarde.
 • FXTrader: handel in Forex. In één overzicht ziet u realtime koersdata van valuta, handelsvolumes, up en down indicatoren en openstaande orders.
 • ChartTrader: bouw persoonlijke grafieken die realtime meelopen. Vanuit deze grafieken legt u direct orders in. Met deze krachtige trading tool kunt u ook historische data bekijken, benchmarks en trendlijnen toevoegen en notificaties instellen.

Account Management

Vanuit Today’s Pro heeft u direct toegang tot Account Management, het administratieve platform dat gekoppeld is aan uw rekening. Account Management maakt de volgende zaken mogelijk:

 • Alle mutaties op uw rekening bekijken door persoonlijke en standaard samengestelde rekeningafschriften.
 • De gegevens van uw tegenrekening opslaan met een bankinstructie.
 • Geld naar uw tegenrekening overboeken en stortingsnotificaties instellen bij het overmaken van geld naar uw beleggingsrekening.
 • Uw handelspermissies beheren om te bepalen op welke beurzen en in welke producten u wilt handelen.
 • U abonneren op nieuwsfeeds en realtime koersdata.
 • Een extra gebruiker toevoegen aan uw rekening.
 • Rapportages creëren.

Paper Trading

Met een Paper Trading account kunt u oefenen met beleggen in een gesimuleerde omgeving. Zo kunt u op uw gemak en zonder risico’s alle mogelijkheden van Today’s Pro ontdekken. In het Paper Trading account zitten alle functies uit de echte omgeving.

API

Als u zelf een handelssysteem heeft ontwikkeld, bijvoorbeeld met Java, C++ of Excel, kan deze gekoppeld worden met Today’s Pro via API. Hiervoor dient u speciale software op uw computer te installeren welke gedownload kan worden op de website van Today’s Groep.

Software van Today’s Groep

U kunt Today’s Pro gebruiken op Windows en Apple. Tot de mogelijkheden behoren een Browser-based inlog en een Standalone. De app kunt u gebruiken op zowel iOs als Android en Blackberry. Tot slot kunt u WebTrader gebruiken, het simpele alternatief voor Today’s Pro dat geschikt is om te gebruiken wanneer u geen software op uw computer kunt installeren.

Tarieven Today’s Brokers

Bij Today`s Brokers betaalt de belegger alleen de transactiekosten en geen bewaarloon, waar dit bij vele andere online brokers wel het geval is. Daarbij komt dat de transactiekosten relatief laag zijn in vergelijking met andere brokers. Today`s Brokers maakt gebruik van het platform van Interactive Brokers. Dit houdt in dat Today`s Brokers eigenlijk dus tussenpersoon (reseller)zijn. Alle transacties van Today`s Brokers lopen via Interactive Brokers. De belangrijkste functie van Today`s Brokers is het vergaren van nieuwe klanten en het verlenen van service.

Op talloze websites kunt u de tarieven en de service van Today`s Brokers vergelijken met andere online brokers. Hieruit is meermaals gebleken dat Today`s Brokers tezamen met Lynx de goedkoopste brokers zijn, zeker wat betreft het zelf (online) beleggen van geld. Ook op de website van Today’s Groep vindt u een compleet overzicht van alle producten en tarieven.

Laten beleggen

Past zelf beleggen niet bij u? Dan kunt u door Today’s Groep ook laten beleggen. Hiervoor bestaan de volgende mogelijkheden:

 • Fondsbeleggen: u heeft geen ervaring met beleggen en wilt kleine maandelijkse bedragen storten, bijvoorbeeld voor de studie van uw kleinkind of voor uw pensioen.
 • Vermogensbeheer: u heeft voldoende vermogen om de beheerders van Today’s voor u te laten werken.
 • SystemShop: u heeft voldoende kennis van beleggen en wilt een klein deel van uw vermogen beleggen. Met SystemShop belegt u automatisch met een door uzelf gekozen aanbieder.

Contact met Today’s

Meer informatie over alle mogelijkheden bij Today’s krijgt u via de website van Today’s Groep. U kunt via de website overstappen, de software downloaden, contact opnemen, handleidingen bekijken, een informatiepakket aanvragen en een rekening openen. Kijk op: