Rabobank

Rabobank onderscheidt zich van andere online brokers door drie verschillende producten aan te bieden voor mensen die zelf willen beleggen. Namelijk: het basis, select en actief pakket. Het basispakket gaat niet gepaard met een abonnement, maar heeft relatief hoge transactiekosten. Bij de andere pakketten is een abonnement wel noodzakelijk, maar worden er lagere transactiekosten in rekening gebracht. Buiten de transactiekosten en eventuele bonnementskosten betaalt de belegger bij de Rabobank een bewaarloon en een regeltarief.

Nog niet alle transacties zijn mogelijk bij de Rabobank online. De belangrijkste effecten en derivaten zijn wel al online te verhandelen. De actuele beurskoers is voor beleggers bij deze broker gratis beschikbaar en de effecten rekening kent geen minimum inleg. Na het inloggen met de Random Reader heb je als belegger bij de Rabobank toegang tot je persoonlijke beleggings-portefeuille, de actuele koersen, beursnieuws en informatie over beleggingsfondsen.

Groen beleggen bij Rabobank
Bij Rabobank is het ook mogelijk om groen te beleggen. Door te beleggen in Rabo Groen obligaties kun je milieuvriendelijke projecten ondersteunen en tegelijkertijd profiteren van een jaarlijkse vaste renten en een fiscaal vriendelijke regeling. Bovendien heb je met groen beleggen bij de Rabobank minder risico dan bij een andere manier van beleggen.