Markets.com

Neem eens een kijkje op Markets.com voor een ontzettend hoge hefboom-constructie wanneer u wilt beginnen in valuta-eenheid handelen. Markets.com handeld met een licentie van de Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC # 092/08 ) & de Financial Services Board van Zuid-Afrika (FSP # 43906). De website is zo ingericht zodat u constant terecht kunt voor advies. De accounts die verkrijgbaar zijn verschillen van minimale inzet bij een standaard account is dit $2.500,- terwijl dit bij een mini account maar $100 is. De spread bij Markets.com is standaard 3 pips waarbij alle kosten zijn inbegrepen. Wanneer uw investeringen goed zijn gedaan heeft u deze zo weer terugverdient bij Markets.com.

Voordelen

De voordelen van Markets.com is dat u er 24/7 terecht kunt bij een Nederlandse klantenservice en dat de posities snel te openen zijn. Als beginner is Markets.com ook ontzettend aantrekkelijk vanwege de hoge start bonussen. Wanneer u begint met handelen en u dus een bedrag stort op uw account van Markets.com wordt hier direct een extra bonus bovenop gelegd. De bonus is afhankelijk van wat er overlegd wordt met uw account manager.

Hoge hefboom

Ben er van bewust dat u op de hoogte moet zijn van alle valuta-paren, deze zijn helaas niet verkrijgbaar op alle online forex broker websites. Markets.com geeft wel meerdere gratis mogelijkheden zoals handelsmiddelen en analyse middelen. Alleen de meest populaire valuta-paren worden aan u vrijgegeven dus let hierbij op. Wilt u uw valuta maximaal laten verhogen dan is een hefboom van 1:200 het beste. De standaard hefboom is 1:50. U bent van harte welkom op Markets.com de gehele dag door iedere dag in de week.