AvaTrade

AvaTrade is een broker die al ruime tijd actief is, namelijk sinds 2006. Avatrade heeft een licentie van de Centrale bank van Ierland (Licentie nr C53877). Het bedrijf heeft het handelssysteem recentelijk volledig vernieuwd, en dat is absoluut een reden om een kijkje te nemen bij deze broker. Bij AvaTrade kunt u nu bijvoorbeeld ook terecht voor het handelen in nieuwe aandelen, grondstoffen en indexen. Deze forex broker beschikt over een aantal voordelen waardoor het zeker de moeite waard is om de broker uit te testen.

Voordelen van AvaTrade

Hét grote voordeel van AvaTrade is dat u met een klein bedrag kunt instappen. Al vanaf 100 dollar kunt u beginnen met beleggen, aangezien ze bij AvaTrade maar al te goed snappen dat niet elke (beginnende) belegger een groot bedrag tot zijn beschikking heeft om mee te beleggen. Daarnaast is AvaTrade een zeer betrouwbare broker. Ze zijn natuurlijk al vanaf 2006 actief, maar ze zijn ze ook nog eens regelmatig in de prijzen gevallen. Tenslotte is er altijd een mooie bonus te behalen bij het bekroonde AvaTrade.

Zo kunt u momenteel gebruik maken van de 20% deposit bonus, oplopend tot maar liefst $10.000,-, waardoor het zeer interessant is om met een mooie bedrag te beginnen met beleggen bij AvaTrade!

Gratis uitproberen

Bij AvaTrade kunt u beginnen met handelen op een gratis demo account. Dit account geeft u toegang tot alle opties die het handelsplatform te bieden heeft, zonder dat u financieel risico loopt. U krijgt maar liefst 100.000 virtuele dollars op uw demo account, waardoor u alles goed kunt uitproberen alvorens u overstapt op een écht-geld account. Hierin zijn trouwens verschillende mogelijkheden. Het zilver account kent een minimale inleg van 100 dollar, het goud account van 1000 dollar en het platinum account van 10.000 dollar. Tenslotte is er nog het AvaSelect programma, waarvoor u uitgenodigd dient te worden. Dit is alleen beschikbaar voor beleggers die een handelsvolume van 100 miljoen realiseren, ofwel minimaal 100.000 dollar inleggen.

Nederlandstalige klantenservice

De klantenservice van AvaTrade is bereikbaar op verschillende manieren: u kunt een contactformulier invullen, u kunt een e-mail sturen of u kunt gebruik maken van de online chat, alwaar u meteen antwoord krijgt. Het hoofdkantoor van AvaTrade ligt in Dublin.