TradingSeminars - Crypto & Blockchain Seminar

TradingSeminars is een toonaangevende organisatie die seminars organiseert voor de handel met allerlei verschillende producten. Zo zijn er seminars voor de handel in olie en goud, Forex, aandelen en in dit geval cryptovaluta`s. De seminar wordt op een vaste locatie gehouden en er wordt gesproken door verschillende experts met elk een eigen te behandelen onderwerp. Aangezien het handelen in cryptovaluta`s weer heel anders is dan de handel in aandelen of grondstoffen is het zeker interessant om een dergelijke seminar te volgen.

Welke zaken komen aan bod?

De zaken die besproken worden tijdens de seminars zijn voornamelijk basisonderwerpen die iedereen wel moet weten alvorens hij of zij gaat handelen in cryptovaluta`s. De dingen die besproken gaan worden zijn bijvoorbeeld de keuze voor een wallet, het inzichtelijk maken van risico`s en hoe het geregeld is met de belasting. Dit zijn allemaal praktische zaken die belangrijk zijn om te weten als u succesvol wilt handelen met deze nog volatiele vorm van valuta.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De Crypto & Blokchain Seminar van TradingSeminars is bedoeld voor mensen die graag willen beginnen met het handelen in cryptovaluta, maar nog niet weten hoe dit moet. Het is en blijft altijd een behoorlijke stap om geld te stoppen in iets dat vooralsnog onbekend is. De seminars nemen deze twijfels weg en zorgen ervoor dat u middels basiskennis de handvatten krijgt om te beginnen met handelen.

Waar wordt de cursus gehouden?

De cursus wordt altijd op dezelfde locatie gehouden in Amsterdam. Dit is natuurlijk erg lastig voor mensen die zuidelijk in het land wonen, aangezien deze zeer ver moeten reizen voor een seminar. Het is voor deze grote seminars met gastsprekers voor TradingSeminars helaas ook niet mogelijk om hier uitzonderingen in te maken. Wel kan er contact met de organisatie worden opgenomen, zodat er iets geregeld kan worden op een andere locatie.

Wat kost de cursus?

De cursus kost €149,- en duurt ongeveer twee en een half uur. Hiervoor krijgt u dus verschillende gastsprekers die relevante onderwerpen aan het licht brengen en u klaarstomen om diezelfde dag nog te beginnen met uw cryptovaluta investeringen.

Bullet points Crypto & Blockchain Seminar

  • Ervaren gastsprekers over verschillende relevante onderwerpen
  • Handelen in de markt waar meerdere tientallen procenten rendement per dag te behalen valt
  • Mogelijkheid om te netwerken na afloop
  • Praktische informatie om direct aan de slag te kunnen met cryptovaluta`s
  • kortingscode: FX24 - gebruik deze bij het aanmelden voor wel 50% korting!!!