Aandelen Academie - Online trainingen

Aandelen Academie is een organisatie met een groot aanbod aan videolessen over de handel in allerlei verschillende producten op de aandelenmarkt. Er zijn trainingen voor de beginnende belegger, die nog helemaal geen ervaring heeft met het handelen in aandelen. Daarnaast zijn er ook trainingen voor mensen die al enigszins bekend zijn met de markt, maar graag hun kennis nog willen vergroten. Denk hierbij aan het leren lezen van grafieken, het leren herkennen van patronen en simpelweg hoe u een succesvolle handelaar kunt worden.

Welke zaken komen aan bod?

De zaken die aan bod komen zijn natuurlijk afhankelijk van het type training waarvoor gekozen wordt. De beginnersgids bespreekt de basisinformatie voor personen die nog helemaal geen ervaring hebben met beleggen. Uiteraard kan deze training ook interessant zijn voor mensen die net begonnen zijn met beleggen en graag nog wat meer willen leren. Verder zijn er trainingen over financiële termen, grafieken en indicatoren, trends en patronen en hoe u aan een echte mindset van een trader komt. Ook zijn er trainingen over het lezen van de zogenaamde `candle sticks` grafieken, welke zeker uitleg nodig hebben alvorens u deze succesvol kunt lezen. Al met al komen alle belangrijkste zaken van het handelen op de beurs aan bod.

Voor wie is de cursus bedoeld

De cursussen zijn bedoeld voor personen die (nog) niet zo bekend zijn met het handelen op de beurs. Doordat de trainingen uit meerdere delen bestaan kan het ook interessant zijn voor traders die al kennis hebben van de markt. De trainingen gaan steeds dieper in op het onderwerp, waardoor het ook voor handelaren met enige voorkennis interessant is om de trainingen te volgen. Iedereen die dus graag zelfstandig wilt kunnen handelen op de beurs heeft baat bij het volgen van deze cursussen.

Waar wordt de cursus gehouden?

Het betreft in dit geval online trainingen, waardoor er dus geen locatie is waar men naar toe hoeft te gaan. Dit heeft zowel voordelen als nadelen. Allereerst is het gemakkelijk dat u de trainingen kunt volgen op een moment dat het u uitkomt. Ook kan de training hierdoor op eigen tempo gevolgd worden, waardoor de ene persoon de cursussen sneller kan voltooien dan de ander. Een nadeel is natuurlijk dat het persoonlijke aspect ontbreekt, waardoor er bijvoorbeeld geen mogelijkheid is om vragen te stellen. Wanneer dit geen probleem is, dan zijn de online trainingen zeker aan te raden.

Wat kost de cursus?

De prijzen van de cursussen variëren tussen de €97 en €147 en hiervoor krijgt u meerdere tientallen videolessen. Mensen die lid worden van Aandelen Academie hebben gratis toegang tot alle trainingen. De kosten hiervoor bedragen €19 per maand, of €190 voor een jaar als er een jaarabonnement wordt afgenomen.

Bullet points online trainingen van Aandelen Academie

  • Uitgebreid aanbod aan cursussen over verschillende onderwerpen
  • Tot wel 45 videolessen per onderdeel
  • Alle trainingen zijn gratis te volgen voor leden
  • Alle kennis die nodig is om een volledig zelfstandige en succesvolle trader te worden.